Şimdi Ara

PRO2000 önerilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
27.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sene 2010 yeniden camlanmaya başlıyor :D:D:
  • 2008'den beri PRO 2000 kullanıyorum. (masaüstü) 2.4 Ghz 2 GB Ram 320 GB harddisk'li aldım. Şu ana kadar hiç bir hatasını görmedim. Aldığımdan beri hiç servise falan gerek duymadım aldığımdan beri sadece 1 kez Win7 yükledim yani 3 sene falan WinVista formatsız ilk günkü haliyle kullandım. :D Konu bayaa eskiymiş bu arada. Ama PRO2000'i şiddetle tavsiye ederim.
  • Bir Bilgisayar Teknikeri olarak şunu söyleyebilirim ki eğer bi ürün satıldıktan sonra herhangi bi sorun yaşandığında o ürünün arkasından koşacak altyapı sağlanıyorsa o teknolojik ürün iyidir. Özellikle son zamanlar toshiba gibi v.s. markalarda çok sorun yaşayıp teknik destekte sıkıntı yaşayan tanıdıklarım var. Hiç bir zaman marka kurbanı olmayın. İşin teknik kısmını çok iyi derece anlayan biri olarak; Özellikleri,performansı,kalitesi ve uygun fiyatı ile PRO2000 notebookları öneriyorum kesinlikle.
  • 2009'dan Beri PRO2000 Destkop PC Kullanıyorum bir kere donanımsal yazılımsal sorun çıkartmadı ALLAH'a şükür.TAVSİYE EDERİM.

Dipnot:Teknolojik alet işi birazcık şans işidir.
  • Konu hortlamış ama ben de görüşümü yazayım :-) 2010 dan beri athlon 64x2 li masaüstü bilgisayarını kullanıyorum.Bir kere ekranındaki renkler soluklaştı.Garanti bitmeye 2 ay kalmıştı galiba gönderdim servise.Kapımdan ücretsiz alıp bir hafta içeresinde daha güzel farklı bir markanın(AOC) monitörünü gönderdiler.Bu pc hala takır takır çalışıyor.

Bu tabi servisi hakkında yorumum.Siz ürün alırken mutlaka kullanıcı yorumlarına,incelemelere göre alın.Böyle asus deyip atlarsanız pişman olursunuz.
  • benim küzenim aldı. 2 gün sonra bozuldu önermem casper iyi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt82

Kesinlikle önermem arkadaşım satıcısı ve ben notebook ararken uzak durmamı söyledi.Datron-pro2000-monster- vb. markalardan uzak durmamı söyledi bunlara asus ta dahil.....

Kardeşim Asus çok iyi bir marka seni keklemişler kusura bakma herşeye inanma !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.