Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bırakın oynamayı oyunu aldım bugün içinde dendii gib dosyaları c de bi dosya açıp oraya koyuyorum normal 2. cd yi istiyor veriyorum her şey bitiryor setup a basınca install.msi yok diyor anlamıyorum içinde dosya eksik galiba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Büyük ihtimalle yanlış yaptığın bir şey var.
    Ben sorunsuz oynuyorum, bugün 2. kez aldım hatta kupayı.
    Şimdide BAL Moda takılıyorum, 13. haftada atma sorunu vardı, bir de ona bakıcam.
    Not:İlacı vermeden yamayı kurmayı unutma, ayrıca yamadan sonra hiç bir şekilde belgelerimdeki save klasörüne eski save dosyalarını yapıştırma ok
     Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği
    quote:

Orjinalden alıntı: Pessimist !

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Herkese merhaba,
    Daha öncedende duyurusunu yaptığımız, Konami tarafından yayımlanan ve oyundaki birçok hatayı(Oyundan atma sorunu)ortadan kaldıran yamanın kurulumunda bir çok arkadaş sorun yaşamış.
    İlk başta bende yaşadım ancak şimdi yamayı başarılı bir şekilde kurdum, ve nasıl yaptığımı sizlere de anlatmak istiyorum.
    Öncelikle aşağıdaki linkte verilen yamayı indirin:
    http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32284 (aradaki boşluğu kaldırın)
    Dosyanın boyutu 8 mb.
    Daha sonra aşağıda verilen Option Fila Final dosyasını da indirmenizi tavsiye ederim(tüm liglerdeki lisanslı olmayan takımların; logo, isim, forma ve kadrolarını düzelten dosyadır.)
    http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32209 (aradaki boşluğu kaldırın)
    Şimdi yamanın nasıl kurulacağını anlatmaya geldi:
    1-Öncelikle PES 2009 oyununu bilgisayarınızdan kaldırın.
    2-Belgelerimde Konami klasörü içinde bulunan tüm "save"leri silin(evet yanlış okumadınız, yamayı kurmak istiyorsanıztüm kayıtlı oyunlarınıza elveda demek zorundasınız, bunları silmeden oyundan atma sorununu ortadan kaldıramazsınız.)
    3-Oyunu tekrar kurun(DİKKAT!Oyunu kurduktan sonra İLAÇ vermeyin, onu daha sonra yapacaksınız)
    4-Konami tarafından yayımlanan "PES2009Patch110" yamasını kurun(orjinal oyun sahipleri; yama kurulum esnasında oyun dvdsi takılı olsun.Diğer arkadaşlar; siz oyunun iso halini daemon tools programı ile aktif hale getirin-mount image yapın-)
    5-Yama kurulumu esnasında, 2-3dklık bir kasma oluyor bilgisayarda, bekleyin, yama sorunsuz bir şekilde kurulacaktır.
    6-Size linkini verdiğim adresten indirdiğiniz Option File programını çalıştırın. Save_map içindekileri belgelerim/Konami/PES 2009/save içine yapıştırın.
    7-Son olarak da "İLACI" verin.

Şimdi oyuna başlayıp, rahatlıkla oynayabilirsiniz.
    Ben denedim, şampiyonlar liginde finale kadar çıktım, çeyrek final rövanş maçı öncesinde oyundan atmıyor.
    Keyifli oyunlar herkese...
    @iloveyouhagi

Aynen dediklerini bir bir yaptın. Ama hala atıyor Şampiyonlar Ligi çeyrek final 2nci maçında.

Sonunda bende aldım kupayı.

Bugün oyunu kaldırdım. Daha sonra regedit te bulunan konami ile ilgili herşeyi sildim. Oyunu tekrar kurdum. Patch yükledim. Farklı bir crack kullandım ve oyuna girdim. Direkt Şampiyonlar Ligini denedim.
    Çeyrek final 2nci maçınıda geçtim ve sonuç;

