Şimdi Ara

Pro Ceed Ön İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf şu koltuklar yüzünden aracı almaktan vazgeçer insan. Kir tutmaz oldugu için böyle yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

quote:

quote:

Inceleme icin teşekkürler,3 ay ceed premium kullandim 1.6crdi 128hp begenerek ve icime sinerek kullandigim bir aracti ve gayet de performanslıydı,vites gecisler gayet iyi ve istikrarli yakitta cimri bir bir aracti.binenler;nedir bu araç? Kia..hadi canım..diyorlardı :)

Yakıtta cimri demek. Golf 7 den az yakıyordu yani ?

Onu bilemem,lakin 105hp idi sanirim 1.6tdi 128hp bir motordan bahsediyoruz dsg'e yakin bir sanziman,direksiyon hissiyati ve yol stabil istikrari bana golf'den daha basarili geldi hoş golf'u de 3-5 kez ya binmişimdir ya surmusumdur.

Aynen doğru. İki aracı da kullandığın belli kardeşim

Ironi vari giydirme mi yapiyorsunuz bilmiyorun lakin bir takim otomobilleri inceleyip konular aciyorsunuz biliyor ve takip ediyorum ara sira.araci deneyip test etmenizi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Inceleme icin teşekkürler,3 ay ceed premium kullandim 1.6crdi 128hp begenerek ve icime sinerek kullandigim bir aracti ve gayet de performanslıydı,vites gecisler gayet iyi ve istikrarli yakitta cimri bir bir aracti.binenler;nedir bu araç? Kia..hadi canım..diyorlardı :)

Yakıtta cimri demek. Golf 7 den az yakıyordu yani ?

Onu bilemem,lakin 105hp idi sanirim 1.6tdi 128hp bir motordan bahsediyoruz dsg'e yakin bir sanziman,direksiyon hissiyati ve yol stabil istikrari bana golf'den daha basarili geldi hoş golf'u de 3-5 kez ya binmişimdir ya surmusumdur.

Aynen doğru. İki aracı da kullandığın belli kardeşim

Ironi vari giydirme mi yapiyorsunuz bilmiyorun lakin bir takim otomobilleri inceleyip konular aciyorsunuz biliyor ve takip ediyorum ara sira.araci deneyip test etmenizi öneririm

İroni yok. Sizinle hemfikir olduğumu belirtmek istedim. Defalarca test ettim ceedi. Tüketim hariç çok beğendiğim bir araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Hem fikir olmamiz sevindirici,genel baglam da performans araçlari kullandığım icin bana düşük yakıt sarfiyatli gelmis olabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Sırf şu koltuklar yüzünden aracı almaktan vazgeçer insan. Kir tutmaz oldugu için böyle yapmışlar.

Açıkcası koltuklar konforlu ve elektrikli bel destek ayarı çok hoşuma gitti.Görünüm olarak coupe tarzı bir arabaya bende pek yakıştıramadım.Ama bunda GT'deki recaro koltukları görmemin etkisi oldukça büyük :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

Sırf şu koltuklar yüzünden aracı almaktan vazgeçer insan. Kir tutmaz oldugu için böyle yapmışlar.

Açıkcası koltuklar konforlu ve elektrikli bel destek ayarı çok hoşuma gitti.Görünüm olarak coupe tarzı bir arabaya bende pek yakıştıramadım.Ama bunda GT'deki recaro koltukları görmemin etkisi oldukça büyük :)

Evet,döşemeler dışardan bakildiginda seklindenmidir rengindenmidir bilinmez "bu ne" vari bir yaklasim on yargisi oluşturuyor lakin oturdugunuz vakit konforlu ve rahat olduğunu algiliyorsunuz.bu arada recaro'dan sonra bu döşemeler yetersiz ve tatminsiz gelebilir normal'dir :)

• Direksiyon saçma ucube gibi olmuş bence. ince hatlarla yapilsaymis daha modern olurmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

Direksiyon saçma ucube gibi olmuş bence. ince hatlarla yapilsaymis daha modern olurmus.

