Şimdi Ara

Prity Şömine Görünümlü Kalorifer Sobası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
94.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • allmayıııııın.sakın almayın kardeşim.ama 4 günde bir boruları temizliyeceğim ayrıca her sene badana yapacağım pisliğini çekeceğim diyen benim gibi kerizler varsa alabilir.o sobayı eve kurdurduğum güne lanet olsun.alacak olan varsa 4000tl ye yaptırdım 2000e veririm . demiştim ama´´
    kardeşler kusura bakmayın biraz geç oldu ama hakkını teslim etmem lazım.prity sobada sorun yokmuş.benim bacalarda sorun varmış.bir baca fanıyla işi bitirdik.şimdi bir problem yok.ancak bunun böyle problem yaratabileceğini bana söylememiş olmalarından dolayı yaklaşık iki ay büyük bir facia yaşadık ailecek.ama baca fanıyla problem çözüldü.şimdi memnunum.dört günde bir temizlediğim bacaları o gün den beri hiç temizlemiyorum.herkese bu fanlardan tavsiye ederim.
  • cengizumur seninle nasil baglanti kurabilirim. onemli...
  • malum kiş geliyor
  • Varmi arkadaslar bu sistemi kullananlar.
  • Son derece kararsız kaldım, müstakil evimde kat kaloriferimi yoksa sobalımı sistem kurayım bilemiyorum. Evimin izalasyonu orta düzeyde ancak konum itibari ile kışları oldukça soğuk geçiyor. Ben hem fiyatı hemde sobanın güüzelliklerini kaybetmemek için soba tipi kalorifer sistemi düşünüyorum ancak ısınmada sıkıntı çekermiyim o konuda tereddütlerim var. Ayrıca ortalama bu sistemin güncel fiyatı ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan67

Son derece kararsız kaldım, müstakil evimde kat kaloriferimi yoksa sobalımı sistem kurayım bilemiyorum. Evimin izalasyonu orta düzeyde ancak konum itibari ile kışları oldukça soğuk geçiyor. Ben hem fiyatı hemde sobanın güüzelliklerini kaybetmemek için soba tipi kalorifer sistemi düşünüyorum ancak ısınmada sıkıntı çekermiyim o konuda tereddütlerim var. Ayrıca ortalama bu sistemin güncel fiyatı ne kadardır?

Burayı inceleyin dertsiz zahmetsiz tam otomatik Şömine tarzı soba..

http://forum.donanimhaber.com/m_29900651/mpage_1/f_/key_//tm.htm#29900651

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: kaptan67

Son derece kararsız kaldım, müstakil evimde kat kaloriferimi yoksa sobalımı sistem kurayım bilemiyorum. Evimin izalasyonu orta düzeyde ancak konum itibari ile kışları oldukça soğuk geçiyor. Ben hem fiyatı hemde sobanın güüzelliklerini kaybetmemek için soba tipi kalorifer sistemi düşünüyorum ancak ısınmada sıkıntı çekermiyim o konuda tereddütlerim var. Ayrıca ortalama bu sistemin güncel fiyatı ne kadardır?

Burayı inceleyin dertsiz zahmetsiz tam otomatik Şömine tarzı soba..

http://forum.donanimhaber.com/m_29900651/mpage_1/f_/key_//tm.htm#29900651
    Ben bulunduğum bölge itibari ile kömür yakıtlı ürün almak istiyorum. Dediğim gibi sobalı kalorifer ağır basıyor ancak hangi marka ile sorunsuz bir ısınma alırım bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.