• Bu oyun İst de en ucuz nerden alınır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_ps3 -- 27 Ekim 2008; 22:45:52 >
  • arkadaşlar şampiyonlar liginde gösterilen takımlar hariç başka bir takım seçmenin bir yolu varmı....yada istediğimiz takımlardan şamp. ligi oluşturabiliyormuyuz......
  • ağalar derdim dağlardan öte.şimdi becoma a legend de oyuncumu yaratırken yanlışlıkla sakatlık bölümünü C yapmışım.4 sezon oldu yeni yeni farketmeye başladı.Şu an m.city deyim ve forvet arkası oynuyorum.Yani bol bol çalım atmam filan gerekiyo.birebir de çok oynuyorum.Ne zmn bi tekme yesem irili ufaklı hemen sakatlanıyorum.Ayarlara baktım ama denk gelemedim.Acaba bu sakatlık olayını düzeltmenin bi yolu var mı yoksa 4 sezonluk emeği bu sakatlık belasıyla mı sürdürücem...emre belözoğlundan fazla sakatlanıyorum ya :(
  • arkadaşlar BAL modda edit yaparken resmi hangi tuşlarla zoomluyoruz bi türlü beceremedim resmi zoomlamayı. başta nasılsa öyle kalıyor. lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
  • o kadar save gitcek ama bi ara denicez artık....
  • arkadaslar bu problemleri cozmenin bir yolu var mı acaba? daha dogrusu cogunuz icin problem olmayabilir ama stad atmosferi oyunun daha zevkli gecmesi acısından bence cok onemli...

1-tezahuratlar cok sacma sapan. papagan gibi aynı seyleri tekrarlayıp duruyorlar. belli biseyden sonra sıkmaya baslıyor. 5-0 yenik durumda bile adamlar ıslıklamak yerine deli gibi bagırıyorlar. !!!
    2- oyunun seyirci atmosferi berbat. kaleye sut cekiyorsun. diregi yalayıp geciyor ama seyirciden ve spikerden tık bile yok. sanki top taca cıkmıs. gol atınca bile cok derinlerden gelen bir ses var. sanki stadyumun dısından geliyor ses.boyle sacmalık olmaz. 2008 de bunlar cok daha guzel dusunulmus idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMiraL*

arkadaşlar BAL modda edit yaparken resmi hangi tuşlarla zoomluyoruz bi türlü beceremedim resmi zoomlamayı. başta nasılsa öyle kalıyor. lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

gamepadde sağ analogla. klavyeyi bilmiyorum.
  • vsync yi oyundan mı açıyorsunuz yoksa kartın ayarlarından mı? ben oyundan açınca sapıtıyo oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuslat06

vsync yi oyundan mı açıyorsunuz yoksa kartın ayarlarından mı? ben oyundan açınca sapıtıyo oyun

konami dosyası içindeki settings kısmından ayarlayabilirsin. açık kapalı mod olarak. bir göz at.
  • beyler legends bölümüne girdim bir karakter yarattım herşey güzel hatta newcastleya transfer oldum ama bütün maçlar antreman maçı gibi karşı takım yelek giyip oynuyor, ayrıca ne seyirci var ne bişey tesislerde maç yapıyoruz

nasıl değiştircem bunu yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

beyler legends bölümüne girdim bir karakter yarattım herşey güzel hatta newcastleya transfer oldum ama bütün maçlar antreman maçı gibi karşı takım yelek giyip oynuyor, ayrıca ne seyirci var ne bişey tesislerde maç yapıyoruz

nasıl değiştircem bunu yardım

Oyuna yeni başladığında henüz 17 yaşında bir gençsin, dolayısıyla yeteneklerinde buna göre kısıtlı.
    Benim sana tavsiyem, BAL Moduna "Beginner" zorluğu ile başla.
    İlk maçtaki oyununa göre seni transfer etmek isteyen takımlar çıkıyor.
    Bir takıma gittiğinde hemen ilk 11de maça başlayamıyorsun.
    Belli bir süre yedek takım ile, A takıma karşı antrenman maçlarına çıkıyorsun(Ben 5 hafta oynadım, hoca sonra yedek klübesine aldı beni)
    Bu mçları kesinlikle "Skip" yaparak geçme, en azından 5dk ayarla, ama yine de oyna.
    Bu maçlardaki amacın, "Rating"ini iyi yapmak.Doğru yerlere koşular, olumlu paslar vs yaparsan iyi bir not veriliyor sana.
    Bunu sürdürürsen, hoca ilk başta seni yedek klübesine(Bench) alıyor.
    Oyunun ilerleyen zamanlarında, ortalama 70li dklarda, oyuna sokuyor.
    İşte bundan sonrası sana kalmış, iyi bir oyun çıkarırsan, sonraki maçlarda A takım ile ilk 11de maça başlıyorsun.
    Sonraki haftalar artık antrenman maçları oynamıyorsun, ya ilk 11de ya da en kötüsü yedek klübesinde başlıyorsun maça.
    Tabi çok kötü bir performans sergilersen, tekrar yedek takıma dönebilirsin, orası ayrı.
    Şunu da eklemek istiyorum, transfer sezonu geldiğinde, yeni bir takıma transfer olduğunda, yine antrenman maçlarıyla başlıyorsun oyuna.
    Oyunda L1 tuşuna(Adam değiştirme tuşu) basılı tutarsan oyuncu oynadığı mevkşde kalıyor.Ayrıca aynı tuş ile arkadaşlarından pas isteyebiliyorsun.
    Keyifli oyunlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: aMiraL*

