Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef heraLde sen supporttan ticket attın o yzden gelmişdir arkadaşLar 2moons oyunundaki yöntemleri uyguLayan varmı yada digimon oyunundaki onlardada ip block vardı ama girip oynayan kişiler var bu siteden
  • Hyr böle bir mail gelmedi bana.
  • Uyguliyacam yöntemleri ama kendime bi geliyim bu darbeden sonra =) bu aradahttp://www.pristontale2.com/forum/showthread.php?t=4424&page=7 şu linkte Tebs e bi karşılık mesajı yazdım destek çıkarsanız iyi olur =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swatchz -- 14 Şubat 2009; 14:26:41 >
  • bişiler yazdım ama ne yazdımı tam bilmiom yoLgezen nickli benim
  • Keşke benim yazdığım gibi bişeyler yazaydın =) Please felan dedinmi adamlar kendini bişey sanıyo çünki :D
  • adamLarın forum kapandı zaten :D swatchz denedinmi farkLı bi yoL :D
  • şimdi Deniyecem..
    ama site bi kendine gelsin =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swatchz -- 14 Şubat 2009; 15:18:52 >
  • İngilizcem yok ama sizin var forum açıldımı yalvarın yakarın bişiler yapın gerekirse küçük emraha bağlayın.Bukadarlada yetinmeyin gmleri ağlatın duygulandırın ve açtırın şu IP blogu.
  • Yok abi ne yalvarması adamlar ırkcılık yapıyolar bide yalvarıcazmı. hepimiz bir olup çok güzel laf soksak bi ihtimal açarlar belki =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Swatchz

Yok abi ne yalvarması adamlar ırkcılık yapıyolar bide yalvarıcazmı. hepimiz bir olup çok güzel laf soksak bi ihtimal açarlar belki =)

Laf soksak dahada çok sinirlencekler boşver şimdilik emrahçılık yapalım sonra başlarız kızmaya.
  • tamamda forumları kapalı şuanda ne ile emrahcıLık yapcazki :D
  • http://www.pristontale2.com/news/123 saldırın yorumlarla =) Bu arada okadar çok yorumu ben yesem şuan hayatta kalıyo olmazdım sinirlenseler ne yazarki =) çok kayıpları oldu bizim için hava hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swatchz -- 14 Şubat 2009; 16:05:16 >
  • oyunu biz neden oynamıyoruz GM kazıkmı batırıyoruz acaba
  • Arkadaşlar boşverin bizi istemeyen insanları biz hiç istemiyoruz Sallayın gitsin Dünyada Tek En harika oyunu onlar yapmıyor ya ileride daha iyileri çıkar bizede sabretmek düşer napalım biz biz olup Genede Türk olmaktan gurur duyalım..
  • Hi,

Unfortunately there is nothing we can do about the IP block on Turkey at this time. We hope in the future we will be able to support you however there is no plan for this happening at this time.
    Tebs

bana geLen mail iLerde düşünüoLarmış sanırım tam anLamadım tam çevirebiLecek varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLeight

Hi,

Unfortunately there is nothing we can do about the IP block on Turkey at this time. We hope in the future we will be able to support you however there is no plan for this happening at this time.
    Tebs

bana geLen mail iLerde düşünüoLarmış sanırım tam anLamadım tam çevirebiLecek varmı

Google çeviri ile çevirdim böle bi yazi çikti.

Merhaba,

Ne yazık ki burada biz Türkiye IP bloğu ile ilgili şu anda yapabileceğiniz başka bir şey değildir. Biz biz ancak bu seferde bu olay için bir plan destek mümkün olacaktır gelecekte umuyoruz.
  • adamlar suan icin turkiye blogunu kaldirmayi bile dusunmuo :) siz boşa bekliyorsunz ben vazgectim oynamaktan ne lanet bişimiş bu oyun ya 1 aydir bekliyorm ya
  • yahu neden böle yapıolar anlamak zor olsada sallayın beyler yakında bizide alırlar
  • Arkadaşlar bu zaten Avrupa Serveri. Bizimr anlam bozukluğu olmaması açısından Amerika Serversini beklememiz gerekiyor :D
    (Lüzumsuz bir bilgiydi ama boşverin)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.