Bildirim
Pro Evolution Soccer 2009 Yamaları & Kontrolleri (44. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
evo patch'in kesin çıkış tarihi bellimi? birde bu patch in takip edildiği kendi web sayfasını bilen varmı?
güzel yama oalcak ama boyutuda güzel olur.. kaç gb olur kimbilir..._____________________________ ''Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil...''CLAVDİUS -
-
quote:
Orjinalden alıntı: bymuratcan
ayın 25'ini sabırsızlıkla bekliyorum..
2Gb dan aşşa olmaz heralde bu yüzden sınırsız adsl e sahip olanları şimdiden
yağlamaya başlamak lazım_____________________________ -
-
quote:
Orjinalden alıntı: Silver_Sky
3.5 Gb olacak patch
yuhh oyun nerdeyse o kadar diil be..
_____________________________ -
3.5 GM MI?
KOTALILAR İÇİN KÖTÜ OLDU.._____________________________ ''Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil...''CLAVDİUS -
-
patch tam olarak ne zaman çıkıyor? yeni yıla evo patchli pes oynayarak girmek istiyorum _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: microgenius
patch tam olarak ne zaman çıkıyor? yeni yıla evo patchli pes oynayarak girmek istiyorum
zahmet edip bir kaç satır üstü okusan_____________________________ ''Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil...''CLAVDİUS -
Evo Patch çıksın 25 Aralık'ta yeterki.Kota işini hallederiz bi şekilde.Zaten bu patchten sonra ben PES 2010'a kadar başka patch indirmem sadece option file'da transferleri falan düzenlerim.Böylesine geniş kapsamlı ve oyunun tartışmasız en iyi patchi için kotalar biraz yanacak.. _____________________________ #No Pasaran -
quote:
Orjinalden alıntı: Silver_Sky
evet kotalılar için hiç iyi olmadı , patch çıktığı zaman sınırsız bağlantısı olan en yakın arkadaşınıza yanaşın
Ankara'da olanlar için 5YTL den çekebilirim!Üstünede güncel mp3 doldururum_____________________________ -
-
evo patch çıkınca ilk mesaja tüm linkleri eklenecektir _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: hulusi
quote:
Orjinalden alıntı: microgenius
patch tam olarak ne zaman çıkıyor? yeni yıla evo patchli pes oynayarak girmek istiyorum
zahmet edip bir kaç satır üstü okusan
görememişim yahu_____________________________ -
ewo tüm dertlere dewa olucak ve asıl ovrim futbolu o zmn başlıycak bizde artık kota acımıcaz yapıcak bişi yok gülü seven dikenine katlanır _____________________________ center]
Pro Evolution Soccer 2009
[/center] -
ilk defa evo yüklücem ölmez kalmazsam.. bakalım nasıl oluyormuş evo patch ile oyun.. _____________________________ ''Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil...''CLAVDİUS -
arkadaşlar bu patch ile sadece formalar sahalar gibi görsel şeylermi değişecek yoksa oynanıştaki hatalarda düzelecekmi
örnek olarak..
-forvetlerin aptal aptal koşturmaları mesela ortasahadan top sürüyorum forvete yaklaşıyorum kaçması gerektiği yerde üstüme geliyo kaçmıyo..
-yada yine ortasaha kanattan çıkıyorum diğer kanada yada ortadaki boş kalan adama top atmak için ortaya basıyorum karşı kaleye gönderiyo
oyunda bu gibi hatalar düzelecekmi..._____________________________ -
benim bir sorunum var bende bir kumanda var aldim RB tusuna hizli kosmayi ayarlayamiyorum bir türkü settingstende denedim hersey oluyor ama bir tek o olmuyor 8 diye start tusu gibi birsey var sadece ordan kosuyor ama orayada parmagim yetismiyor gicik oluyor nasil yapabilirim sorun ne olabilir _____________________________ -
@hanjin
odediklerini konami nin kendi çıkardığı patchler ile düzeltilir.. evo ve diğer kişiler tarafından çıkarılan patchler oynanışla ilgili değil.. görsellikle ilgilidir.._____________________________ ''Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil...''CLAVDİUS
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X