arkadaşlar BAL modda edit yaparken resmi hangi tuşlarla zoomluyoruz bi türlü beceremedim resmi zoomlamayı. başta nasılsa öyle kalıyor. lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

@aMiraL*, oyuncuya resim eklemek aslında çok basit ve bir o kadar da eğlenceli.
    Ben sana nasıl yapılacağını kısaca anlatayım.
    Öncelikle upload yapacağın resmin kalitesi çok önemli, en azında 2mp kamera ile çekilmiş bir foto olursa çok iyi olur.
    Ayrıca, resmi ışık alan bir yerde çekmeni tavsiye ederim.
    Oyun içinde resmi yalnızca hareket ettirebiliyorsun ve sağa sola da döndürebiliyorsun.
    Zoom yapma şansın yok(ya da ben bilmiyorum)
    Zoom olayını ben Paint ile yapıyorum.
    Bunun için,
    1-Eğer resim küçük ise;
    Oyundan çıkmadan, Winows tuşuna basarak masaüstüne gel.Resmi aç.Sonra bunu Paint ile(Ctrl+E) düzenlemeye gel.Yukarıda Resim bölümünde Uzat/Eğ(Ctrl+W) kısmına gir.
    Resmi büyütmek için, burada yata ve dikey olan yerledeki 100 değerine 100ün üzerinde(örn:120, 110 vs) gir ve Ok de.Tekrar Jpeg formatında kaydet.
    Şimd resmi büyütmüş oldun.
    Açık olan oyuna tekrar dönerek düzenlediğin resmi uoplad et.Baktın yine küçük geliyor, hemen aynı yerlerden, resmi tekrar büyütebilirsin.
    2-Eğer resim büyük ise;
    Küçültmek için ise o 100 olan değerler yerine 100den küçük değerler(90, 85 vs) giriyorsun.
    Oyun içinde zaten fotonun parlaklığı ve rengini değiştirme şansın var.Sana en uygun tonu seçebilirsin.
    Fotoyu ekledikten sonra, saçları seçip oyuncunun "Face"ini tamamlıyorsun.
    Keyifli oyunlar.
    Tekrar sormak istediğin birşey olursa, PM atabilirsin

Bak burada benim yaptığım bir kaç Face çalışması var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_27412838/mpage_1/key_//tm.htm#27412838

• Arkadaşlar hiç araştırmadan yazıyorum huyum değildir ama acelem var kusura bakmayın,

Legend mode ıle basladıgımda 27.haftaya geldiğimde oyun hata veriyor,gonder gonderme muhabbeti cıkıyor.Tekrar tekrar başlıyorum oyuna yenı oyun kuruyorum ama sonuc aynı neden acep
  • @iloveyouhagi

aydınlattığın için sağol çok işime yaradı hepsi
  • arkadaşlar ben ilk sayfada anlatılan "Option Fila Final" dosyasını indiremedim download bi türlü başlamıyor o işlemi atlasam sadece ilaç yapsam olurmu....?
  • bide arkadaşlar İLAÇ denilen şey CRACK dosyası dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

lütfen yardım edin:

yeni çıkan patch kurulu, ilacını da verdim, lakin oyun ben de resmen hızlandırlımış şekilde oynuyor,
    buna bir çözüm yok mu arkadaşlar, 32"lcd de oyunu 1920*1080e alıyorum deli gibi hızlı, 1680*1050ye alıp 22 lcd ye geçiyorum gene aynı deli gibi hızlı,
    yani zevk vermiyor oyun, böle jet gibi gidip gelen oyuncular, genelde yavaşlık problemi var ama benim derdim de hızlı olması,
    ekran kartı sapphire 4850, bir el atın da şu işi çözelim arkadaşlar lütfeenn

arkadaşlar yok mu yardım edecek

Settingsten "Wait for Vsnyc" nin tikini kaldırmayı dene hocam.

• Uzaktan güzel düzgün sert şurt nasıl atılıyor Allah aşkına ya? Acaip acaip şutlar çekiyorlar :S
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.