Şimdi Ara

Prity Şömine Görünümlü Kalorifer Sobası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
94.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 25 Mart 2014; 14:09:39 >

• Mükemmel bişi fakat fiyat çok uçuk ya. . . buna benzer daha ucuz bişi olsa kesin alırdım ama bu fiyat bence çok yüksek...
  • Bu model sobanın fiyatı 1.790 TL., 6 mt petek ve 1 adet havlupan fiyatı ortlama 700-800 TL., geri kalan 1.300 TL. diğer yardımcı malzemeler ve işçilik için hemde 12 taksit olması dolayısıyla çok uygun bence. Benim ev 105 m2 ve kendi yaptığım hesaba göre 12 mtül petek gidiyor. 90 m2 evde 6 mtül biraz az geldi bana. Tabi sobanın bulunduğu yerde petek kullanılmıyacaksa değişir. Bunu sormadım, sadece kendimce yaptığım hesaplama bu. Fiyatı aldığınız yerin ismini ve adresini söyleyebilirmisiniz özel mesajdan lütfen.
  • Hemşeriyiz desenize Ben Avşa Adasında oturuyorum. Yanlış anlama olmuş evet. Peki sobayı nereye koymayı düşünüyosunuz? Sobanın bulunduğu odaya petek koymak gerekiyormu? Aldığınız fiyat hangi ilçedeki bayiden? Bana en yakın seçenek bandırma bayisi.

quote:

Orjinalden alıntı: Dilocrom

quote:

Orjinalden alıntı: muratekdi

Bu model sobanın fiyatı 1.790 TL., 6 mt petek ve 1 adet havlupan fiyatı ortlama 700-800 TL., geri kalan 1.300 TL. diğer yardımcı malzemeler ve işçilik için hemde 12 taksit olması dolayısıyla çok uygun bence. Benim ev 105 m2 ve kendi yaptığım hesaba göre 12 mtül petek gidiyor. 90 m2 evde 6 mtül biraz az geldi bana. Tabi sobanın bulunduğu yerde petek kullanılmıyacaksa değişir. Bunu sormadım, sadece kendimce yaptığım hesaplama bu. Fiyatı aldığınız yerin ismini ve adresini söyleyebilirmisiniz özel mesajdan lütfen.

sanırım yanlış okudunuz 6 adet petek toplamda 7,5 mtül yazdım yukarıda. banyoya 1 adette havlupan ilavesi var. bende sizin 105 m2 dairenize 12 mtül peteği çok fazla buldum. tabi evin izolasyon durumu, cepheside çok önemli!!! firma bilgilerini istemişsiniz pm den fakat ben Balıkesirde ikamet etmekteyim. size ne kadar yardımcı olabilir bilemiyorum. Ürünün web sitesine girdiğinizde ülke genelinde tüm bayileri bulabilirsiniz.
    www.prity.com.tr
    Bayiler - Prity ® Katı Yakıtlı Kat Kaloriferli Soba & Şömine & Kuzine Sistemleri
    http://www.prity.com.tr/bayiler.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratekdi -- 2 Mart 2009; 11:37:16 >

• Bu soba ne yakıyor.Odun gibi görünüyor.Kendinizmi atıyorsunuz odunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Bu soba ne yakıyor.Odun gibi görünüyor.Kendinizmi atıyorsunuz odunu.

Soba bildiğimiz kömür sobası. Sadece içinde su var ve devirdaim motoru sayesinde peteklere sıcak su veriyor.
  • quote:

memnun oldum muratekdi. ben edremitte ikamet ediyorum. edremit bayisinden aldım fiyatı.

sobayı 35 m2 lik salonuma koyacağım, 2 adette petek olacak bu odada, çünkü sıcağa düşkün bir aile olduğumuz için petekte istiyoruz. dilerseniz sobanın koyulacağı odaya petek koyulmayabilir ama izolasyon önemli, sadece soba yetersiz kalabilir.

Valla ne yalan söyleyim, ben odundan kömürden sobanın pisliğinden bıktım arkadaş. Öncelikli tercihim klima. Bunu eşim istiyor. Ben çok sıcak bakmıyorum. Soba ile uğraşmak zor geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.yakarsoba.com
    katı yakıtlı kalorifer soba, sulu kuzine şömine soba, kalorifer kazan
    http://www.yakarsoba.com/tr/urunler.asp?pg=1

http://www.silver.com.tr/pxp/newindow.php?urun_no=37&ustu=0&alti=3&for=urundetay

başka alternatifler de var. üstelik yerli üretim.
    saygılarımla.

