Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009 Yamaları & Kontrolleri (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.175
Cevap
1
Favori
259.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bu ga community patchin tüm sürümlerini mi yüklememiz lazım yoksa son 2.2'yi yüklesek bütün değişikliklerden yararlanabiliyor muyuz ?
    that the soothing light
    at the end of your tunnel
    was just a frieght train comin' your way...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

@silver sky

hocam bu ga community patchin tüm sürümlerini mi yüklememiz lazım yoksa son 2.2'yi yüklesek bütün değişikliklerden yararlanabiliyor muyuz ?

2.0 full + 2.1 + 2.2' yi kurdun mu tamamdır . 2.3' de haftaya çıkacak sanırım. Ayrıca gigimarulla chatspack ile uyumlu denmesine karşın bazı hatarlar var , Valencia ve Sevilla nın tezaruhatlarının birbirine karışması gibi, Edit dosyasını düzenleyip foruma eklerim.

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orjinalden alıntı: mystrious_man

Setting e girdiğimde vyscn yi aktif edemiyorum ne yapmam lazım acaba??
    Teşekkürler

--------------------------------------------

Birde 1680x1050 çözünürlüğünün yamasını indirdim,ancak settingste 1600x900 (16:9) gözüküyor,
    1680x1050 (16:10) açabilmem için ne yapmalıyım.

nvidia ekran kartı kullanıyorsan ''Nvidia kontrol paneli'' nden. ATI ekran kartı kullanıyorsan Catalyst Control Center' dan açabilirsin vsync özelliğini

16:10 oranı için; eğer kitserver kuruluysa config dosyasını açıp ''enable aspect ratio'' kısmına 1.6 yazmalısın.
     Pro Evolution Soccer 2009 Yamaları & Kontrolleri

Çok teşekkürler vyscn yi hallettim.
    Ancak kitserver ı kuramıyorum,game executable de pse2009.exe gözükmüyor,ne yapmam lazım.

• quote:

@findori
    0.50 versiyonu mevcut
    http://rapid share.com/files/164793243/BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.50.rar.html

bunu yükleyince ileri bölümü çıkmıyor ????

• @mystrious_man
    kitserver' ın versiyonu eski olabilir, en son sürüm aşağıdaki adresten indirebilirsin
    http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33172

@wildermess
    bildiğim kadarıyla ileri diye bir bölüm yok , resimden gördüğüm kadarıyla herşey normal gibi. (eğer yama doğru çalışıyorsa install butonunu fazla takma)

GA patch 2.2 için edit dosyasını yeniden düzenledim(bazı takımların taraftarları yanlış tribünde bağırıyorlardı )
    http://files.filefront.com/True+Chants+for+GAC+patch2rar/;12705193;/fileinfo.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 19 Aralık 2008; 20:25:32 >

• silver sky

hocam 2.2'nin linkine bakarmasın ? siteye girdiğinde dosya bulunamıyor. diğer ikisini yükledim bu kaldı...
  • yamayı yükledikten sonra formaların hepsi simsiyah oldu tekrar eski haline döndüm ama formalarda hala reklam yok :(

silver sky

hocam 2.2'nin linkine bakarmasın ? siteye girdiğinde dosya bulunamıyor. diğer ikisini yükledim bu kaldı...

dosyayı kısa süreliğine kaldırıp 2.2.1 i yayınlamışlar

2.2.1 :http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34838

quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

@ Silver_Sky kopyala yapıştır dedikten sonra setup yapıyorum ama resimdeki olay çıkıyor install butonuna basamıyorum !!!
    bu noktadan sonra ne yapmam gerekiyor acaba ?

Burgum' u kurarken bende install yapmadım ama bir sorun çıkarmadı. rar' ın içindeki save klasörünü kopyaladın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 20 Aralık 2008; 0:33:56 >

• 2.2 hatalı zannedersem o sebeple hemen güncellenmiş.
    suan 2.2 ile oynuyorum Bayern Munih diyor örnegin formalar falan hersey güzel ama kadro Psv'nin kadrosu.
    bu tarz bir hata vardı o sebeple hemen güncellemeye gidildi muhtemelen.

quote:

Orjinalden alıntı: masaya

orkunbjk "ekinler dize kadar" in neresinde kufur var anliyamadim? turk takimlarini secincemi cikiyor acep ben sesi kapatip oynuyorum?

