Şimdi Ara

PRİSON BREAK TOPLAM KAÇ SEZON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav bir haftada 2 sezonunu da su gibi içtim bitirdim. Ama olaylar son bulmadı yeni bölümü çekilecek mi yoksa çekildi de bende mi yok? Elime bir yerden 2 sezonu geçmişti. Ama çok beğendim. Acayip sürükleyici bir dizi. Tavsiye ederim.

• 3.sezon daha başlamadı
  • Prison Break 3. Sezon 17 Eylül’de

En son Panama’da bıraktığımız Fox River kaçakları beş buçuk aylık bir aradan sonra, 17 Eylül Pazartesi günü ekranlara geri dönüyor. Henüz bir aya yakın bir zaman olmasına rağmen Fox kanalı 3. sezon tanıtımlarını yayınlamaya başladı, anlaşılan o ki 1. bölüm çekimleri tamamlanmış, yazılan haberlere göre diğer bölümlerin çekimlerinede son hızla devam ediliyor. Henüz bugün yayınlanan sıcak trailerı aşşağıdaki resime tıklayarak izleyebilirsiniz…
  • En son "Sona" diye biyere girmişti sanırım
  • Nerden izleyebilriz ?? CDsini bekleyecez .. TVde izleniorsa hangi kanal ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

3.sezon daha başlamadı

Tüh yav. Keşke izlemeseydim. Müptelası oldum valla. Tam herşey bitti derken. Doktorla lada birbirlerine kavuştular falan. 5 milyon dolarıda kaptılar. Çinli çıktı ortaya.
  • Bir iki foto iyi gider.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lost kaç sezonda biter?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hele bu kadına hastayım.

• 6 sezon diye kararlaştırıldı galiba biyerde duymuştum
  • Bu arada;
    Prison Break S03 (Orientacion)

Tur: Macera / Suç / Drama / Gerilim
    Sure: 17 Dakika
    Senaryo / Yonetmen: Bobby Roth, Zack Estrin, Karyn Usher
    Oyuncular: Wentworth Miller, Dominic Purcell, Robert Knepper

17 eylül pazartesi günü yayınlanacak olan Prison Break 3. sezonun ilk bölümüne ait 17 dakikalık kesit. Yayınlanan bu bölüm için altyazı çıkmayabileceğini unutmayın. Bu bölümü uzun bir trailer olarak düşünebiliriz.

Link:http://www.deezi.net/
  • yaw ben flim değilde yazıyı görebiliyom ancak yazılı bu kanal cnbce olum konuşupta düzgün kanalmı yok anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

yaw ben flim değilde yazıyı görebiliyom ancak yazılı bu kanal cnbce olum konuşupta düzgün kanalmı yok anlamadım gitti

Birşey anladıysam...
  • yahu abicim anlamayacak bişi yok CNBCE kanalı bu diziyi veriyor ancak kanal alt yazılı yahu normal insan gibi konuşupta kanal yokmu yav onu demek istiyorum anladıkmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincharged -- 24 Ağustos 2007; 15:19:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.