Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
9
Favori
141.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim adam Chelsea'nın kaptanı oldu yılın oyuncusu ödülüdür cart curt hepsini alıyor ama yetenek kartları hala fos yok mu bir çözümü hala en iyi oyuncuda oynuyorum düşüğe çeksem veya süper stara yükseltsem herhangi bir fark olur mu
  • Ben kariyerime ADO DEN HAAG takımında başladım ve çok isabet oldu. :) Takımın forma rengi sarı yeşil,bileklik olarak sol koluna sarı sağ koluna yeşil taktım,ayakkabı olarak da nike'nin hız veren sarı ayakkabısını giydim çok iyi bir takım oldu. :) Mevki olarak Ofansif Orta Saha oynuyorum,benim halı saha maçlarında ki mevkim. :) Ben gol atmaktan çok gol pası vermeyi,oyun kurmayı seven birisiyim ve karakterimi kendimle özdeşleştirmek istedim.Bu yüzden tercihim ofansif orta saha yönünden oldu.Oyun kurucu olarak kurdum ve sahanın dört bir yanına çok iyi paslar atıyorum.Takımımızın 10 numarası ilk 11 de olmadığında duran topları ben kullanıyorum.Oyuna amatör seviyesinde başladım,orta seviye denemek istedim fakat daha başlarda olduğum için zorlandım.Takımla henüz uyum sağlayamadığımdan amatör seviyesinde başladım.Şuan kariyerim boyunca sanırım 34 maça çıktım,38 gol 23 asistim var.Tam emin değilim fakat buna yakın değerler.Takımın vazgeçilmez oyuncusuyum,2-3 maç dışında 90 dakka oynadım,oynuyorum.2. sezonumu da takımımda kaptan olarak oynamak istiyorum.Overall'im 65 olarak başlamıştım şuan 67 oldu.Yetenek kartım tek pas olarak geldi.1. sezon sonrası takımımızın 10 numarası transfer olur inşallah.10 numara formada gözüm var.

• Pro Evolution Soccer 2013 - Become A Legend Sohbet Alanı

Yeni oyun, yeni BAL ve doğal olarak yeni bir konu! Katılımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Joel
    sweden
    21
    SĞF
    Şuan Atletico Bilbao'dayım
    Genel Derece 71*
    *Erken Orta

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı
  • Meraba beyler ben yaklasik 1 haftadir bal modu oynuyorum ve pek bir sey anlamadim nasi transfer olıcam ve nasıl overallim yukselcek yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben Become a Legend yani ( Efsane Olun) da kariyerim var. Mağazadaki herşeyi satın aldım. Genel derece 59 idi. Mağazadan satın aldıklarımdan birini kullandım. En yüksek hız 75 iken 80 oldu. Ama sonra o kullandığımın yerine başka bir ürün kullandım. En yüksek hız ve hücum 80 idi 75'e düştü. Sürekli böyle artıp azalıyor. Ne yapabilirim??? Takımım :Marguaperrena Genel derece 75 (ama ürünlere göre değişiyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar pes 12 de sohbet alanına nasıl giriyoduk online oyunda gol evet muhteşemdi iyi defans falan varya onları nerden deiştiriyoduk bi yardımcı olan olursa sevinirim
  • arkadaşlar buldum. öncelikle kendi ellerimizle bir adam yapıyoruz (oyuncu oluşturdan) sonra bu adamı temek kopya ile bir takıma gönderiyoruz gücünü ve kartları da istediğimiz gibi yapıyoruz.sonra efsane ol a geliyoruz ve mevcut oyunculardan yeni yaptığımız adam ile başlıyoruz.ben böyle yaptım ve hayallerimdeki plase vuruşunu artık atabiliyorum (david villa ve messi plasesi r2 ile oluyor.)plase atmak içinde uzun mesafe füzesi kartını almanız yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tansiyon31

Beyler biri şu kart alma olayını detaylı bir şekilde söylesin hala 2 kartım var kafayı yiycem.

