Şimdi Ara

Private server VE HACK :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son zamanlarda bazi oyuncularimiz karakterlerinin hacklenmesi ve butun esyalarinin, hatta karakterlerinin calinmasindan sikayet etmektedir.

Yasanan hacklenmelerinin buyuk bir kismi "Private Server"larda oynama ve bilgisayarinda "Private Server" bulundurmadan dolayi kaynaklanmaktadir. Bu tarz illegal serverlara istenildigi gibi keylogger dosyasi konulmakta veya bu serverlarin yeni gelen patchlerinde bu dosyalar bulundurulmaktadir.

Bilgisayariniza "Private server" kurmaniz durumunda, bu dosyalar bilgisayariniza yerlesir ve kisisel butun bilgilerinizi calmayi amaclar. Bu nedenden dolayi oyuncularimiz hacklenmekte ve oyun ici esyalari calinmaktadir.

Lutfen, hacklenme sorunlariyla karsilasmamak icin "Private Server"larda oynamayiniz ve bilgisayarinizda bulundurmayiniz.

Anlayis gosterdiginiz icin tesekkur ederiz.

- Perastis

• Adamlar iyice zıvanadan çıktı ha nasıl çamur atsam diye düşünüyor heralde sabah akşam
  • quote:

Orjinalden alıntı: exselans562

Merhaba Sovalyeler,

Son zamanlarda bazi oyuncularimiz karakterlerinin hacklenmesi ve butun esyalarinin, hatta karakterlerinin calinmasindan sikayet etmektedir.

Yasanan hacklenmelerinin buyuk bir kismi "Private Server"larda oynama ve bilgisayarinda "Private Server" bulundurmadan dolayi kaynaklanmaktadir. Bu tarz illegal serverlara istenildigi gibi keylogger dosyasi konulmakta veya bu serverlarin yeni gelen patchlerinde bu dosyalar bulundurulmaktadir.

Bilgisayariniza "Private server" kurmaniz durumunda, bu dosyalar bilgisayariniza yerlesir ve kisisel butun bilgilerinizi calmayi amaclar. Bu nedenden dolayi oyuncularimiz hacklenmekte ve oyun ici esyalari calinmaktadir.

Lutfen, hacklenme sorunlariyla karsilasmamak icin "Private Server"larda oynamayiniz ve bilgisayarinizda bulundurmayiniz.

- Perastis

Yalancının...............................

• quote:

Orjinalden alıntı: exselans562

Merhaba Sovalyeler,

- Perastis

İşleri Guçleri Çamur Atmak 3-5player kazanmak için yaptıgı hareketlere bak

• Knight Online 2009 Atış Poligonuna Hoşgeldiniz
  • Yok bunda gerçeklik payı var.Private serverların bazılarında böyle şeyler varda bunu duyurmak şimdimi akıllarına geldi onu sormak lazım.Fakat dediği doğru private serverlara bağlanan ve bilgisayarında yeterli koruması bulunmayanların hacklenme ihtimali her zaman var...
  • Haklılar çamur fln atma değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben biliyom bu olayı. L.J ben pirate (korsan) - private (kişisel-özel) diye server çıkarttık sonra lan napak derken bunlara virüs koyalım milleti soyalım dedik olur lan dedi L.J bizde yaptık ama sonra gidip başkalarına hacklendiniz pirate serverlerde vakit geçirdiniz bize ayıp ettiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antor

Ben biliyom bu olayı. L.J ben pirate (korsan) - private (kişisel-özel) diye server çıkarttık sonra lan napak derken bunlara virüs koyalım milleti soyalım dedik olur lan dedi L.J bizde yaptık ama sonra gidip başkalarına hacklendiniz pirate serverlerde vakit geçirdiniz bize ayıp ettiniz.

ooo duyduğuma göre k2 nin server dosyalarına sızıp donanimhaberdekileri hacklemişiniz

• k2 yi iyice kenarmahalle çocuğu falan sanıyosunuz sanırım 3-5 player kazanmak için çamur atıcak, oldu. zaten bayram harçlıklarıyla işliyodu koca şirket sizin gibi. tüm hacklenmelerin kaynağı bu değil tabi ki ama son derece mantıklı bi haber kim babasının hayrına private server açsın uğraşsın, eminim ki var bi bit yeniği çoğunda. kendim de denedim zamanında virüssüz client bulamadım ve kıytırık bi serverda oynamak adına bilgisayarda kullandığım tonlarca şifreyi riske atmadım.
  • geçerk payı ola bilir lütfen duyarlı olalım k2 kazacagını kazanıyor zaten
  • Private serverları yüzünden çok oyuncu kaybettiler.Bana da çamur atıyorlar gibi geliyor
  • Ben 1299 clientini knightın orjinal sitesinden indirdim adamlar patch patch koymuşlar 1299 verionunu indirdim gerekli yamaları çok güvenilir sitelerden indirdim(zaten birçoğu .tbl ve onun gibi virüs yerleştirilemeyen dosyalar) oynadığım server çok kaliteli bir server edit satışları var ama edit sattıkları adamlarıda soymazlar.Yani adamlar private serverlarda oynanmasın diye yapdıkları uydurma bir haber.Anlıycağınız FASON.
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Ben 1299 clientini knightın orjinal sitesinden indirdim adamlar patch patch koymuşlar 1299 verionunu indirdim gerekli yamaları çok güvenilir sitelerden indirdim(zaten birçoğu .tbl ve onun gibi virüs yerleştirilemeyen dosyalar) oynadığım server çok kaliteli bir server edit satışları var ama edit sattıkları adamlarıda soymazlar.Yani adamlar private serverlarda oynanmasın diye yapdıkları uydurma bir haber.Anlıycağınız FASON.

1234123413 tane pw var 1 tanesi iyi olabilir
  • Tamam saçma görünebilir ancak hack riski var bu yadsınamaz. 1001 çeşit rarlı dosya indiriyorsunuz pw serverlarda oynamak için. O yüzden her indirdiğiniz şeyi taratın derim. Güvenmediğiniz yerlerden indirmeyin. Ben sırf bu güvenlik ayağı yüzünden bir sürü pw servera girmiyorum yok walkyrie item miş yok şuymuş buymuş. Herşeyi indirip usko gibi yapınca zaten pw serverın anlamı kalmıyor. Siz siz olun data işini pw de abartmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoFH

Haklılar çamur fln atma değil

haklılar mı? o clienti k2 yaptı k2..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

quote:

Orjinalden alıntı: RoFH

Haklılar çamur fln atma değil

haklılar mı? o clienti k2 yaptı k2..

Data edit ve Exe yi kim yaptı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.