Dışardan baktiginiz da evet,gemi dumeni varî kaba duruyor gibi geliyor ancak kullanimi cok zevkli ve hissiyatli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

Evet,döşemeler dışardan bakildiginda seklindenmidir rengindenmidir bilinmez "bu ne" vari bir yaklasim on yargisi oluşturuyor lakin oturdugunuz vakit konforlu ve rahat olduğunu algiliyorsunuz.bu arada recaro'dan sonra bu döşemeler yetersiz ve tatminsiz gelebilir normal'dir :)

Aynen hocam.Koltuklar hb ceed için çok güzel ama.
    Aynı durumu bizim riodada yaşamıştım ama konfor olarak hoşuma gidiyor :)

• Yavuz. kullanıcısına yanıt
    Bu ara da öve öve bitiremedik aman diyeyim görenler,okuyanlar kia fan'i sanacak

• quote:

Bu ara da öve öve bitiremedik aman diyeyim görenler,okuyanlar kia fan'i sanacak

Ben zaten biraz sabıkalıyım hocam.Allahtan yaştan kurtarıyorum.Size de geçmiş olsun :)

• Fuarda tek kapı benzinli 1.6 turbo modeli inceleme fırsatım oldu.
    On konsola ekran şart.
    Dış tasarımı cok iyi
    Arka bölüme gecmek icin koltuk sirtligini yatırdığınızda koltuğun one doğru hareket etmesini de beklerdim, ama yok.bunu beğenmedim. Inip binmesi zor.
    Kare kare yerleştirilen gündüz led farlar 10 numara

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Fuarda tek kapı benzinli 1.6 turbo modeli inceleme fırsatım oldu.
    On konsola ekran şart.
    Dış tasarımı cok iyi
    Arka bölüme gecmek icin koltuk sirtligini yatırdığınızda koltuğun one doğru hareket etmesini de beklerdim, ama yok.bunu beğenmedim. Inip binmesi zor.
    Kare kare yerleştirilen gündüz led farlar 10 numara

Evet hocam koltuk öne doğru gitmiyor ve sert olduğu için destek kuvvet istiyor.Mesela bizim micrada bu işlem çok çok daha kolay gerçekleşiyor.

• Aracin ilginc bir tasarimi var ya seversin ya nefret edersin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    DSG'ye yakın'da kaldım ben :) vites yükseltirken öyleymiş gibi hissettirebilir ama küçültürken yavaşlığı bariz oluyor :) DSGden 10 kat daha mı sorunsuzdur ??? Evet :) Ama "DSG'ye yakın bir şanzıman" denilmesini haketmiyor bu şanzıman :)
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Ekranla alınabiliyor ön konsol, dokunmatik ekranlı.
  • İnceleme için teşekkür ederim Yavuz arkadaşım,

Tasarımı ve çizgileriyle dikkat çeken bir otomobil, İ30'a göre (Golf değil, İ30) daha agresif ve kışkırtıcı çizgileri var, Türk halkı olarak daha düz ve sıradan otomobillere talep gösterdiğimiz için, Cee'd ve bunun gibi birçok modelde güme gidiyor. Birazda marka ön yargısı var, elbette KIA ve Hyundai gibi markaların ikinci eldeki zararını bilmeyen yoktur.

Koreli markaların uyguladı mantık şu: Yüksek donanım, uygun fiyat ve güncel çizgiler. Aynı mantığı Samsung içinde geçerli olduğunu düşünebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

DSG'ye yakın'da kaldım ben :) vites yükseltirken öyleymiş gibi hissettirebilir ama küçültürken yavaşlığı bariz oluyor :) DSGden 10 kat daha mı sorunsuzdur ??? Evet :) Ama "DSG'ye yakın bir şanzıman" denilmesini haketmiyor bu şanzıman :)

Aracı kullandiniz mı?

• Pro ceed direkt olarak 204ps motorla ve 50.000TL olsa satar aslında. Sonuçta 1.6 motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 4 Kasım 2013; 0:20:45 >
  • Tabii ki zevk meselesi ancak iç mekanı, daha doğrusu konsol tasarımı kuzeni i30 dan çok daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.