Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
523.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tyrtk

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: tyrtk

beyler bu şampiyonlar ligini myclub modu yapmaları için twitter dan pes offical sayfaları toplu tweetler atabiliriz. resmi konami forumlarındada yazabiliriz. en azından akıllarının bi köşelerine girsin.

gerçekten şampiyonlar ligi online da olsa daha güzel ve değerli olurdu.

myclub'da şl turnuvası arada oluyor ama elemeli yani grup maçları gibi değil
    ayrı bir mod olarak çıkarması daha mantıklı olur

çift maç rövanş usulüyle oluyor ?

Hayır yaklaşık 1 saat süre oluyor turnuvada en fazla 4 maç yapabiliyoruz galibiyet 3 puan beraberlik 1 puan arka arakaya oynadıgın 3 maçta 9 puan ve averaj iyi olan son 16 ya kalıyor tek maçlı elemeli olarak devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erimo

Oyunun FIFA dan EN BUYUK ARTISI:
    yere dusen oyuncunun saniyesinde hic birsey olmamis gibi ayaga kalkip devam etmek yerine gercekte de oldugu gibi yerde kalip cogu zaman pozisyona hakeme isyan etmesi.

Ayrica fiziksel etkilesimin bu kadar yumusak bu kadar dogal olmasini inanin beklemiyordum. Kafa toplarinda her mucadele baska bir challenge gibi. Bir kafa topu mucadelesinin basma kalip bir sonucu olmuyor.Kimi zaman rakipsizin uzerinizden vuruyor, kimi zaman ikinizde vuramiyorsunuz kimi zamanda top arada kalip mucadele devam ediyor.

Fiziksel etkilesimin beni sasirttigi iki ornek vereyim

* oyuncun depar atip kose cizgisine geldiginde korner diregine carpti ne icinden gecme ne de yokmus gibi davranma olmadi resmen direk sallandi :)

* onceki oyunda top taca ciktiginda taci kullanmaya giden oyuncuya mudahale edemezdiniz sanki kodlanmis gibi kosar taci atardi. simdi rakip tac kullanmaya giderken onune gecip alacagi topa mudahale edebiliyoruz.

Bu nasıl artı yahu. Adam pası atarken yere düştü, gol pozisyonundayız adam hakeme bağırıyor yerde kalkmıyor bir türlü. Kalksa vereceğim topu pozisyona girecek. Sakatlıktan dolayı kalkamasa neyse de, poposunun üzerine oturup el kol yapıyor hakeme. Piknik yapacak neredeyse çimlerde.

• Oyunda korner diregi sallaniyormus yenilige bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki artık yeni nesile geçme zamanınız gelmiş hocam gayet normal bahsettiğiniz durum artık olabildiğince es geçiyolar o anlamda eski nesli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Demekki artık yeni nesile geçme zamanınız gelmiş hocam gayet normal bahsettiğiniz durum artık olabildiğince es geçiyolar o anlamda eski nesli.

Umarım FİFA bu şekilde olmaZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Demekki artık yeni nesile geçme zamanınız gelmiş hocam gayet normal bahsettiğiniz durum artık olabildiğince es geçiyolar o anlamda eski nesli.

Umarım FİFA bu şekilde olmaZ

Xbox360 ın hala gideri var ama ps3 resmen tükenmiş durumda , grafikler vss ps3 de çok kötü artık yeni nesile geçin yada pc filan alın Ben hala pcde oynuyorum ps4 almadım oyun fiyatları pahalı ve psn+ muhabbeti yzünden uzak duruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bixsi

Eleştiri elbette yapılacak oyunun eksiklerini elbette söyleyeceğiz.

Ama yapılan eleştirilerin bazıları eleştiri dozunda değil, oyuna b*k atmak gibi birşey bu,

Bende fifa fanatiği bir fanin yaptığı eleştiriyi dikkate alirim ama eleştiri olduğu sürece, bazılarının elestireden uzak yorumlarına tepkim onları zaten dikkat almak değil tinlamiyorum bile.

Oyunu ben oynamis,begenmissem milletin kötü demesine bakmam oynamak için.

Cok ta güzel olmuş oynuyorum bir kaç eksik dışında buda full sürümde halledildimi tamamdir.

