Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
521.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstat arada nokta ve virgül kullansan diyorum, cümlen nerde bitiyor nerde başlıyor anlamıyorum. Sonra anlattığın konu anlaşılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    İşte ben de tam bu yüzden,bir PES fanboyu olarak FIFA'yı denemeye karar verdim.Hareketler gerçekten mükemmel FIFA'da.PES'i de öyle dümdüz oynayamazdım zaten illaki skill kullanırdım ne kadar oyun kullanma dedirtse de.İnşallah FIFA'da da efektif olarak kullanabilirim.

• Oyunu on siparisle almistim cokta severim pesi cok oynadim ama ben seneye fifa alacagim zaten 1 aydir oyunu oynamiyorum myclubta kendimi tatmin ettim 900 puanlari gecerek o bana yetti baya da eglenceliydi oyun zaten oflineda gercekten guzel ama abi gerek yok ya su oyunu oynamaya cidden baya kotu abi serverlar falan birakin batsinlar bize ne felaket adamlarin pazarlama stratejisi falan simdi de arsenelin logosunu almislar her yerde o var barca real olmayabilirmis falan muhabbeti donuyor ya onemli degil olmamasi da ama oyun onlineda hilece dolu hemde baya cok.Kimsenin sizin baglantiniz koparmaya hakki var mi arkadaslar bu en kucuk ps4 oyunlarinda bile yokken karsidakinin interneti kasiyor diye maci hukumsuz saymalar falan nedir ya,tum oyunlarda internetin kotuyse senin baglantin kopar burda karsidakininde kopuyor boyle sacmalik mi var gercekten almayin batsinlar abi 8e kadar fifa da oynuyordum pesle birlikte onunda mantigini biliyorum ona da alisiriz yani sikinti yok cokta umrumda degil konami cahilleri teknoloji bu kadar gelismisken ben bu aletlere bunca paralar verip almisken bu rezilligi oynamak gercekten komik biraz 2k nin park moduna falan baksinlarda agizlari acik kalsin lolipop tipli japonlarin.Benden bu kadar almayacagim cevremdekilere de aldirtmayacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gallerprensi4

Oyunu on siparisle almistim cokta severim pesi cok oynadim ama ben seneye fifa alacagim zaten 1 aydir oyunu oynamiyorum myclubta kendimi tatmin ettim 900 puanlari gecerek o bana yetti baya da eglenceliydi oyun zaten oflineda gercekten guzel ama abi gerek yok ya su oyunu oynamaya cidden baya kotu abi serverlar falan birakin batsinlar bize ne felaket adamlarin pazarlama stratejisi falan simdi de arsenelin logosunu almislar her yerde o var barca real olmayabilirmis falan muhabbeti donuyor ya onemli degil olmamasi da ama oyun onlineda hilece dolu hemde baya cok.Kimsenin sizin baglantiniz koparmaya hakki var mi arkadaslar bu en kucuk ps4 oyunlarinda bile yokken karsidakinin interneti kasiyor diye maci hukumsuz saymalar falan nedir ya,tum oyunlarda internetin kotuyse senin baglantin kopar burda karsidakininde kopuyor boyle sacmalik mi var gercekten almayin batsinlar abi 8e kadar fifa da oynuyordum pesle birlikte onunda mantigini biliyorum ona da alisiriz yani sikinti yok cokta umrumda degil konami cahilleri teknoloji bu kadar gelismisken ben bu aletlere bunca paralar verip almisken bu rezilligi oynamak gercekten komik biraz 2k nin park moduna falan baksinlarda agizlari acik kalsin lolipop tipli japonlarin.Benden bu kadar almayacagim cevremdekilere de aldirtmayacagim.

fifanın bu sene ki yolculuk modu değişik bir şeye benziyor umarım adamların koşuşlarını da biraz olsun düzeltirlerde pes yerine fifayla devam ederim. en azından her maç kaybetsemde sözleşme derdim olmuyor şimdi pes bu kadar bonkör gp dağıtmasa sözleşmeyi yetiştiremezsin adamlara. esnli vardı o sanırım fifaya geçti. ben zaten almadım bu sene oyunu. seneyede almıcam para vermem bu konamiye. insanı ciddiye alıp serverlarını bile düzeltmiyor.

