Evet Şimdi kasanın diğer tarafını açıyoruz ama cok ugraştım gene spiral taşla açtım sıfır hata
quote:
Orijinalden alıntı: bboy_niga
Evet Şimdi kasanın diğer tarafını açıyoruz ama cok ugraştım gene spiral taşla açtım sıfır hata
Alıntıları Göster
Kapağa takacağım plexi sığmayacağı için anartı monte ettiğimiz yerin arkasında kapağa dayanan bir çıkıntı vardı kapalı bir şekilde bende bunu kestim plexi sığsın diye tam istediğim birşey oldu
Sıra Kasanın İskeletini boyamada çok güzel bir renk oldu
Şimdide kasanın üstüne havalandırma yerinde havalandırma için soba borusunu kullandım
Bu Parçayıda Boyadım ve böyle birşey ortaya çıktı
Ön Kapaktaki sarı renge uyuz oldum bunuda siyaha boyadım
Bunlarda Bitmek üzere Kurumaya Bırakılan kasa
Çok güzel bişey olacak suan aklıma bişey geldi onuda artık yarına uygulayacam bu saatten sonra olmaz ztn
Neyse süpriz olsun yarın aksam resimde göreceksiniz....
quote:
Kapağa takacağım plexi sığmayacağı için anartı monte ettiğimiz yerin arkasında kapağa dayanan bir çıkıntı vardı kapalı bir şekilde bende bunu kestim plexi sığsın diye tam istediğim birşey oldu
Sıra Kasanın İskeletini boyamada çok güzel bir renk oldu
Şimdide kasanın üstüne havalandırma yerinde havalandırma için soba borusunu kullandım
Bu Parçayıda Boyadım ve böyle birşey ortaya çıktı
Ön Kapaktaki sarı renge uyuz oldum bunuda siyaha boyadım
Bunlarda Bitmek üzere Kurumaya Bırakılan kasa
Çok güzel bişey olacak suan aklıma bişey geldi onuda artık yarına uygulayacam bu saatten sonra olmaz ztn
Neyse süpriz olsun yarın aksam resimde göreceksiniz....
Alıntıları Göster
Güzel olacak, sonucunu bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Güzel olacak, sonucunu bekliyorum
Alıntıları Göster
bakalım nasıl olacak gerçekten güzel bir görüntü oldu şimdiden sonunu sabırsızlıkla bekliyorum ve benden önce bitireceğinde kesin
quote:
Orijinalden alıntı: volkov_19
bakalım nasıl olacak gerçekten güzel bir görüntü oldu şimdiden sonunu sabırsızlıkla bekliyorum ve benden önce bitireceğinde kesin
Alıntıları Göster
Yok senden önce bitiremem ışıklandırma ve soğutma için biraz bekleyecek çünkü kadıköye gitmem lazım yakın aslında ama fırsatım yok oraya gitmeye birde nakit sorunu var ay sonuna biter şuana kadar yaptıklarıma para vermedim ama
quote:
Yok senden önce bitiremem ışıklandırma ve soğutma için biraz bekleyecek çünkü kadıköye gitmem lazım yakın aslında ama fırsatım yok oraya gitmeye birde nakit sorunu var ay sonuna biter şuana kadar yaptıklarıma para vermedim ama
Alıntıları Göster
Ön Tarafa lcd panel yapmayı düşünüorum bir fikri olan varmı acaba
quote:
Ön Tarafa lcd panel yapmayı düşünüorum bir fikri olan varmı acaba
Alıntıları Göster
bahsettiğin şey bir karakter lcd ise ben 2 sefer yaptım 2sindede çok güzel çalıştı birinde odadan birkaç dakika çıktım döndüğümde heryer duman olmuş bütün kablolar yanmış pc sürekli kendine reset atıyordu ikincisindede ekranın bir tarafı ipta oldu neyaparsam yapıyım ekranın sadece sol tarafı çalışıyordu güzel şeyler ama yapımıda çok zahmetli kendiside çok hassas yapmadan önce bir daha düşün
benden önce bitirirsin konusuna gelirsek benden önce bitireceğin kesin 1 yılı geçti başlayalı ama nezaman neyi bitirsem bir şekilde başa dönüyorum en sonunda bitirdim demiştim sadece dışının boyası kalmıştı dışının boyasına ön panelden başladım (tamamını plexiden kendim yapmıştım çok uğraştırmıştı)
boyada bitti sadece kurumasını bekleyip montajını yapıcaktım kuruması için koyduğum yer çokta sağlam değilmiş düştü ve birkaç parçaya bölündü kırıldığı yerlerdeki boya ve polyesterleri temizleyip bol miktarda japon yapıştırıcısıyla tekrar birleştirdim
şimdi fazla yapıştırıcı dolan yerleri biraz zımparalayıp biryerlerden polyester bulup sürüp zımparalayıp tekrar boyuycam falan uzun iş birde sürekli birşeyler bozuluyor falan sıkıldım ayda yılda bir elime alıyorum açtığım konunun bile nereye gittiği mechul