Ya allahaşkına eksiklik eksiklik diyip duruyosun, şu eksiklikleri söyle de bilelim ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Oyunun hızı bir tık düşürülürse oyun, daha güzel olabilir..Şu anki hali de keyif veriyor..Asıl bahsetmemiz gereken pes 2015 ile oyunun online bölümünün can damarı olan myclup bölümündeki sorunlar..Öncellikle,myclup bölümünde şu dengesiz level sorunu mutlaka çözülmeli..Mesela adam,C Ronaldo, messi, ramos,robben kim varsa kadrosuna doldurmuş ama level 2ya da 3 olarak görünüyor.Zaten oyunda bu saydığım oyuncular tutulmuyor..Bu soruna mutlaka bir çözüm bulunmalı..Ayrıca myclupte maç yaparken,rakip arama kriterleri yeniden düzenlenmeli..Mesela,rakipte 85+ ya da 87+ oyuncu olmasın gibi kriterler olmalı.Mecbur muyum Ronaldolu Messili uçan kadrolarla karşılaşmaya..

O sorun çözüldü diye biliyorum dostum ...

Ayrıca MyClub'a antreman özelliği gelmiş deniyor,

Antremanda oyuncuları geliştirerek ya da verilen görevleri tamamlayarak Level atlanıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

pes 16 olmamış abi. pesin en önemli özelliği bile yok olup gitmiş. nedir o özellik? tabiiki top fiziği.
    kötü pes oyunları çıktı ama, bu kadar kötü top fiziğine sahip pes görmedim ben.
    ne attığım şutlardan keyif alıyorum, ne de attığım gollerden. hele hava topları felaket!

pes kendi benliğini kaybedip, başkasına özenen ergenler gibi.
    nedir bu fifaya benzeme hırsı ya? oyunu da hızlandırmışlar, fifa gibi pinpon olmuş iyice. yazık vallahi...

Oyunun ''eksik'' yanlarını çok iyi özetlemişsin dostum!..

Bunları eleştirince malesef suçlu sayılıyosun forumda!..

Senin gibi çakma değil, gerçek PES'çileri gördükçe seviniyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Oyunun hızı bir tık düşürülürse oyun, daha güzel olabilir..Şu anki hali de keyif veriyor..Asıl bahsetmemiz gereken pes 2015 ile oyunun online bölümünün can damarı olan myclup bölümündeki sorunlar..Öncellikle,myclup bölümünde şu dengesiz level sorunu mutlaka çözülmeli..Mesela adam,C Ronaldo, messi, ramos,robben kim varsa kadrosuna doldurmuş ama level 2ya da 3 olarak görünüyor.Zaten oyunda bu saydığım oyuncular tutulmuyor..Bu soruna mutlaka bir çözüm bulunmalı..Ayrıca myclupte maç yaparken,rakip arama kriterleri yeniden düzenlenmeli..Mesela,rakipte 85+ ya da 87+ oyuncu olmasın gibi kriterler olmalı.Mecbur muyum Ronaldolu Messili uçan kadrolarla karşılaşmaya..

O sorun çözüldü diye biliyorum dostum ...

Ayrıca MyClub'a antreman özelliği gelmiş deniyor,

Antremanda oyuncuları geliştirerek ya da verilen görevleri tamamlayarak Level atlanıyor...

Antreman verme ile ilgili net bir kaynak varmi hocam ?

• mustafa323 kullanıcısına yanıt
    Şu an yok dostum, bu hafta içi açıklarlar ama..

Birkaç yerde okudum ve birkaç resimde gördüm..

Ama bu da para tuzağı için yapılmış bi özellik bence...

İsteyen Coins kullanıp, parayla antreman geliştirici faktörler kullanacak,

böylece oyuncularını çabuk level atlatıp, maçlarda daha iyi performans sergiletecek...

İsteyen de manuel, parasız şekilde bunlarla uğraşacak gibime geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessi63 -- 15 Ağustos 2015; 19:50:53 >
  • FANTASTİK!

• Bence oyunu oynanis grafik vs yonden elestirecegimize online olarak eksiklerine fikir yurutebiliriz belki bu yazacaklarim bundan 10_15 yil sonra olacak ama bi dusunsenize ;

- kendi stadimizi olustursak ve kaazandigimiz gplerle stadin kapasitesini arttirsak arti stadyum hasilati gelse kendi tezahuratlarimizi kendimiz olustursak flamalarimizi turubun showlarini hatta kale aglarini ...rakibimiz deplasmana geldiginde bunlari gorse .. well come to hell mesela nasil olurdu :)

- maca baslarken istatisliklerimizi rakibimiz gorse en golcu oyuncunmuz genellikle hangi bolgelerden gol attigimiz genc yeteneklerimiz...

