Şimdi Ara

Prison Break tarzi kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

prison break tarzi, hapishaneden kacis tarzi kitaplar ariyorum. Varmi aklinizda?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinus67

Merhaba arkadaslar,

prison break tarzi, hapishaneden kacis tarzi kitaplar ariyorum. Varmi aklinizda?

Sanmıyorum ama o tarz (zekanın tavan yaptığı ve hapishaneden kaçış) ile ilgili kitap varsa bende talibiyim iyi ki konu açmışsın umarım vardır :) (dizisi muhteşem bir şeydi ama ya)
  • Monte Kristo Kontu olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacaklar listemde kelebek isimli bir kitap var okumadım daha senin istediğin tarz a yakın galiba

Kelebek" Henri Charriere, işlemediği bir cinayetten müebbet kürek cezasına çarptırıldığında, yargıtaya bile başvurmayacak kadar umutsuz, toplumun gözden çıkardığı bir süprüntüydü. Uğradığı haksızlığın bilediği bir hınçla çok az insanın sağ kalmayı başardığı kürek cehenneminden kaçıp kurtulabilmek için aralıksız on üç yıl sürecek korkunç kaçma-yakalama-yeniden kaçma mücadelesine atıldığında kıçında gizlediği bir tüp içindeki bin altı yüz franktan başka hiçbir şeyi yoktu. Bugün dünyanın en çok okunan, en sevilen yazarlarından biri.

monte kristo kontu arkadaşın istediği tanıma uymuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildboy01 -- 28 Eylül 2014; 20:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildboy01

alacaklar listemde kelebek isimli bir kitap var okumadım daha senin istediğin tarz a yakın galiba

Kelebek" Henri Charriere, işlemediği bir cinayetten müebbet kürek cezasına çarptırıldığında, yargıtaya bile başvurmayacak kadar umutsuz, toplumun gözden çıkardığı bir süprüntüydü. Uğradığı haksızlığın bilediği bir hınçla çok az insanın sağ kalmayı başardığı kürek cehenneminden kaçıp kurtulabilmek için aralıksız on üç yıl sürecek korkunç kaçma-yakalama-yeniden kaçma mücadelesine atıldığında kıçında gizlediği bir tüp içindeki bin altı yüz franktan başka hiçbir şeyi yoktu. Bugün dünyanın en çok okunan, en sevilen yazarlarından biri.

monte kristo kontu arkadaşın istediği tanıma uymuyor .

Papillonu listeye ekledim. Siradaki kitap bu olucak galiba :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break - Lost - Walking Dead
    10 yıl önce açıldı
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    The walking dead nerden izlenir
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.