Şimdi Ara

Private server istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2016 güncel ve kalabalık wow server arıyorum aylık verebilcek durumda değilim önerebilceğiniz kalabalık server varmı ben anlamıyorum detaylarından server olarak server nasıl olmalı

• Nostalrius , crestfalli bekle. En populer server olacaklar.Suanda piyasada adam akilli server yok.

Bilmiyorum wow tecruben var mi , var ise WoW Awakening diye bir server var.Suan closed betada ben oynuyorum.Giris 45 lira.Closed beta oldugu icin kalabalik degil, ama cok eglenceli bir server.İstedigin skilleri secebiliyorsun , olunce itemin dusuyor vs. baya hardcore yani.

Yukarida onerdiklerimin hepsi vanilla serveridir.İnanilmaz zordurlar, ama en eglencelileride bunlardir.Ona gore zorlugu sevmiyorsan hic bulasma.

Vanilla harici baska serverlarda oynamadigim icin diger serverlar hakkinda bilgim yok , diger arkadaslar oynamissa onerecektir zaten.Kolay gelsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

Nostalrius , crestfalli bekle. En populer server olacaklar.Suanda piyasada adam akilli server yok.

Bilmiyorum wow tecruben var mi , var ise WoW Awakening diye bir server var.Suan closed betada ben oynuyorum.Giris 45 lira.Closed beta oldugu icin kalabalik degil, ama cok eglenceli bir server.İstedigin skilleri secebiliyorsun , olunce itemin dusuyor vs. baya hardcore yani.

Yukarida onerdiklerimin hepsi vanilla serveridir.İnanilmaz zordurlar, ama en eglencelileride bunlardir.Ona gore zorlugu sevmiyorsan hic bulasma.

Vanilla harici baska serverlarda oynamadigim icin diger serverlar hakkinda bilgim yok , diger arkadaslar oynamissa onerecektir zaten.Kolay gelsin .

Teşşekkürler bekliyim ben siz önerirsiniz bana çıkınca bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Eğer oyunu alabilecek durumdaysanız, online süreniz yüksekse aylık süreyi oyun içi gold ile temin edebilirsiniz.

Oyunu alabilecek durum var ama devam edecek durum yok her ay 30 40 veremem eğer sınırsız olsaydı tüm paketleri alır sürekli oynardım gel gelelim aylık ücret bağlıyor
  • oguzyilmaz kullanıcısına yanıt
    Aylik oyun suresini oyun ici goldla satin alabilirsiniz demek istemis.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Aylik oyun suresini oyun ici goldla satin alabilirsiniz demek istemis.

yani indirip oyun içinde gold kasıp devam edebiliyormuyum nasıl sürüyor nekadar
  • oguzyilmaz kullanıcısına yanıt
    1aylik oyun 80k gold su anda.

Benim bircok arkadasim para odemeden oynuyor.

Bende 2aydir odemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuOnline Server Kurmak İstiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

1aylik oyun 80k gold su anda.

Benim bircok arkadasim para odemeden oynuyor.

Bende 2aydir odemiyorum.

Deniyim ozaman bir bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.