- birbirimiz arasinda transfer olsa tekliffte bulunabilsek genc yeteneklerimizi yetistirip pazarlayabilsek ekstradan paf takimimiz olsa yatirimlarimizi oraya kaydirabilsek paf ligi olsa :)

- baska kullanicilarin paf takimlarinin veya as takimlarinin basina teknik direktorluk yapabilsek ...

- su anki klasman seklinde degilde ulke olarak ligler olsa 1. Lige cikanlar diger ulkelerin takimlariyla mucadele edebilse ulke sampigyonlari sampiiyonlar ligi uefa vs olsa ...

- basin olsa gazdetelerden transferleri takimimizin duruumunu genc yetenekler hakkinda yorumlari okusak ...

- ve hatta online olan kullanicilarin bizim hakkindaki veya mac hakkindaki yorumlari okuyabilsek ...

- futbolcularimizla ozel olarak gorusmeler yapsak takima moral motivasyion verici bazi secenekler olsa ..

- iyi sonuclar oldugunda stadimiz dolssa kotu sonuclarda taraftar tepkisini gosterse ...

Bunun gibi uc fikirler eminim sizdende gelecektir..

Belki bu nesil olarak bunlarin en kapsamli olarak yapildigi bir oyun goremeyecegiz yada yaslandigimiz icin oynayamayacagiz ama hayal etmek guzeldir :)

• Oyun keşke Fifa'ya benzeseymiş.

Fifa 16 ve Pes 16'da 20'den fazla maç yaptım, Pes tam arcade , topun bir o kalede bir bu kalede olduğu ve paslı oyunun hiçbir anlam ifade etmediği , topun balon gibi gittiği ve hiçbir ağırlığının olmadığı, gol çeşiti olarak her maç aynı golü 2-3 kere atabildiğin bir oyun olmuş.

Fifa 16 ise 15'den çok farklı , pasa dayalı ve oyuncu hareketlerinin gerçekçi olduğu bir oyun olmuş, detaylı yorumları daha sonra yazacağım ancak Fifa 16 bu haliyle gelirse en iyi futbol oyunu olur. Çöp Fifa 15'den sonra bu kadar güzel ve dengeli bir oyun beklemiyordum umarım full sürümde bozmazlar.
  • mustafa323 kullanıcısına yanıt
    --- Güzel fikirler paylaşmışsın dostum;

1. istediğin özellik PES Manager Android sürümlerinde mevcut, seneye de oyuna stadyum editörle birlikte ekleneceğini düşünüyorum!..

3. özellik ise takas özelliğini de içeren transfermarket özelliği, bu sene Adam Bhatti'ye çok soruldu twitter'dan ama en azından bu sene olmayacağını belirtti...

--- Kullanıcı yorumlarıyla ilgili de bu sene MyClub'ta bir özellik olacağını söylediler ama henüz açıklamadılar daha...
  • Oynanabilirlik daha esnek olsada, menü sekmelerinin , taktik menülerinin dahi aynı oluşu rezilliktir.

Tahminen yine Türk takımlarımız olmaz 1 2 tane eklerler Japon ve Türk Milli Takımları nın lisanları yine olmaz saçmalıklara daha fazla sabretmiycem bem bu yıl Pes almıycam.

• Hiçbir demo'yu bu kadar uzun süre oynamamıştım.
    Konami güzel şeyler yapmaya başlamış.
    15'e nazaran saha hakimiyetini daha fazla hissettiğim.
    Manuel pasların ve şutların çok daha iyi olduğu.
    Oyuncu çalım ve dönüş animasyonlarının daha hızlı olduğu bir oyun olmuş.
    Fake şut konusunda biraz sıkıntı var oyuncu çok hızlı yön değiştiriyor.
    Oyuncuların kayıp düşmeleri gibi küçük dokunuşlar yapmışlar. Göze hoş geliyor. Gerçekçilik adına iyi.
    Hakemler Şampiyonlar ligi finali yöneten Cüneyt Çakır gibi kartını çıkarmıyor. Hatta faul çalmıyor. :D
    Gerçekçilik aramam bu noktada. Oyunun inanılmaz akıcı olmasını sağlıyor bu az düdük olayı. Umarım tam sürümde bozmazlar.
    Stadyum, zemin , yağmur ve taraftar detayları 15'e oranla bir tık üstte ama hala oldukça zayıf. Yağmurda kontrol ve oyuncu animasyonları daha gerçekçi.
    Gol sevinçlerinde oyuncuların tek sıra olması rahatsız edici. Yetersiz sayıda gol sevinci var maalesef. Golü attıktan sonra gittiğiniz yere göre 3 - 5 farklı sevinç bir de bazı oyuncuların özel gol sevinçleri var.
    Uzaktan şutlar daha isabetli ama kaleciyi geçmek zor. Dışarı giden topları bile panter edasıyla kurtarıyorlar. Kalecilerin top sektirmesi daha fazla olacak gibi.
    Early crossing ( erken orta açma ) çok estetik ve isabetli.
    İkili mücadeleler 15'e göre çok daha iyi.
    Yeni gelen kamera açısı muazzam. Online maçlarda da olur umarım.
    First touch konusunda biraz sıkıntı var. Oyuncu kalitesiyle alakalıdır umarım. Çok şiddetli verdiğim pasları oyuncular çok rahat kontrol edebiliyor.
    Yeni R3 özelliği ile dribbling halindeyken topu havalandırma ( sektirme ) harika olmuş.
    Bu haliyle güzel , ama hala futbol atmosferi eksiği var.
    Olacak.
    Geliyor 16