quote:
bahsettiğin şey bir karakter lcd ise ben 2 sefer yaptım 2sindede çok güzel çalıştı birinde odadan birkaç dakika çıktım döndüğümde heryer duman olmuş bütün kablolar yanmış pc sürekli kendine reset atıyordu ikincisindede ekranın bir tarafı ipta oldu neyaparsam yapıyım ekranın sadece sol tarafı çalışıyordu güzel şeyler ama yapımıda çok zahmetli kendiside çok hassas yapmadan önce bir daha düşün
benden önce bitirirsin konusuna gelirsek benden önce bitireceğin kesin 1 yılı geçti başlayalı ama nezaman neyi bitirsem bir şekilde başa dönüyorum en sonunda bitirdim demiştim sadece dışının boyası kalmıştı dışının boyasına ön panelden başladım (tamamını plexiden kendim yapmıştım çok uğraştırmıştı)
boyada bitti sadece kurumasını bekleyip montajını yapıcaktım kuruması için koyduğum yer çokta sağlam değilmiş düştü ve birkaç parçaya bölündü kırıldığı yerlerdeki boya ve polyesterleri temizleyip bol miktarda japon yapıştırıcısıyla tekrar birleştirdim
şimdi fazla yapıştırıcı dolan yerleri biraz zımparalayıp biryerlerden polyester bulup sürüp zımparalayıp tekrar boyuycam falan uzun iş birde sürekli birşeyler bozuluyor falan sıkıldım ayda yılda bir elime alıyorum açtığım konunun bile nereye gittiği mechul
Alıntıları Göster
hee anladım şimdi aksilik işte nasıl olacağı belli olmaz bakalım bizimkide kazasız belasız gidiyor inşallah hayırlı biter
quote:
hee anladım şimdi aksilik işte nasıl olacağı belli olmaz bakalım bizimkide kazasız belasız gidiyor inşallah hayırlı biter
Alıntıları Göster
kardeş modun çok harika gibi gözüküyorda bunu hala bştşrmedinmi neden yarım kaldı...
quote:
Orijinalden alıntı: tda 1562q
kardeş modun çok harika gibi gözüküyorda bunu hala bştşrmedinmi neden yarım kaldı...
Alıntıları Göster
yok yarım kalmadı da topladım şimdilik neon boya filan arıyom alınca ışıklandırmasını filan yapacam
quote:
yok yarım kalmadı da topladım şimdilik neon boya filan arıyom alınca ışıklandırmasını filan yapacam
Alıntıları Göster
güzel gidiyor, başarılar :)
quote:
Orijinalden alıntı: -mkg
güzel gidiyor, başarılar :)
Alıntıları Göster
senden korkuyorum çünki bana beni hatırlatıyorsun
quote:
senden korkuyorum çünki bana beni hatırlatıyorsun
Alıntıları Göster
güzel gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: typhooniron
güzel gidiyor
Alıntıları Göster
Hocam süper olmus bndemi denesem bi kaç bişi ^^
quote:
Orijinalden alıntı: TakanAdam
Hocam süper olmus bndemi denesem bi kaç bişi ^^
Alıntıları Göster
başlangıç için güzel bakalım gerisi nasıl olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: rachadell
başlangıç için güzel bakalım gerisi nasıl olacak.
Alıntıları Göster
gerçekten süper gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Nuntius
gerçekten süper gidiyor
Alıntıları Göster
harika gidiyor, devam devam
quote:
Orijinalden alıntı: mlado
harika gidiyor, devam devam
Alıntıları Göster
süper bişi olacağı kesin ayrıca kesimlerinde çok profesyonel devamını beklemekteyim kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: komando57
süper bişi olacağı kesin ayrıca kesimlerinde çok profesyonel devamını beklemekteyim kolay gelsin
Alıntıları Göster
süper siyah ve turuncu çok iyi kardeştir devam et
quote:
Orijinalden alıntı: kondrock
süper siyah ve turuncu çok iyi kardeştir devam et
Alıntıları Göster
Ya kusura bakmayın işlerim yüzünden biraz gecikme olacak ne yapalım işler yoğun ama bu arada bazı fikirler veni projeler üzerinde de calışıyorum he bide hepinize teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı kesimde zorlananlara yardımcı olabilirim her türlü desen yapabilirim ataşehir/istanbul'dayım de oturuyom bilginize ilerki günlerde devam edeceğim ama