kart almak için o özelliği çok fazla tekrar etmen gerekiyor. ben oyuncu oluşturdum kartları istediğim gibi yaptım sonrada mevcut oyuncudan başladım.ister çok güçlü adam yaparsın ister güçsüz ama kartlar açık olur
  • BEN pes 12de getafede basladm 1 sene orada oynadım.hiç bir kupa kazanamadım.sonra lazioya gittim orada 2 sene oynadım oynadığım ilk sene italya kupasını aldık sonra bordeuxa transfer oldum orada 1 sene oynadım.oradada fransa ligini kazandık.sonra arsenele transfer oldum orada 1,5 sene oynadım ilk senemde uefa europe league yi aldık sonra barçaya gittim orada 4 sene oynadım ilk 2 senemde ispanya ligini aldım 3.senemde hem şampiyonlar ligi şampiyonluğu hemde ispanya kupasını kazandım.4.senemdede ligi kazandım.sonra ise milana transfer oldum orada 3 sene oynadım ilk sene kupa kazanamadık.ikinci sene lig ve italya kupasını kazandım.3.senemdede kupa alamadım.sonra ordan evertona transfer oldum 1 sene oynadım ingiltere kupasını kazandık.ondan sonra futbola başladığım getafe takımına gittim 2 yıl da orada oynadıktan sonra emekli oldum.en mutlu olduğum yıl barçayla hem şampiyonlar ligini hemde ispanya kupasını aldığım seneydi.
  • Ben roda da başladım sonra manchester united'a transfer oldum forma şansı bulamadım rayo vallecano'ya gittim orada la lıga gol krallığı sıralamasında 1.'yim ilk sezonumda avrupanın esn iyi forveti seçildim takımda mutluyum
  • Arkadaşlar oyunda 90 dk. oynamak istiyorsanız hep kaleyi yoklamayın birazda pas verin bana öyle oluyordu biraz paslı oynamaya başladım artık her zaman 90 dk. oynuyorum.
  • Arkadaşlar Forvet seçiyorum ama 61den fazla olmuyor bide yıldızlı olmuyor bana ilk başta neye ne kadar vereceğimi bide hangisini seçeceğimi söylermisiniz golcü mü şut yıldızımı panzer mi dört dörtlük mü lütfen
  • Şuan Tottenhamda oynuyorum yaşım 19 Overall'ım 73 kariyerim şöyle:
    VVV Venlo
    Ajax
    Arsenal
    Tottenham ve şuan gol kralıyım maaşım 11.429.000 3 yıl daha tottenhamdayım :D
  • Ben ilk olarak hollandada ılgınc adı olan bır takımda basladım vallahı adını duymadım hıc :D sonra orda 1 sene oynadıktan sonra fransanın brest klubune gectım ondan sonra bursaspor ıstedıgımı soyledım ve gorev geldı bu mactan 7.0 ın uzernde bır puan alırsan teklıf gelebılır dıye o macta 1 gol attım 7.0 ratıng aldım ve bursaspordan teklıf geldı bursasporda ılk yarı berbat gectı adeta forma sansı bulamadım ama 2. yarıya muhtesem basladım 14 macta 6 gol 4 asıst ıle bıtırdım ve sampiyon yaptık bursayı sonrasında ise klupte sozlesmem bıttıgını ve yenılemek ıstemedıklerını soyledıler gene yolumuz fransanın sacma takımlarından bırıne dustu :D 1 sene orada oynadım kendımı gelsıtırdım ardından gs teklıf yaptı oraya gıttım 1 senelık sozlesme ımzaladık nedense hep boyle oluyor sonra orada super lıgı ve s.l nı aldık gs fena kadro yapmıs ınıesta thıago(psg savunmacısı) ıbrahımovıc felan bu ısımler vardı tabı forma gıyemedım dogru duzgun fakat s:l fınalı oncesı bır antreman macı vardı o macta 1 asıst yaptım ve 7.5 ıle oynadım ve bır baktım s.l fınalı oncesı burak yılmaz saktlandı ve yedege benı aldı s.l fınalı ıy 2-0 onde kapattık 2. yarı benı aldı rakıp tottenhamdı ve ttottenham 2-2 ye getırdı macı uzatmalara kaldı uzatmalarda bır asıst yaptım ve maca damga vurdum 8.0 ıle macın adamı secıldım ve s.l nı almıs olduk ama suan gene bır mesaj geldı ve gs senınle sozlesme yenılemıyecek dedıler neden boyle oluyor anlamıs degılım her sozlesmem 1 yıllık suruyor pes 2009 dan berıdır oynadım become a legend ılk defa baasıma boyle bırsey gelıyor sımdı yenıden takım degıstırcem gıbı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Quaresma