• Biliyorsunuz ki PES konularımda ibretlik paylaşımımla ün salmıştım. Bu da 2. ibret. Bakalım beğenecek misiniz?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Oyun keşke Fifa'ya benzeseymiş.

Fifa 16 ve Pes 16'da 20'den fazla maç yaptım, Pes tam arcade , topun bir o kalede bir bu kalede olduğu ve paslı oyunun hiçbir anlam ifade etmediği , topun balon gibi gittiği ve hiçbir ağırlığının olmadığı, gol çeşiti olarak her maç aynı golü 2-3 kere atabildiğin bir oyun olmuş.

Fifa 16 ise 15'den çok farklı , pasa dayalı ve oyuncu hareketlerinin gerçekçi olduğu bir oyun olmuş, detaylı yorumları daha sonra yazacağım ancak Fifa 16 bu haliyle gelirse en iyi futbol oyunu olur. Çöp Fifa 15'den sonra bu kadar güzel ve dengeli bir oyun beklemiyordum umarım full sürümde bozmazlar.

fifa 16 yi nasil oynadin ? merak ettim ? demosu cikti mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

Bence oyunu oynanis grafik vs yonden elestirecegimize online olarak eksiklerine fikir yurutebiliriz belki bu yazacaklarim bundan 10_15 yil sonra olacak ama bi dusunsenize ;

- kendi stadimizi olustursak ve kaazandigimiz gplerle stadin kapasitesini arttirsak arti stadyum hasilati gelse kendi tezahuratlarimizi kendimiz olustursak flamalarimizi turubun showlarini hatta kale aglarini ...rakibimiz deplasmana geldiginde bunlari gorse .. well come to hell mesela nasil olurdu :)

- maca baslarken istatisliklerimizi rakibimiz gorse en golcu oyuncunmuz genellikle hangi bolgelerden gol attigimiz genc yeteneklerimiz...

- birbirimiz arasinda transfer olsa tekliffte bulunabilsek genc yeteneklerimizi yetistirip pazarlayabilsek ekstradan paf takimimiz olsa yatirimlarimizi oraya kaydirabilsek paf ligi olsa :)

- baska kullanicilarin paf takimlarinin veya as takimlarinin basina teknik direktorluk yapabilsek ...

- su anki klasman seklinde degilde ulke olarak ligler olsa 1. Lige cikanlar diger ulkelerin takimlariyla mucadele edebilse ulke sampigyonlari sampiiyonlar ligi uefa vs olsa ...

- basin olsa gazdetelerden transferleri takimimizin duruumunu genc yetenekler hakkinda yorumlari okusak ...

- ve hatta online olan kullanicilarin bizim hakkindaki veya mac hakkindaki yorumlari okuyabilsek ...

- futbolcularimizla ozel olarak gorusmeler yapsak takima moral motivasyion verici bazi secenekler olsa ..

- iyi sonuclar oldugunda stadimiz dolssa kotu sonuclarda taraftar tepkisini gosterse ...

Bunun gibi uc fikirler eminim sizdende gelecektir..

Belki bu nesil olarak bunlarin en kapsamli olarak yapildigi bir oyun goremeyecegiz yada yaslandigimiz icin oynayamayacagiz ama hayal etmek guzeldir :)

bazı dediklerine katılıyorum. olsa çok güzel olurdu. ama malesef belki 30 yıla bu kadar ayrıntıları bir arada görürüz. misal ben.

umarım konami demodaki eksikleri giderip full sürümde iyi bir oyun sunarlar bize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrtk -- 15 Ağustos 2015; 21:17:37 >

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.