''ekinler dize kadar'' ın devamı çok fena . gigimarulla' ya sormuştum ''bilerek mi seçtin bu tezhuratları'' diye, ''' yok tamamen şans'' dedi, haklı adam tabi nerden bilsin ne söylüyolarlar birbirlerine, ama seçse ancak bu kadar olur, Beşiktaş ve Fenerbahçe tamam ama Galatasaray' çok pis

afs explorer la tüm galatasaray tezahüratlarını dinledim hepsi küfürlü malesef, silmek isterseniz kitserver ya da gakserver klasöründeki img klasörü içinde cs0d.img klasörü var içerisinde galatasaray dan 5 dosya var onu silerseniz tezahüratlar kalkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 20 Aralık 2008; 14:42:27 >

• EVO patch beklioruz yeni bir haber war mı 25 aralıkta çıkacak mı kesin?

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

quote:

orkunbjk "ekinler dize kadar" in neresinde kufur var anliyamadim? turk takimlarini secincemi cikiyor acep ben sesi kapatip oynuyorum?

''ekinler dize kadar'' ın devamı çok fena . gigimarulla' ya sormuştum ''bilerek mi seçtin bu tezhuratları'' diye, ''' yok tamamen şans'' dedi, haklı adam tabi nerden bilsin ne söylüyolarlar birbirlerine, ama seçse ancak bu kadar olur, Beşiktaş ve Fenerbahçe tamam ama Galatasaray' çok pis

afs explorer la tüm galatasaray tezahüratlarını dinledim hepsi küfürlü malesef, silmek isterseniz kitserver ya da gakserver klasöründeki img klasörü içinde cs0d.img klasörü var içerisinde galatasaray dan 5 dosya var onu silerseniz tezahüratlar kalkar

Bu hali daha eğlenceli bence, tabi Fenerbahçeliler silmek isteyebilir

EVO Patch'den ekran görüntüleri:

Update of the List:

- Menugraphics 100%
    - boots 100%
    - balls 100%
    - Scoreboard 100%
    - kits 100%
    - Sounds (goal, Menu, Chant, Call) 70%
    - Optionfile 75%
    - Faces 60%
    - Adboards 100%
    - Banner (Fan, Menü, Modus) 100%
    - turf 100%
    - Gameexe 100%
    - goalnet 100%
    - Logos (League, Nations, Pokal, Replay) 100%
    - Hairs 25%
    - Cursors (Ball, Player) 100%
    - Videos 100%
    - Fixes 100%
    - Other Specials, for example Tutorials 100%

• beyler bu tezahüratları indirdim de ben nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. yaklaşık 1.30 gb bir klasör oluştu elimde cs0d.img diye konaminin içinde ki aynı klasörün içine mi kopyalıyıcam içindekileri yoksa farklı bi şekilde mi ?

beyler bu tezahüratları indirdim de ben nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. yaklaşık 1.30 gb bir klasör oluştu elimde cs0d.img diye konaminin içinde ki aynı klasörün içine mi kopyalıyıcam içindekileri yoksa farklı bi şekilde mi ?

Neyse buldum

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

quote:

Bu hali daha eğlenceli bence, tabi Fenerbahçeliler silmek isteyebilir

EVO Patch'den ekran görüntüleri:

Update of the List:

- Menugraphics 100%
    - boots 100%
    - balls 100%
    - Scoreboard 100%
    - kits 100%
    - Sounds (goal, Menu, Chant, Call) 70%
    - Optionfile 75%
    - Faces 60%
    - Adboards 100%
    - Banner (Fan, Menü, Modus) 100%
    - turf 100%
    - Gameexe 100%
    - goalnet 100%
    - Logos (League, Nations, Pokal, Replay) 100%
    - Hairs 25%
    - Cursors (Ball, Player) 100%
    - Videos 100%
    - Fixes 100%
    - Other Specials, for example Tutorials 100%

Off gelsin artık evo muz sırf pes 2009 için logitech cordless aldım.Şu ısınma atletlerinide süper düşünmüşler.
    Gsnin küfürlü tezahüratları beni daha ateşleyecek benim açımdan problem olmaz ne de olsa saraçoğlunda
    küfür edilmiyor artık doğru yapmışlar

• gs nin küfürlü tezahüratları çok feci
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.