Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 4 Hakındaki Görüşleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben tam bir pes4 hastasıyım sizinde bu oyun hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum...

• oyun kalite ama çok hatalar var yapay zeka oyuna çok müdahele ediyor kafamızı yiyoruz burda oynarken ama hastasıyız
  • pes4 güzel bende seviyorum ..
  • pes4 baya ıyı bır oyun
  • İyi oyun ama bi süre sonra sıkar
  • bence de süper bi futbol oyunu benim en beğendiklerimden bi tanesi fifa99 dan sonra tabi
  • güzelde ben oyunu yükledim maç esnasında sipikerin sesi sonradan geliyor yani gol oluyor ama spiker çok sonra bağırıyor. bir öneriniz varmı.
  • Oyun gayet güzel.Ama bazı hatalarda yok değil.Şutlar biraz dha gercekçi olabilirdi ve bazen omuz omuzada birden bire oyuncu düşüor anlamsızca penaltı oluyor.bunun gibi şeyler.genel olarak baya baya ii denebilir.bu aradada pes i ps1 den beri oynuom hiç sıkılmadım.kişiye göre değişir tabi.

bu arada arkadşım senin sesin sonradan gelme olayı büyük ihtimal kopya olan oyunundan olabilir.
    Ama bi sürü ihtimal var.ses kartın yüzünden olabilir crack inde sorun olabilir yada üzerine paket falan yüklediysen buda sebep olabilir.bidaha silip yüklemeyi dene oyunu yada aklın kesiosa formatı deneyebilirsin

buna benzer bi sorunda benim pes 4 üme oluyodu.ses kartının driverlarını güncelledim ve oyunu silip baştan yükledim düzeldi bunuda deneyebilirsin :)

• bence ps de güzel ama pc de kötü herkez zaten kabul etti yine herkes i yanlış yazdım ama :(
  • O varken başka futbol oyunu ( Menajerlik hariç ) oynamak mümkün olmasa gerek
  • nefret ediyorum oyunda ruh yok Yaşasın UCL
  • ben ikisinide oynadım şuan fifayı oynuyom
  • Bana göre şu ana kadar çıkmış en iyi futbol oyunu.
  • Oyun çok eğlenceli. Diğer futbol oyunlarına göre daha gerçekçi ve zevkli. Fakat her oyunda olduğu gibi bazı hatalar var.
  • Güzel bir oyun.Pes mi Fifa mı diye sorduklarında hep Pes demişimdir
  • en gerçekçi futbol oyunu
  • Oyunun hataları var ama En iyi futbol oyunu Super
  • Gerçekten süper bir oyun!
  • Arkadaşlar bu oyunu sizlerinde beğenmenize çok sevindim oyunun bazı hataları olabilir ama şu anda en iyi futbol oyunu bence o ve sanırım 2006 yılına kadar bu namını elinden bırakmayacak......................
  • bu arada arkadşım senin sesin sonradan gelme olayı büyük ihtimal kopya olan oyunundan olabilir.
    Ama bi sürü ihtimal var.ses kartın yüzünden olabilir crack inde sorun olabilir yada üzerine paket falan yüklediysen buda sebep olabilir.bidaha silip yüklemeyi dene oyunu yada aklın kesiosa formatı deneyebilirsin

buna benzer bi sorunda benim pes 4 üme oluyodu.ses kartının driverlarını güncelledim ve oyunu silip baştan yükledim düzeldi bunuda deneyebilirsin :)

Tayff arkadaşıma katılıyorum bunları bir denemelisin..........
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.