Şimdi Ara

PRIVATE PORT NEDİR??????????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafayı yemek üzereyim öğlenleyin bir yerde görmüştüm ne yazılacağını saatlerdir arıyorum bulamadım.
    Emulede port açmak için modemin ayarlarına yazacağım ama başka hiçbir modemin ayarlarında olmayan private port diye uyuz birşey var GEZZ modemimin ayarlarında. DELİ OLDUM:YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• BULDUM ARKADAŞLAR HIGH ID ALDIM EN SONUNDA..
    EN BİLİMSEL YÖNTEMLE HEM DE DENEME YANILMA YÖNTEMİ
    BEKLE BENİ EMULE SERVERLARINI SÖMÜRMEYE GELİYORUM..
  • Slm Resimde görünen boş kutucuklara ne yazdın banada söylersen memenun olurum........özellikle en sonuncu kutucuğa ne yazacam.....
  • fruk kardeş High ID almana sevindim birde Virtual Server'dan dene istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toki

Slm Resimde görünen boş kutucuklara ne yazdın banada söylersen memenun olurum........özellikle en sonuncu kutucuğa ne yazacam.....

Orada görünenlere ek olarak boş private port kutucuğuna 4662, host ip address kutucuğuna da kendi ipmi yazdım. 4 portlu Gezz modemlerin normalde ipleri 10.0.0.2 oluyor bildiğim kadarıyla(bende öyle). Yani bu ip ağ geçidi.

Bilgisayarının ipsini öğrenmek için de eğer xp kullanıyorsan, Başlat/çalıştır de cmd yaz. gelen ds ekranında ipconfig yaz orada 3 tane rakam grubu göreceksin

ip adresi: 10.0.0. diye devam eder genelde bilgisayarının ipsidir. Gezz modemin verdiğim o sayfa görüntüsünde Host ip address yerine bunu yazacaksın

Alt Ağmaskesi: Buna bilgisayarının ipsini sabitlemek istersen ağ özellikleri menüsünde yazacaksın. Her zaman sabittir. 255.255.255.0

Varsayılan Ağ Geçidi:10.0.0. ile başlıyordur muhtemelen. Bu da modeminin ipsi olur. Buna da ip numaranı sabitlemek istersen ihtiyacın olabilir.

Sonuç olarak resimdegörülen kutucuklara;
    Public Port Start:4662
    Public Port End :4672
    Private Port :4662
    Host Ip Address :Modemimin ipsini yazdım

TCPyi seçip add this settings dedim.
    Daha sonra boşlukları aynı şeklide doldurup bu sefer UDPyi seçtim ve add this settings dedim.
    Az kalsın unutuyordum, bunları yaptıktan sonra ayarları modeme kaydetmen lazım. Sol tarafta Save Settings/Reboot yazıyor oraya tıklıyorsun ve modem yeniden başlıyor. Modemle ilgili ayarlartamam.

Son olarak(gerekli olup olmadığını bilmiyorum) ip numaramı sabitledim ağ özellikleri menüsünden ve emuleyi çalıştırdım. Bir de ne göreyim High Id almışım

Yine çok uzun anlattım ama bilgisayarla aranın ne kadar iyi olduğunu bilmediğim için detaylandırmak istedim. Ben bir gün Gezz marka modem için ayarların tam olarak verildiği bir yer olup olmadığını aradım ama yoktu. En son öğrendiklerimi bir deneyeyim dedim ve ilk seferde tuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruk -- 24 Şubat 2005, 13:10:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: `Oner

fruk kardeş High ID almana sevindim birde Virtual Server'dan dene istersen.

Teşekkürler dostum ama tam olarak ne demek istediğini anlayamadım. Zaten modemin Virtual Server ayarlarından yaptım işlerimi. Fotoğrafta da görülüyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruk -- 24 Şubat 2005, 13:10:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battle.net port sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.