Ben ilk olarak hollandada ılgınc adı olan bır takımda basladım vallahı adını duymadım hıc :D sonra orda 1 sene oynadıktan sonra fransanın brest klubune gectım ondan sonra bursaspor ıstedıgımı soyledım ve gorev geldı bu mactan 7.0 ın uzernde bır puan alırsan teklıf gelebılır dıye o macta 1 gol attım 7.0 ratıng aldım ve bursaspordan teklıf geldı bursasporda ılk yarı berbat gectı adeta forma sansı bulamadım ama 2. yarıya muhtesem basladım 14 macta 6 gol 4 asıst ıle bıtırdım ve sampiyon yaptık bursayı sonrasında ise klupte sozlesmem bıttıgını ve yenılemek ıstemedıklerını soyledıler gene yolumuz fransanın sacma takımlarından bırıne dustu :D 1 sene orada oynadım kendımı gelsıtırdım ardından gs teklıf yaptı oraya gıttım 1 senelık sozlesme ımzaladık nedense hep boyle oluyor sonra orada super lıgı ve s.l nı aldık gs fena kadro yapmıs ınıesta thıago(psg savunmacısı) ıbrahımovıc felan bu ısımler vardı tabı forma gıyemedım dogru duzgun fakat s:l fınalı oncesı bır antreman macı vardı o macta 1 asıst yaptım ve 7.5 ıle oynadım ve bır baktım s.l fınalı oncesı burak yılmaz saktlandı ve yedege benı aldı s.l fınalı ıy 2-0 onde kapattık 2. yarı benı aldı rakıp tottenhamdı ve ttottenham 2-2 ye getırdı macı uzatmalara kaldı uzatmalarda bır asıst yaptım ve maca damga vurdum 8.0 ıle macın adamı secıldım ve s.l nı almıs olduk ama suan gene bır mesaj geldı ve gs senınle sozlesme yenılemıyecek dedıler neden boyle oluyor anlamıs degılım her sozlesmem 1 yıllık suruyor pes 2009 dan berıdır oynadım become a legend ılk defa baasıma boyle bırsey gelıyor sımdı yenıden takım degıstırcem gıbı :(

Hocam pes 2014 çıkacak yakında hala 12'mi oynuyorsun ? Ben pes 13 efsane ol oynamaktan sıkıldım pes 14'ü bekliyorum.

• Var mı oynayan Pes 13'te yapılcakları yaptım.14 için hazırım
  • Ben 12 de kariyere RKC Waljick de başladım orada 2 maç oynadım tranfer sezonunun son günü Trabzonspor'a gittim.Orada oynadığım maçlarda iyi oynamama rağmen arda 18 e giremiyordum.23 maçın 9 u kadroda yoktum.14 maçın 13 ünde çok iyi oynadım ama menejer çok ama çok gıcıktı.Sonra son maç Juventus ve Arsenal menejerim sayesinde beni izledi ilk teklif yapan juventusa gittim.Burada çok iyiyim.Kadroya alınmadığım çok nadir oluyor.İlk defa milli takıma yeni çağrıldım.Böyle çok iyiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Var mı oynayan Pes 13'te yapılcakları yaptım.14 için hazırım

Valla bende sizin gibi pes 2013 hatta yeni çıkacak olan pes 2014ü oynamak isterdim ama sen gel benin pcye laf geçir arkadaş çok eskide oynatmamda oynatmam diyor :D kısacası pes 2012yi bile pencere modunda oynuyorum :))))
  • arkadaşlar ben ps 3 te oynuyorum exiting playerde oynuyorum milli takıma seçildim gücüm95 yetenek kartı almalımıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.