• drdogan79 kullanıcısına yanıt
    pardon hocam
  • niyazigs1905 kullanıcısına yanıt
    hocam neymar hazard benim dikkatimi çeken bunlar seri hareket yapıyor william d.costa bayernli olan ama gerçekten vasat bu konuda
  • Fddn533 hatası nedir bilen var mı giriş yapamıyorum

• PC'de myclub modunu oynuyorum. Böyle çöp bir online oyun görmedim. Rakibin interneti kötü olduğu için bağlantı kopuyor ve ben hükmen mağlup oluyorum. Ayrıca oyun çok hantal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oynarken denk geliyor, mesela adam 5 forvetle oynuyor, ben kadro ayarlarından orta saha oyuncularımı forvete kaydırmak isteyince oyun buna izin vermiyor bunun yolu metodu nedir beyler?

• Twitch
    MrCicik - Twitch
    https://www.twitch.tv/mrcicik

Merhaba arkadaşlar konu dışıdır. Ps4 oyun deneyimleri sizlerle gerek canlı gerek yalın gerekse montajlı hallerini Youtube ve Twitch kanalımda görebilirsiniz. Hevesle açtığım kanalıma lütfen abone olarak bana destek verin.

• thepromh kullanıcısına yanıt
    aldıgın menajere göre diziliş yapabilirsin onun harici istedigin dizilişi sadece normal klasmanda yaparsın myclub ta olmaz
  • lag yapan karşı taraf maçtan sunucudan düşen benim takımım

• Arkadaşlar bu momentum belasından kurtulmanın bir yolu var mı, son 5-6 gündür yapıştı yakama galibiyet oranım 75ten 60lara indi, yahu hakkımla kaybetsem eyvallah dicem de saçma sapan adamlara yeniliyorum, sahada hakimiyetim yok tuş gecikmesi yaşıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Oynama hocam, boşver.

• arkadaş 2 maç üst üste oynamayı bilmeyen adamlara biri laglı olur biri tuş gecikmesi allah kahretsin kafayı yedim arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

arkadaş 2 maç üst üste oynamayı bilmeyen adamlara biri laglı olur biri tuş gecikmesi allah kahretsin kafayı yedim arkadaş

Daha oynuyon mu pes 2016 bitti artık 1 haftadır girmiyorum oyuna çok rahatım artık pes 2017 yi beklemeye başladım bence sende öyle yap boşuna canınızı sıkmayin

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    hocam ne bilim 2 girim dedim lag ibaresi çıkmış adam çatır çatır oynuyor benimkiler haraket yapıcakta dönücekte sinirlerim bozuldu
  • Arkadaşlar uzun yıllar PES oynadıktan sonra FIFA'yı denedim ve bu sabah ilk online maçlarımı yaptım.Ne bir tuş gecikmesi,ne bir hile ne de sadece L1+üçgen yapıp gol atan playerlere,15 maç yapmama rağmen rastlamadım.Arkadaşlar kendime şunu sordum:Neden bunca sene bu kadar eziyet çektin?PES'te en ufak bir bağlantı problemi olduğunda maçın tamamı zehir oluyor ama FIFA'da takılmalar anlık o da rakibin neti kötüyse.Maçın tamamına değil de sadece internetin yavaşladığı anda takılması mükemmel bir olay.Ayrıca PES'te skilleri yaparken kamyon kullanıyorsunuz sanki o kadar ağır ama FIFA'da tam manasıyla bayıldım skillere.İnanılmaz efektifler ve çok fazla skill var.Demem o ki PES'ten zaten çok soğumuştum.Şu anda PES17 değil de FIFA17 alacakmışım gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

lag yapan karşı taraf maçtan sunucudan düşen benim takımım

Hocam bndede öyle 103 maç yenildim. 64 böyle oldu anlamak mümkün değil varsa caresi bilen söylesin

• 17 şut 2 gol attım adam oynamadan çarpa çarpa 3 şut 3 gol momentin bu kadarı

• 
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.