• quote:

evet yakar soba ve silver markalarıda bu sistemi uyguluyorlar fakat maksimum 70 m2 lik bir daire için sadece ortalama bir verim söz konusudur. bu markalara 5,5 mtülden fazla petek bağlanamıyor, bağlansa dahi sistem yetersiz kalıyor. ben 1,5 senedir araştırıyorum. konunun uzmanı oldum desem abartmış olmam sanırım.

evet kömürün, odunun pisliğiyle uğraşmak dert ama verdiği ısıyı başka hiçbişiy vermiyor. klimada alacaksan daikin, mutsubishi electric, panasonic marka inverter klima alacaksın. yalnız işte klima sadece bulunduğu ortamı ısıtabiliyor, o da ne derece

Hocam, yanlışın olmasın. Yakar sobanın bir modeli için dediğin doğru ancak Belediye Başkanımız bu sobadan kullanıyor ve ısıttığı alan bizim gibi 90-100 m2 değil 150 m2. ve İnanılmaz memnun herkese tavsiye ediyor.

• quote:

kafama takılan bir soru var muratekdi. " Belediye Başkanımız bu sobadan kullanıyor " yazmışsın. hangi markadan kullanıyor, Prity den mi? Zaten Prity marka kullanıyorsa sorun yok, Prity markanın en üst modeli 200 m2 yi ısıtıyor

Belediye Başkanımız yakar soba aldı. Üzerinde brülör olan modeli. Ben bizzat kendim gittim gördüm. Sonuç süper. Gönen Bayisinden almış. 1650 TL. 12 taksit. Dün ben Prity' nin Bandırma şubesi ile görüştüm. Sahibi arkadaşımız ama dükkanda yoktu, birkaç gün içinde Avşa' ya gelecekmiş ve bir hesap çıkarıcaz bakalım. Uyarsa neden olmasın. Tabi bunun yakarı kokarı da önemli. Kömür fiyatları malum. Burda en dandik kömür 10 lira. günde 1 torba kömür yaksam ayda 300 lira. Pisliği uğraşması cabası.

• Isınmak problem gerçekten. Yalnız birde klimayı değerlendir derim ben. Benim hesabıma göre kalorifer için yaklaşık 5000 TL. gidecek, bunun yerine alayım 3 tane klima diyorum en fazla 150 liraya ev ısınır. Koku, pislik, boya derdi olmaz. Aslında ben alıcaktım klima ama bir takım problemlerden olmadı. Onunla ilgili bir konu da açtım zaten forumda. Artık bu kış soba ile geçti. Yaz sonu değerlendirme yapıcam. Klima veya bu sistem. Hayırlısı bakalım.
  • quote:

evet yakar soba ve silver markalarıda bu sistemi uyguluyorlar fakat maksimum 70 m2 lik bir daire için sadece ortalama bir verim söz konusudur. bu markalara 5,5 mtülden fazla petek bağlanamıyor, bağlansa dahi sistem yetersiz kalıyor. ben 1,5 senedir araştırıyorum. konunun uzmanı oldum desem abartmış olmam sanırım.

evet kömürün, odunun pisliğiyle uğraşmak dert ama verdiği ısıyı başka hiçbişiy vermiyor. klimada alacaksan daikin, mutsubishi electric, panasonic marka inverter klima alacaksın. yalnız işte klima sadece bulunduğu ortamı ısıtabiliyor, o da ne derece

Çok güzel bir alternatif inceleyinmToz pis yok.Yaktım söndürdüm yok termostat ,haftalık proğram vs.vs.vs.

http://forum.donanimhaber.com/m_29900651/mpage_1/key_//tm.htm#29900651

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muratekdi

Isınmak problem gerçekten. Yalnız birde klimayı değerlendir derim ben. Benim hesabıma göre kalorifer için yaklaşık 5000 TL. gidecek, bunun yerine alayım 3 tane klima diyorum en fazla 150 liraya ev ısınır. Koku, pislik, boya derdi olmaz. Aslında ben alıcaktım klima ama bir takım problemlerden olmadı. Onunla ilgili bir konu da açtım zaten forumda. Artık bu kış soba ile geçti. Yaz sonu değerlendirme yapıcam. Klima veya bu sistem. Hayırlısı bakalım.

evet malesef ısınmak büyük problem teşkil ediyor. klima var evimde. lg bekonun 24,000 btu luk en üst modeli var. aldığıma bin pişmanım 1,5 sene oldu alalı, 5-6 kez servis geldi. yetersiz kalıyor üstelik çok ses çıkarıyor iç ünite. hiç memnun değilim, sakın olaki bu markayı tercih etmeyin, arçelik te dahil buna, rezalet ötesi. klimayla mutfağı, banyoyu vb yerleri ısıtma şansım yok. evet klimanın hiçbir derdi yok, bas tuşa bak keyfine ama kalite olacak. yukarıda da belirttiğim gibi daikin, mitsubishi electric, panasonic marka i inverter klima alırsan keyfini bir ihtimal sürebilirsin ama ben yinede emin olamıyorum klimanın veriminden. yalnız bahsettiğim bu markalardan 3 tane klima almaya kalktığın zaman 8-9 bin tl yi gözden çıkarmak gerek, çünkü gerçekten çok kaliteli markalar ve inverter model olacakları için çok pahalı oluyorlar. ben bi dönem salonuma salon tipi klima almayı düşünüyordum onda da 380 volt olduğu için elektrik bağlantı problemi oluştu. olsaydı cayır cayır ısınırdık.

herşeyin hayırlısı olsun.

