Şimdi Ara

Prisoners filminde eksikler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok beğenilmiş bir film ama aksine bana çok basit geldi. Labirent felan dediler ama labirenti hiç kullanmadılar. Kız birden çıktı geldi anlamadım hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Labirent daha çok bir sembol olarak değerlendiriliyor yorumlarda,
    Jones ailesinin zamanında kaçırdığı çocuklar tarafından o
    anne ve babayı tanımla şekli de diyebiliriz tabi bu bir olasılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 15 Temmuz 2020; 22:17:19 >
  • Abartılacak kadar akıl oyunları yoktu

• Faıthful kullanıcısına yanıt

Filmi tüm yönleriyle ele alırsanız abartılacak kadar iyi olabilir, siz sadece "akıl oyunları" kısmıyla ilgilenmişsiniz bundan sebep sizde iyi bir film izlenimi bırakmamış olabilir. Keller Dover karakterinin filmin başında ki hali ile sonda ki hali arasında ki fark çok büyük bu değişimi çok iyi yansıtmış hem yönetmen hem de oyuncu, dedektif loki başlangıçta her şeyi kitabına göre yapan prosedür neyse ona bağlı kalan biri görüntüsündeyken bir noktadan sonra kontrolünü kaybedip bir başkasının intiharına sebep olabiliyor bunun gibi olaylar çoktu filmde, görüntü yönetimi ve hikaye aktarımında da yönetmen ve ekip arkadaşlarının iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Filmin müzikleri de atmosfere uygundu bana kalırsa hatta final sahnesinde çalan "Through Falling Snow" parçası birçok izleyicinin aklında yer etmiştir çaldığı sahneyle birlikte diye düşünüyorum

Sadece bir yöne odaklanarak filmi izlediğinizde ağzınızda hoş tat bırakmayabilir, bu şekilde filmlerin herhangi birinden keyif almanız güçleşir, yine de karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 16 Temmuz 2020; 11:43:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Filmi tüm yönleriyle ele alırsanız abartılacak kadar iyi olabilir, siz sadece "akıl oyunları" kısmıyla ilgilenmişsiniz bundan sebep sizde iyi bir film izlenimi bırakmamış olabilir. Keller Dover karakterinin filmin başında ki hali ile sonda ki hali arasında ki fark çok büyük bu değişimi çok iyi yansıtmış hem yönetmen hem de oyuncu, dedektif loki başlangıçta her şeyi kitabına göre yapan prosedür neyse ona bağlı kalan biri görüntüsündeyken bir noktadan sonra kontrolünü kaybedip bir başkasının intiharına sebep olabiliyor bunun gibi olaylar çoktu filmde, görüntü yönetimi ve hikaye aktarımında da yönetmen ve ekip arkadaşlarının iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Filmin müzikleri de atmosfere uygundu bana kalırsa hatta final sahnesinde çalan "Through Falling Snow" parçası birçok izleyicinin aklında yer etmiştir çaldığı sahneyle birlikte diye düşünüyorum

Sadece bir yöne odaklanarak filmi izlediğinizde ağzınızda hoş tat bırakmayabilir, bu şekilde filmlerin herhangi birinden keyif almanız güçleşir, yine de karar sizin
    Herkesin zevki farklı sen de haklısın kendine göre

• Ama akıl oyunları denilince prestige , memento , coherence geliyor aklıma

• Dark city izledin mi onu da beğenir gibiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/prisoners-2013-hugh-jackman-jake-gyllenhaal--75172465

Ana konusu mevcut, ana konulara yazalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.