Şimdi Ara

PRO TM'cilerden kitap önerisi isteyeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dersaneyi bıraktım. Evde çalışıyorum. LYS'ye daha başlamadım.

Mat2'de altyapım zayıf. Hangi konu anlatımlı kitabı önerirsiniz?

Edebiyat'ta da altyapım zayıf. Hangi konu anlt kitabını önerirsiniz?

• dostum edebiyat neysede Mat2 evde öğrenilecek gibi değil türev,integral,trigonometri öğrenemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

dostum edebiyat neysede Mat2 evde öğrenilecek gibi değil türev,integral,trigonometri öğrenemezsin.

Kardeş zaten Türev,limit,perm komb olasılık,2. der denk , Trigonometriyi dersanede anlatmışlardı.

Ayrıca yazdığın yazının amacını da anlayamadım. Dersaneyi bıraktım zaten çok oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Arkadaşlar dersaneyi bıraktım. Evde çalışıyorum. LYS'ye daha başlamadım.

Mat2'de altyapım zayıf. Hangi konu anlatımlı kitabı önerirsiniz?

Edebiyat'ta da altyapım zayıf. Hangi konu anlt kitabını önerirsiniz?

Edebiyata sağlam çalışırım diyorsan Güvender Konu Anlatım baya detaydır ama ösym artık detay soruyor

Mat2 Esen Soru Bankası sağlam onun dışında Geometri adına yine Esen iyidir.

Cografya FEM lys simetri var konu anlatımlı soru bankası olarak fem veya final alabilirsin

Edebiyat Soru Bankası Birey alabilirsin ya da Esen.
  • Mat2 evde öğrenilir ama video anlatım şart kitaptan bakarak çok ağır olur türev integral özellikle, dersaneyi bırakman iyi olmuş para+zaman+enerji kaybı

Edebiyat için fem simetri konu anlatım tavsiye ederim her türlü gideri var birey palme güvender soru bankalarınıda bitirmeden sınava girme
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

Mat2 evde öğrenilir ama video anlatım şart kitaptan bakarak çok ağır olur türev integral özellikle, dersaneyi bırakman iyi olmuş para+zaman+enerji kaybı

Edebiyat için fem simetri konu anlatım tavsiye ederim her türlü gideri var birey palme güvender soru bankalarınıda bitirmeden sınava girme

hocam güvender diyen de var sen fem demişsin. Altyapım zayıf 2.5 ayda topalayabilir miyimfem simetriyle?
  • dershaneyi bıraksaydım 40k değilde 20k olurdum ciddi söylüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TM KAYNAK ÖNERİSİ (4K)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

Mat2 evde öğrenilir ama video anlatım şart kitaptan bakarak çok ağır olur türev integral özellikle, dersaneyi bırakman iyi olmuş para+zaman+enerji kaybı

hocam güvender diyen de var sen fem demişsin. Altyapım zayıf 2.5 ayda topalayabilir miyimfem simetriyle?

Güvender'i bilmiyorum ama fem simetri salt konu anlatimi için yeterli olur ayrica internet de konu anlatim siteleri varken tek bir konu anlatimi bence yeter ama en az 5-6 soru bankasi bitir.

• Mat 2 konulari ogrenmek icin celal aydin fasikulleri. Prolasmak icin fem ve karekok soru bankasi.
    Edebiyat ogrenmek icin guvender konu anlatimli ve karekok cep kitabi. Prolasmak icin birey soru bankasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dostum edebiyat neysede Mat2 evde öğrenilecek gibi değil türev,integral,trigonometri öğrenemezsin.

Gel iddaaya girelim
    Dershane, okul birşey öğretmez yol göstirer, teknik gösterir. Öğrenen öğrencidir kendi çabasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirkaNuA

quote:

Gel iddaaya girelim
    Dershane, okul birşey öğretmez yol göstirer, teknik gösterir. Öğrenen öğrencidir kendi çabasıdır.

pardon anlatım bozukluğu yapmışım demek istediğim şey şu matematik nankör bir ders desteksiz çok ama çok zor olur yani 2 aylık dönemde kendini tüketir demek istedim ama olur mu olur köyde çobanın çocuğu yeri geliyor tıbbı kazanıyor neden olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddeenniizz

Mat 2 konulari ogrenmek icin celal aydin fasikulleri. Prolasmak icin fem ve karekok soru bankasi.
    Edebiyat ogrenmek icin guvender konu anlatimli ve karekok cep kitabi. Prolasmak icin birey soru bankasi.

Pm bakar misin lutfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.