24-26 bin kapasiteye kadar salon tipi cihaz 220 volt çalışan model mevcut.Diamond-TOYOTOMİ

• bu zaten su an pıyasada bulunan katı yakıtlı kalorıferlerden farkı yok galıba sadece estetık acıdan farklı olmus yınede guzel
  • arkadaşım cihazlar gerçekten güzel görünüyor. ama dikkat et. iki tane almayı düşünüyorsun. gelecek olan elektrik faturan en az 400 tl olacaktır. (ben ufo kullanıyordum gündüz +gece 10m2 yerde izmirde en soğuk ayda 275 tl geldi.)
  • koçtaş da ya da diğer büyük alışveriş merkezlerinde. ürün değiştirme ya da iade çok kolaydır. 7 gün içerisinde ürünü geri verebilirsin. faturayı ya da fişi kaybetmemek kaydıyla. (tekrar satılabilir durumda olması lazım. kutusu falan yırtılmadan)

hatta kredi kartıyla al. bir kaç gün kullan yetip yetmediğini anlarsın. ısıtma için yeterli gelmezse iade edersin. kredi kartına parayı geri geçerler.
  • 35 m2 salona Diamond elec. marka FSH 28 QV salon tipi cihaz taksanız o salonu uçurur ve 220 volt ile çalıştırıyor.Fiyat ise 2500 TL civarı.3 kw elektrik harcar ,en az 7 kw ısı enerjisi verir.Tabi birde soğutması var.Elektrikli şöminenin görünüşü dışında hiç bir espirisi yok.Aslında Diamond salon tipinin görüntüsüde çok şık zaten.İyi düşünün.Kaldıki Mit.Elec. pahalıdır ama profesyonel seri 45 000 lik inv.cihazları bili artık 220 volt elektrikle çalışıyor.

quote:

mitsubishi electric inverter model klimaya baktım, benim salonuma uygun modeli 4300 tl cik. deli para. salon tipi klima desen onda da 380 volt problemi var evde kullanamam, bi ton prosedürü var, yok sayaç değişecek, tedaş projelendirme yapacak, araştırdım 1500 tl masraf gidiyormuş eve 380 volt elektrik getirmek için. zaten salon tipi klimada 3500 tl, etti 5000 tl. şu febbrenin elektrikli şöminesinden 2 adet alsam mı ne yapsam. bu arada şöminelerin fiyatları yaklaşık 300 tl. görüntüleri bir harika, hayran kaldım.

• Eğerki eviniz dediğiniz gibi izalasyonlu ise bırakın salonu belrli bir süre sonra koridor ve diğer odalar bile ısıdan etklenir,tabiki daimi kullanımla.Cihaz üzerindeki timer ayarını eğerki eve gelmeden 1-2 saat öncesine çalışmak üzere ayarlarsanız çok daha rahat edersiniz.Zaten salon tipi ürünler yapıları gereği ısıtmada daha başarılı ve etkilidir,soğuk alanda bile çalıştırılmasından 15-20 dakika sonra kendisini hissettirir.Öncelik ısıtma ise salon tipi ürünün üstüne model tanımam.Birde size PELLET sobayıda tavsiye edebilirim.Muhteşem bir ürün.İnceleyin lütfen,AİDA model rahat ettirir sizi.

http://forum.donanimhaber.com/m_29900651/mpage_1/key_//tm.htm#29900651

• Evet ürün bu bir tek renk beyaz geliyor artık.İlk yıl LİLA geldi,kimi beyendi ,kimi bu nededi.Şimdi hepsi beyaz.Birtek dış ünite daha büyük tabiki bu resimdeki 18 lik dış ünite.Servis sorunuda olmaz sanıyorum araştırıp sizi bilgilendireceğim.Birde Diamond öğle 5 kere servis getirtmez korkmayın takarsınız ve unutursunuz.

Pellet te toz is,pis yok tek yapmanız gereken 2 günde bir 15 kglık peletki boşaltmak geri kalan herşey otomatik.
  • tekrar teşekkür ediyorum Birol Bey. buradan haberleşiriz artık. aslında ben birde bu ürünün iç ve dış ünite tam ebatlarını istiyorum sizden. elimdeki katalog 2006 ya ait, bu yüzden eski modele göre verilmiş ölçüler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.