Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.939
Cevap
2
Favori
432.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345...147...297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Master Lig'in artık revizyondan geçirilmesi lazım zaten. Ayrıca daha fazla oyuncu çekmek için ilgi çekici değişiklikler yapmaları da şart. Mesela Fifa'da olduğu kadar takım yapabilirler. FIFA oynamam, sevmem de ama TSL'nin olması yönünden hep takdir etmişimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mursel134

benim aklıma gelen, oyunda hakeme fiziksel müdahale olabilsin, aynı zamanda kaleciye. taç atılırken topla futbolcu arasına girilebilsin, online menü daha sade ve anlaşılır olsun (tabi lagsız ) )

pes 2009 da hakeme çarpılıyor zaten

online oyunun lagsız olması ülkemiz şartlarında çok mümkün değil, ama tabi yazılımsal olarak daha geliştirilebilir

gene de pes 2008 deki o berbat lag anlayışı bir nebze olsun düzeltilmiş

Orjinalden alıntı: mursel134

benim aklıma gelen, oyunda hakeme fiziksel müdahale olabilsin, aynı zamanda kaleciye. taç atılırken topla futbolcu arasına girilebilsin, online menü daha sade ve anlaşılır olsun (tabi lagsız ) )

Bencede taç olayı yıllardan beri öyle her tacta mutlaka tac kullanan takımın ayağında top, hiç taç kullanma daha iyi.Arasına geçemedikten sonra ne anlamı varki zaten!

• Karlı zemin olayı ve el olayınıda yapsınlar bi zahmet
  • hakemin düzeltilmesi ve şu dandik spikere yapay zeka verilmesi güzel olaiblir. yani solda adam bomboşsa sol da xxx bomboş durumda oraya atarsa iyi bir atak olabilir. yada maç başında bazı iyi oyuncuların bazı istatistiklerini sayarsa güzel olur. yani diyelim eto şimdiye kadar 25 gol attı ve gol krallığında zirvede.
    ayrıca top dışarı çıktığında siyah ekran gelerek herkesin mevkilerine direkt olarak gitmesi kaldırılması lazım.nasıl hızlı frikik atabiliyorsak tacıda öyle atmamız lazım.

Orjinalden alıntı: murderer_utku

hakemin düzeltilmesi ve şu dandik spikere yapay zeka verilmesi güzel olaiblir. yani solda adam bomboşsa sol da xxx bomboş durumda oraya atarsa iyi bir atak olabilir. yada maç başında bazı iyi oyuncuların bazı istatistiklerini sayarsa güzel olur. yani diyelim eto şimdiye kadar 25 gol attı ve gol krallığında zirvede.
    ayrıca top dışarı çıktığında siyah ekran gelerek herkesin mevkilerine direkt olarak gitmesi kaldırılması lazım.nasıl hızlı frikik atabiliyorsak tacıda öyle atmamız lazım.

kesinlikle bende taçlardaki bu durumdan bahsetmiştim , bence yapımcılar burada yapay zekayı resetliyorlar herkes mevkilere dönüyor.

spiker olayında bahsettiğin yeniliklerle birlikte en çok şunu istiyorum , kitserver gibi commentary server gelebilir , bu durumda oyunda bir pozisyonda kullanılması gereken replik sayısı sonsuz bile yapılabilir , yani replikler ciddi sayıda yükseltilebilir öyle bir şey olursa tekdüze spiker olmaz cidden harika olur

• 4 gözle bekliyorum PES 2010'u. Become a Legend modu çok daha değişik olacakmış bende öyle duydum. 2009 Kasım ayında çıkması bekleniyor.

sabırsızlıkla bekliyoruz

iki senedir grafik kasacaz derken oyunun oynanabilirliğini düşürdüler. aslında bunun nedeni oyuna yüklenen grafik datalarının fazlalığından oyun tepki vermekte zorlanıyor, milisn lik gecikmeler yaşanıyor. bu gecikmelerde oynanabilrliği düşürüyor.

tabi bu konuyu birazda geniş düşünmek lazım: bu devirde futbol oyunu yapıyorsanız beklentiler grafiksel olarak devamlı üst düzeyde oluyor. bu durumu optimum düzelde tutmak gerekir.

kısaca formül şu olmalı: "oynanabilirliği bozmayacak düzeyde bir grafiksel gelişim"

günümüz pazarlama stratejileri; maalesef tüketimi artırmak adına (yeni pc, yen ekran kartı, konsol vs vs) optimizasyon denilen olgudan uzak sadece ticari zihniyette düşünülen oyunlar üzerine kurulmuş durumda.

