birincisi lincoln 4. sezonda bir bölümde annesinin kendisine bıraktığı resimdeki arabanın plakasıdan buluşma yerini çözerken bu araba 78 model michael ise 76 doğumlu diyordu..
4. sezonda michael öldüğünde mezar taşında 1974 yazıyordu.
ayrıca sara s2e18 de babasının mezarını ziyaret ederken ölüm tarihi June 1 2005 (1.6.2005) iken michael bu olaydan çok çok çok sonra ölmesine rağmen onun mezar taşındaki tarih 11.4.2005 di
ufak ayrıntılar ama neden böyle olmuş anlamadım..
Olur olur sende zamanında düşünemezdin
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
Aferin tam 4. sezonu indirmiş yarın başlamak için büyük bir heyecan beslerken tam manası ile sıçtın içine spoilerin babasını yaptın. LANET OLSUNNNNN
quote:
Aferin tam 4. sezonu indirmiş yarın başlamak için büyük bir heyecan beslerken tam manası ile sıçtın içine spoilerin babasını yaptın. LANET OLSUNNNNN
Aynen Bende 4.sezonu izlicektim şimdi
11.4.2005 demek kasımın 4 ü demek.
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
11.4.2005 demek kasımın 4 ü demek.
+1 amerika ingiltere ve bazı ülkelerde ay başta yazılır
ayrıca dizi de olayların arasında çok zaman farkı olmuyor normal bnce bu
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
quote:
Aynen Bende 4.sezonu izlicektim şimdi
iyi de bitmiş bir dizideki hataları yazmış arkadaş. tabiki spoiler olacak. niye girip bakıyorsunuz ki
Ben daha 1. sezondayım STAR TV den acelem yok yavaş yavaş tadını çıkara çıkara izleyeceğim o 3. bölüm dehşetti ya zaten hemşirelere zaafım var geçen hafta gerizekalı arena yüzünden 1 bölmünü verdiler bakalım ne olcak işler karıştı SAKIN SÖYLEMEYİN haa
quote:
Orjinalden alıntı: Neonight
Ben daha 1. sezondayım STAR TV den acelem yok yavaş yavaş tadını çıkara çıkara izleyeceğim o 3. bölüm dehşetti ya zaten hemşirelere zaafım var geçen hafta gerizekalı arena yüzünden 1 bölmünü verdiler bakalım ne olcak işler karıştı SAKIN SÖYLEMEYİN haa
işte ondan sonra......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme