Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
9
Favori
141.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada forvtet ıcın traınıng ten power mı onemlı dribıng mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

Bu arada forvtet ıcın traınıng ten power mı onemlı dribıng mı ?

Şut özelliklerin iyiyse bence güç seç çünkü fizik hızdan daha önemli bence. Zaten ileride hız özelliklerinde artacak şimdilik Power tavsiye ederim

Edit: Bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twigg -- 3 Ekim 2011; 9:07:10 >
  • Kesinlikle hız bu oyunda önemli değil dribling yerinede süratli kartınız varsa tamamdır tabi varsa birde top isterkene koşu yolunuza adam atacakmış gibi düşünün adam hesab ediyor atıyor abi orta şut kombinasyonusla baya gol olabiliyor uzaktan da şutlar etkili.

Bu arada süratli ve uzaktan sut füzesi kartlarını beraber çıkartabilen oldumu legendde 3 gündür uyuz oldum sanki bir kere denk geldim diye hatırlıyorum ama boşunada uğraşıyor olabilirim 70 overall adam çıkardık kartlısını istiyorum abi kartlı olsun 50 overal olsun

Bi de ilerde yeni kartlar alabilirmiyiz bir ki varmı bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 3 Ekim 2011; 19:56:13 >
  • Özellikler yükseldikçe kartlar geliyor diye biliyorum. Bende bir tane var daha gelmedi başka kart.

Bu arada Transferim gerçekleşti artık daha yüksek hedeflerim var

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı

Ve Twente !!

Overall 65 oldu bu sene şampiyonluk yaşamak için elimden geleni yapacağım umarım şampiyon oluruz. Villareal'de istedi ama Hollanda şampiyonluğu için Twente'yi seçtim

• bende bildiğim ipuçlarını veriyim.
    yarattığım santraforda 3 tane yetenek kartı var.

*Süratli
    *Vuruş Becerileri
    *Dış Falso

Takım: REAL BETIS
    İsmi: Rafael MARQUES
    yaş 17
    gücü 59 (şuan 60)

adamı yaratırken yüzünü vucudunu şekillendirdikten sonra santrafor seçeneğini seçiyoruz sonrasında dört dörtlük panzer seçeneklerinin olduğu yerden GOLCU yü seçiyoruz ondan sonra top sürme ve şut a 5er çubuk veriyoruz defansa pasa hiç vermedim ben tercih size kalmış dayanklılığa 1 güce 2 hıza 2 verdim. ilerle dediğimde ilk seferde 61 gücle sadece süratli kartıyla çıktı istemem dedim bi kaç denemeden sonra 3 kart 59 la yakaladım.
    ayrıca yukarda bir akadaş yazmış hıza gerek yok diye katılıyorum süratli kartı oldugu zaman yardırıyor adam önemli olan fizik çünkü omuz omuza mücadelede çabuk kaptırılabiliyor. bende sonradan farkettim şimdi dayanklılığa kasıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vogue.1903 -- 5 Ekim 2011; 5:20:36 >

• ben de adını sanını hiç duymadığım Hollanda liginde RKC Waalwijk takımında oyuna başladım,
    kanat forvet pozisyonunu tercih ediyorum çünkü kanatlardan içeri girmesi daha kolay oluyor..

bu sene BAL modu cidden çok geliştirilmiş, geçen sene ki mallıklar hep düzeltilmiş. 17 yaşında bir insanın da bazen düzgün şutlar çekebileceğini anlamışlar sanırım. ayrıca takım arkadaşlarınız uygun gördüğü anda size havadan uzun toplar atıyorlar.
    top isteme özelliği de çok hassas olmuş, dikkatli kullanmak gerekiyor. takım arkadaşınızın açısı müsait değilse top istemeyin çünkü top isteme tuşuna bastığınız anda topu size atıyor, arada rakip oyuncular varsa topu kapıyorlar.

bir de ilginç bir konu var ki, BAL modunda takım arkadaşlarınızın topu kapmasını sağlamak sizin elinizde. bu olayı farkettiniz mi bilmiyorum ama rakip atak yaparken R1 + şut tuşuna bastığım anda kontrolümde olmayan oyuncular rakip oyunculara pres yapmaya başlıyor. R1 ile şut'a basarsanız sert pres yapıyorlar pas'a basarsanız hafif pres yapıyorlar. bu özelliğin farkına vardığınız anda oyun daha bi güzelleşiyor haberiniz olsun

• Evet bu sene hem geliştirilmiş. Hem de geçen seneki kadar sıkmıyor. Oyundan zevk alabiliyorsun. Bu çok güzel Pes 2011'de en fazla 22 yaşına kadar oynamıştım sonra sıkmaya başlamıştı. Tabi Pes 2009 başkaydı 35 yaşına kadar oynamıştım ve hiç ama hiç sıkılmamıştım. Bu senede bunu hissettiriyor bana Pes 2012. Kariyerlerinizde başarılar arkadaşlar. Başarılarımızı da burada paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twigg -- 5 Ekim 2011; 10:18:57 >
  • takıma giriyorsun ama bu seferde iyi oynama ragmen puanlaman dusuk oluyor,pes 2011 den zor yapmıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

takıma giriyorsun ama bu seferde iyi oynama ragmen puanlaman dusuk oluyor,pes 2011 den zor yapmıslar

Puanlama çok sıkıntılı ya. Arada taraftar için görevler geliyor 7.0 veya üzeri oy alman gerekiyor ama çok zor. Gol atmak zorundasın bir kere :
  • bende başladım. siena altyapısından çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

bende başladım. siena altyapısından çıktım.

