Şimdi Ara

Private Server Açmayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar RocRoad da uzun bi süre oynadıktan sonra baktım artık böyle olmıyacak düzgün bir server kurma vaktinin geldiğini düşünüyorum.Elimde çok sağlam VSRO Files Database leri var hiç buga rastlamadım bizi çok uzun bi süre götürebilecek seviyede.Öncelikle bu işde benimle çalışıcak kişilikli deneyelimli 1 arkadaşa ihtiyacım var.Ve yine 2 aylık Sunucu Kirasına ortak olucak birine ihtiyacım var.İlgilenmek isteyenler pm den ulaşabilir.

Neyse oyunun nasıl olacağınıda kafamda tasarladım.İlk server oylamaya göre 90 veya 110 cap olucaktır.(Serverın durumuna göre 2.bi server daha olacaktır.Bu server zoru seven arkadaşlar için rateler normal srodan biraz 1 2x daha yüksek olacaktır.)Rateler yine oylamaya açık olucak.ve gelelim işin en güzel tarafına silkroaddaki eski mediapk2 yi özlediniz değil mi? + basmadaki o heyacanı ? işte burada eski mediapk2 yi kullanacağız Bot kullanımı yasak olmıycak hatta konuda mbot crack ini bile paylaşacağım

Şuanki aklımda olan rateler
    Level kasmak 1 veya 2 gün sürücek.Gold drop ZSZC deki gibi olucaktır.Alchemy e gelirsek +5 e kadar herkes şanslı olucak ancak +5 den sonrası için bu iş zorlaşıcak normal sronun 2 veya 3 katı diyelim.Çünkü herkesde +10 +11 olursa oyunun tadı çıkmaz.Ayrıca oyundaki itemleri değerli kılar böyle bişey.Herkes marifetlerini gösterir oyunda

Başlangıçta
    3 Günlük Devil
    3 Günlük Pet
    Bir miktar HP MP Pot
    10m Gold

Maalesef ki sırf sunucu parasını çıkarmak için silk satışlarımız olacaktır.Bu işten kar amacı gütmeyeceğiz.Hatta bende sizler gibi 0 dan çar açıp bota atıp kasacağım.Guild savaşlarına katılacağım.Bi nevi bende player olacağım .Oyunda tahamül edemediğim şey küfür ve hırsızlıktır.Küfür eden kesinlikle süresiz banlanacaktır.Sürekli loglardan bakacağım şakasına bile yazan olsa direk banlanacaktır.Ayrıca item-çar satış ve takaslarınızda bizzat ben aracı olacağım.Her türlü şikayetlerinizi 7/24 değerlendireceğim.Bazı insanlar gibi oyunu kurduktan sonra GM oldum havalarına girmeyeceğim.Düşüncelerim bunlar arkadaşlar sizlerinde düşünceleri önemli tabiiki sizinde fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Aycan -- 17 Mart 2012; 14:42:49 >

• gelebilirim server açarsanız ben . bir de mbot crack dosyalarını özel atabilir misiniz acil ihtiyacım var da

Orijinalden alıntı: MaceVindu

gelebilirim server açarsanız ben . bir de mbot crack dosyalarını özel atabilir misiniz acil ihtiyacım var da

Pm gönderildi.
  • Eğer 4-5X gibi Rate'ler olacaksa (hatta belki daha düşük), bir de üstüne 90 Cap olacaksa benim için en iyi Private bu olur. Ben de böyle düşük Rate'li ve 80-90-100 Cap'te bir server bakyordum ne zamandır, umarım gerçekleştirirsiniz düşündüklerinizi.

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Eğer 4-5X gibi Rate'ler olacaksa (hatta belki daha düşük), bir de üstüne 90 Cap olacaksa benim için en iyi Private bu olur. Ben de böyle düşük Rate'li ve 80-90-100 Cap'te bir server bakyordum ne zamandır, umarım gerçekleştirirsiniz düşündüklerinizi.

2.Serverı özellikle sizin için açmak istiyorum her konuya yazdıgın mesajı okudum ilk başta yadırgasamda gerçekten 90 cap sroda harikaydı ratelerde düşük olunca millet nerden baksan 15 günde levele ulaşıcak.Zoru seven kişiler oynıyacak

Orijinalden alıntı: killradio

quote:

Eğer 4-5X gibi Rate'ler olacaksa (hatta belki daha düşük), bir de üstüne 90 Cap olacaksa benim için en iyi Private bu olur. Ben de böyle düşük Rate'li ve 80-90-100 Cap'te bir server bakyordum ne zamandır, umarım gerçekleştirirsiniz düşündüklerinizi.

