Şimdi Ara

PRO AGENT NE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biri bana keylogger dedi bunu indirip msn den birine at dedi ıd ve şifreleri sana gelir dedi :D

öyle mi yoksa ben hacklenirmiyim ?,

ne oluyor bu program ?

• Evet Keylogger'dır ama sana diyen arkadaş seni hackler önce söyleyeyim sana.
    Ayrıca Proagent yiyecek s.lak kaldımı bilmiorum her antivirüs yakalar proagenti..
  • ewt hack programı
  • quote:

Orjinalden alıntı: turan91

biri bana keylogger dedi bunu indirip msn den birine at dedi ıd ve şifreleri sana gelir dedi :D

öyle mi yoksa ben hacklenirmiyim ?,

ne oluyor bu program ?

ben kullandım ama sadece arkadaşımın kız arkadışının mail şifresini öğrenmek gerekiyordu ortada bir dolap dönüyordu (pis heckçi demeyin die yazdım)

pro agent da gizli keylogger var programın kullanımı çok basit keyloggerı resim ile birleştirip karşı tarafa gönderiyorsun eğer karşı tarafın anti virüsü etkisiz ve yeterli değil ise alarm v ermez ve resimi açtığında keylogger aktif hale gelir ve programda şifrelerin gelmesini istediğiniz mail adresine windows cd-key in den tut bütün girdiği sitelerin şifreleri gelir.. not:hemen hemen her anti virüs buluyor

• şimdi ben bunu yüklesem ben hacklenirmiyim

yoksa msn deki adama atarsam o mu hacklenir

sadece 80GB mi geri istiyorum o kadar 80GB mi çaldıularrrr
  • arkadaşın seni keklemeye çalışmış sen proagenti baskasına attımı hemen şifre sana gelemz üstünde ayar yapman gerekir büyük ihtimal arkadaşın seni hacklemeye çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aqressive

arkadaşın seni keklemeye çalışmış sen proagenti baskasına attımı hemen şifre sana gelemz üstünde ayar yapman gerekir büyük ihtimal arkadaşın seni hacklemeye çalışıyor

oyundan ark. tanımıyorum 2 saat önce tanıştık onu hacklemem sadece beni hackleyen adi kafe sahibinin çaldığı 80GB mi geri istiyorum o kadarrr

o 80GB yüzünden LVL 61 rogue mi bıraktımm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proud2BeTurk

Evet Keylogger'dır ama sana diyen arkadaş seni hackler önce söyleyeyim sana.
    Ayrıca Proagent yiyecek s.lak kaldımı bilmiorum her antivirüs yakalar proagenti..

Her anti virus yakalamaz.
  • ben anti ile uğraşmam anti virusu silsem bana bişey olurmu ??

sadece 80GB 1 kuruş fazlasını istemiyorumm o adi herife göstercem gününü
  • Proagent clientiyle ayarlayıp atman gerekir+ Artık proagenti bakkal remzi amcanın antivirüsü bile tanıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

quote:

Orjinalden alıntı: Proud2BeTurk

Evet Keylogger'dır ama sana diyen arkadaş seni hackler önce söyleyeyim sana.

Her anti virus yakalamaz.

• BEYLER bilen varsa lütfen PM atsın 80GB ne demek ya tam 3 senemi verdim o kadar para yapmak için

adam bide yemin ediyor ben almadım diye ama ark. ım görnüş itemlerimi ondayken

• pro agentle girdin 80gb le çıkıyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aqressive

pro agentle girdin 80gb le çıkıyon

80gb yi kasmak için 3 senemi verdimm anla beni lütfen
  • Devletin imkanı olmayan öğrencilere burs vererek yurtdışında okumalarını sağlmasıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.