Hayırlı olsun umarım efsane olabilirsin Bu arada Twente ile Erediviese şampiyonluğu yaşadık ! Sonrasında ise teklifler gelmeye başladı tabi. 2. kez Erediviese Gol Kralı oldum. Gelen teklifler; Schalke 04, Udinese Calcio, Sporting Lizbon ve Everton FC. Hem daha 19 yaşında olmam, hemde Portekiz ligini merak etmemden dolayı Sporting Lizbon'a transfer oldum. Haydi hayırlısı !

Hedef Portekiz ligi, Portekiz kupası ve UEFA Europa League'de iyi bir sonuç

• beyler bu bal editor ile kaleci olursak nasıl oluyor oyun yani asist gol atamadığımız için hep - puan mı alıyoruz.Yani 6.5 5.5 gibi düşük puanlar mı geliyor?Yoksa kaleciliğe özel görevler mi geliyor?Yani iyi kurtarışlar yaparsak 8.0 yapmak mümkün mü?
  • sakat halde beni ilk 11'de başlattı ve 6. dakikada çıkarttı. ligde 2 maçta 2 gol 1 asistle oynuyordum, sakatlandım.
  • yeni başladım ps3 te oynuyorum golcu yaptım bir tek süratli kartım var hollandanın vvl die bi takımına attı gol kralıyım şuan 9 golle daha 7. macları oynuyorum uzaktan şutlar cok işime yarıyor cogu golum o şekilde diger turlu adam gecilmiyor guce veriyorum şuan sizin oneriniz icin normalde hıza vericektim. bu bilek hareketleri kartı vs nasıl alıcam oynadıkca mı yoksa pes 2011 deki gibi ozellik antremanı var mı
  • Rafael Marques son durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vogue.1903 -- 7 Ekim 2011; 12:14:36 >
  • oyuncuya yeni yetenek kartları nasıl ekleniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vogue.1903

bende bildiğim ipuçlarını veriyim.
    yarattığım santraforda 3 tane yetenek kartı var.

*Süratli
    *Vuruş Becerileri
    *Dış Falso

Takım: REAL BETIS
    İsmi: Rafael MARQUES
    yaş 17
    gücü 59 (şuan 60)

adamı yaratırken yüzünü vucudunu şekillendirdikten sonra santrafor seçeneğini seçiyoruz sonrasında dört dörtlük panzer seçeneklerinin olduğu yerden GOLCU yü seçiyoruz ondan sonra top sürme ve şut a 5er çubuk veriyoruz defansa pasa hiç vermedim ben tercih size kalmış dayanklılığa 1 güce 2 hıza 2 verdim. ilerle dediğimde ilk seferde 61 gücle sadece süratli kartıyla çıktı istemem dedim bi kaç denemeden sonra 3 kart 59 la yakaladım.
    ayrıca yukarda bir akadaş yazmış hıza gerek yok diye katılıyorum süratli kartı oldugu zaman yardırıyor adam önemli olan fizik çünkü omuz omuza mücadelede çabuk kaptırılabiliyor. bende sonradan farkettim şimdi dayanklılığa kasıyorum.

oyuncumun overall oldu 82, hala yeni yetenek kartı açılmadı?

• Bendede açılmadı kart Overall 69 şuan. Çok kasmıyorum Sporting'de 8 maçta 8 golüm var iyi gidiyoruz şu an. Kart için antreman var mı bilmiyorum bakmam lazım.
  • yapma ya 82 oldun hala yok demek bendede ilk çıkışımda bu 3ü geldi okadar hevesim kaçtı biraz açıkcası.

söyliyebileceğim tek şey 2012nin bal editor unun cıkması baska turlu ekleyemeyiz sanırım bu kartları 2012de
    buarada bal editorun çincesi çıkmış ben aradım bulamadım sizde bi araştırın isterseniz bulursak burda paylaşırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoisonR

Bendede açılmadı kart Overall 69 şuan. Çok kasmıyorum Sporting'de 8 maçta 8 golüm var iyi gidiyoruz şu an. Kart için antreman var mı bilmiyorum bakmam lazım.

kardeşim lütfen bana bir yardımcı olun, oyunun ps3 versionunu oynuyorum, oyundaki tüm trophy leri topladım, sadece 1 görevim kaldı, o da;

''The multi-Talented'' isimli görev, yani yeni bir yetenek kartı açsam %100 bitirmiş olcam oyunu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.