Bu nedenle pc kullanıcısı artık her oyunda ya ekran kartı almak zorunda kalır, ya konsola geçer, yada optimizasyon için path bekler durur.

kısaca özet benim konamiden beklediğim: optimizasyon, optimizasyon, optimizasyon.....

ayrıca online menüde çorba gibi, daha basit ve kullanışlı olmalı.

• quote:

Orjinalden alıntı: 2shae

quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

09 gibi bir sürü patch ile ugraşmayalım mümkünse bu sefer o ne ezziyetti ya become a legend oynamak için patch üstüne patch indirdik bu sefer düzgün olsun pls

oyunun korsan değil mi?

orjinalle alakası yok arkdaşta söylemiş zaten orjinal olanlarda çıldırdı hatalar yüzünden sen göremedin belki ama bizler gördük becom a legend için
    kaç yama yayımlandı resmi oalrak arkdaşın da dedigi gibi masaüstüne atma sorunu için 2 resmi yama yayınlandı bu yamalar hikayeden mi yayınlandı
    oyuna gelince oyunda kötüydü oyunun kurtaran become a legend oldu bana gçre sizleri bilmemde ben artık futbol oyunu oynamıyorum pc de
    konsol da oynuyorum.
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur

• Masterlig revizyona girmesi iyi olacak gibi artık insanın oynayası gelmiyor.Ayrıyetten bence Beceme Legendi ayrı bir oyun olarak çıkarmaları daha iyi olurdu.O kazandığımız paralarla birşeyler yapardık hatta futbol yaşantısı bitince teknik direktör fln olsaydık :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

Şu odun gibi olan kalecileri düzeltsinler.40 metreden şut atıyorsun hemen tutuyor insan biraz atlar zıplar
    Oyuncuların koşmalarını düzeltsinler yeter valla

evet haklısın

animasyonlar ve grafik motorlarının güncelleştirilmesiyle umarım bu sorunları hallederler

oyun içi videolarda belli olacak bence bu durum

• Konami oyunu resmi olarak duyurdu. İlk görüntüsü

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI)

kaynak :http://winningelevenblog.com/blog/pes-2010-revealed/

bu arada en sevindiğim haberlerden birisi de koşu ve top sürme animasyonlarının değişecek olması eminim herkes buna sevinmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 8 Nisan 2009; 14:00:32 >

Orjinalden alıntı: venomtrk

Oyun için yayınlanan bilgileri tercüme ettim

kaynak :http://winningelevenblog.com/blog/pes-2010-revealed/

bu arada en sevindiğim haberlerden birisi de koşu ve top sürme animasyonlarının değişecek olması eminim herkes buna sevinmiştir

Bence gayet iyiydi koşu ve top sürme. Gerçekteki oyuncuların vücut hareketleri gibiydi. Şut çekme pas atma falan. Biraz daha animasyon katsalar yeter. PES 2008 e yapıldı ama sonuç çok iyi olmadı.

• ben katılmıyorum, ne pes 2008 ne de pes 2009 da koşu animasyonları kötüydü. Zaten bu kadar tepkilerden sonra değişiyor animasyonlar.

DH 2005-2006
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Konami oyunu resmi olarak duyurdu. İlk görüntüsü

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI)

la bu resim ne pes 2009 grafiği ile aynı yok ya bu resim sallma(teşekkürler venomtrk verdiğin bilgiler için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 8 Nisan 2009; 15:34:28 >

Didier Drogba

• 
Sayfa: önceki 12345...147...297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.