2.Serverı özellikle sizin için açmak istiyorum her konuya yazdıgın mesajı okudum ilk başta yadırgasamda gerçekten 90 cap sroda harikaydı ratelerde düşük olunca millet nerden baksan 15 günde levele ulaşıcak.Zoru seven kişiler oynıyacak

Aynen. Zaten benim için iSRO'nun kötü olmasının sebebi kasmanın zor olması değil, kasılır 120'ye, zor değil.

250X Rate'li Private'lar var, ne düşünüp açıyorlar bilmiyorum, bir günde tavan levele ulaşınca ne anlamı olacak? Tamam kasmak zevkli bir şey değil de, bu işin bir parçası, Şöyle iSRO kıvamında, bir yerlere gelmenin zor olduğu, Türk'lerden oluşan, eski SRO atmosferini yaşatabilecek(80-90 ya da 100 Cap olabilir, 110 olmamalı), birlikte oynamanın keyfine varabileceğimiz, stabil, kapanma riski olmayan, günlerimi-gecelerimi ve paramı düşünmeden yatırabileceğim, eğlencesi ve muhabbeti bol bir SRO hayal ediyorum. Eğer bulabilirsem iSRO'dan tüm eski arkadaşlarımı kulaklarından sürüyerek getireceğim bu SW'ye, umarım siz böyle bir SW oluşturursunuz da bizler de keyifle oynayabiliriz.

• quote:

quote:

80-90cap rateleri iyi ayarlanmış bir sw olursa gelebilirim. Lv kasmak 2gün civarında olup gold ve itemde sıkıntı çekmeyeceğimiz stoneların, petlerin npc'de satıldığı, soxları 3-5x rate sahip olduğu +5 +7 rahat basabileceğimiz ama sonrasında zor olan bir sw güzel olur bence....

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking

• Herşey hazır sayılır tek iş Sunucu Kirasına ortak olabilecek biri kaldı onuda ayarlıycam en kısa zamanda
  • Ben de tam tersini düşünüyorum. Private serverlarda kasma olayı olmamalı, ya da çok az olmalı. Benim fazla zamanım yok bu yüzden Private oynuyorum ve Rate'leri yüksek olan serverları tercih ediyorum.

Herşey hazır sayılır tek iş Sunucu Kirasına ortak olabilecek biri kaldı onuda ayarlıycam en kısa zamanda

sunucu kirası ne kadar

Orijinalden alıntı: chivaskaan

quote:

Herşey hazır sayılır tek iş Sunucu Kirasına ortak olabilecek biri kaldı onuda ayarlıycam en kısa zamanda

sunucu kirası ne kadar

Aylık 150 -200 arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Aycan -- 17 Mart 2012; 14:35:06 >

Orijinalden alıntı: Rickie

Ben de tam tersini düşünüyorum. Private serverlarda kasma olayı olmamalı, ya da çok az olmalı. Benim fazla zamanım yok bu yüzden Private oynuyorum ve Rate'leri yüksek olan serverları tercih ediyorum.

Dostum sen galiba SunWorld felan oynamadın asıl Private ler onlardı hele Sunworld Vip ilk açıldıgı zamanı hatırlıyorum süperdi tek kelimeyle.Suankiler 5 para etmez.

quote:

Orijinalden alıntı: Rickie

Ben de tam tersini düşünüyorum. Private serverlarda kasma olayı olmamalı, ya da çok az olmalı. Benim fazla zamanım yok bu yüzden Private oynuyorum ve Rate'leri yüksek olan serverları tercih ediyorum.

Dostum sen galiba SunWorld felan oynamadın asıl Private ler onlardı hele Sunworld Vip ilk açıldıgı zamanı hatırlıyorum süperdi tek kelimeyle.Suankiler 5 para etmez.

Haklısın oynamadım da yine de düşük rate olunca şevkim kaçıyor

• Capler yanlış bence 2 server aç 1.si 70 ya da 80 diğeri 110 ya da 120 olursa çok daha iyi olur Tabi ki kişisel görüşüm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.