Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.952
Cevap
113
Favori
612.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

micheal adam öldüremiyor ama siftah yapar mı bilemem

Onu düşünmemiştim.Haklısın aslında.Onun iyi karakterini bozmazlar.Ama olsun,bir şekilde ölme ihtimali yüksek Kellerman'ın.Michael'den dayak yer hiç olmazsa.

Orjinalden alıntı: fernsehn

quote:

Onu düşünmemiştim.Haklısın aslında.Onun iyi karakterini bozmazlar.Ama olsun,bir şekilde ölme ihtimali yüksek Kellerman'ın.Michael'den dayak yer hiç olmazsa.

abi kusura bakma ama michael a bi koysam uçar
    ama abisi güçlükellerman ölmez bence ya eğer 3.sezon olcaksa

• nasılım? :D
    grafik tablet geldi dün ilk denemem bu oldu

ya arkadaşlar Paul'u öldürmek falan demişsiniz ama o o kadar kolay bir şey değil adam gizli servisten, bizim elemanlar onu öldürecek de onun eli armut mu toplayacak

Orjinalden alıntı: Empyrium

quote:

quote:

abi kusura bakma ama michael a bi koysam uçar
    ama abisi güçlükellerman ölmez bence ya eğer 3.sezon olcaksa

abi demişsin ama bayanım ben

o kadar da güçsüz değil michael bence.kellerman hakkında kararsızım şu anda.

Orjinalden alıntı: semtex960

Ya bu 15. bölüm çok saçma olmuş arkadaşlar ayıp etmişler böyle bi diziye böyle bi bölüm yakışmadı üzüldüm yani

Nesi saçma olmuş anlayamadım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 3 Şubat 2007; 21:11:06 >

@Nitrogliserin,çok beğendim.Grafik tablet ne bu arada?Cahilliğime ver.

estağfurullah

grafik tablet sanal alıcıları olan bir düzlemde kalem ile çizdiklerin bilgisayara eş zamanlı aktarılıyor yani kağıt yerine bu düzleme çiziyorsun o da bilgisayarda çıkıyor. grafik tasarım okuyan biri için meslek aleti diyebilirim ama gerçekten çok zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrogliserin -- 3 Şubat 2007; 21:04:34 >
  • övgün için tşkler ama pek yenetekli olduğumu düşünmüyorum yani yartıcıyım ama bunun ne kadarını elime aktarabilicem zaman gösterecek yinede bu çizim işinin sonu yok. mimarlıktada işine yarayabilir autocad de falan çizimini kolaylaştırabilir belki.
  • Ya hiçbişey yok bölümde çok yavan olmuş bi aksiyon yok yani ayrıca saçma.Polis telsizle destek isteyemiyomu gideceği yerlerde arabanın plakası belli bunlar ülkenin en çok aranan adamları.Ona rağmen öyle saçma bi şekilde kaçıyolar.Ayrıca Mahone madem bu kadar iyi bi ajan niye 5 saat video üstünde düşünüoda sonra Kellermanın bunlarla birlikte olduğu aklına geliyo.Hiç beğenmedim bu bölümü
  • yaaa ben bulamıyorum 2.sezonun ilk altısı dışındaki alt yazılarını:(bir arkadaş sanırım bütün alt yazıların oldugunu söylemişti(şimdi geri dönmeye üşendim:P ama okudum hatırlıyorum:)) mümkünse nerden söyleyebilirmisiniz acaba?yani yardım edecek birini arıyorum:)yani ya da artık ingilisce islicez: napalım:)

Orjinalden alıntı: findikkirann

yaaa ben bulamıyorum 2.sezonun ilk altısı dışındaki alt yazılarını:(bir arkadaş sanırım bütün alt yazıların oldugunu söylemişti(şimdi geri dönmeye üşendim:P ama okudum hatırlıyorum:)) mümkünse nerden söyleyebilirmisiniz acaba?yani yardım edecek birini arıyorum:)yani ya da artık ingilisce islicez: napalım:)

www.divxplanet.com dan bütün altyazılarını bulabilirsin.

Orjinalden alıntı: semtex960

Ya hiçbişey yok bölümde çok yavan olmuş bi aksiyon yok yani ayrıca saçma.Polis telsizle destek isteyemiyomu gideceği yerlerde arabanın plakası belli bunlar ülkenin en çok aranan adamları.Ona rağmen öyle saçma bi şekilde kaçıyolar.Ayrıca Mahone madem bu kadar iyi bi ajan niye 5 saat video üstünde düşünüoda sonra Kellermanın bunlarla birlikte olduğu aklına geliyo.Hiç beğenmedim bu bölümü

Aksiyon olmadığı yönünde haklısın ama polis niye telsizle destek istesin ki ayrıca istese bile neyi değiştirir.
    Sonuçta kameramanı rehin aldılar. Ama polislerin, arkalarından takip etmemesi saçma tabi ki. O kadarı da
    olur yani dizi bu sonuçta. Ayrıca Mahone, Kellermanın onlarla birlikte olduğunu vurulduğundan beri
    biliyor. Asıl Haywire ın başına gelenler çok saçma. Hangi insan, çöp kutusunun içinde olan başka bir insandan
    bira almasını ister ki? Diziyi uzatmak adına saçmalıyorlar gitgide. Sonra Haywire kıza aşık oluyor...
    Takip ediyor, sonra evine girip babasını dövüyoda bilmem ne. Asıl saçma olan bu işte. Aksiyon istiyosan 16. bölümü bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 4 Şubat 2007; 16:57:58 >
    hergün yeni bölümmü gösteriliyor yoksa hafta sonu yayınlananlar hafta içi yayınlananların tekrarı mı?
    bekle beni prison :P

quote:

Orjinalden alıntı: MelihFenman

quote:

Orjinalden alıntı: findikkirann

yaaa ben bulamıyorum 2.sezonun ilk altısı dışındaki alt yazılarını:(bir arkadaş sanırım bütün alt yazıların oldugunu söylemişti(şimdi geri dönmeye üşendim:P ama okudum hatırlıyorum:)) mümkünse nerden söyleyebilirmisiniz acaba?yani yardım edecek birini arıyorum:)yani ya da artık ingilisce islicez: napalım:)

www.divxplanet.com dan bütün altyazılarını bulabilirsin.

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşlar birşey soracağım
    dün gece şans eseri gördüm,e2de tekrarını veriyorlar prison break in
    yalnız yayın akışında hafta içi 1 saat hafta sonu 2 saat görünüyor
    hergün yeni bölümmü gösteriliyor yoksa hafta sonu yayınlananlar hafta içi yayınlananların tekrarı mı?

evet topicde duyurmuştum yayınlandığını, dün 02.00 da yani pazar gecesi, prison break vardı bende izlemeyi düşündüm ama uyudum bende merak ediyorum hafta içilerin devamımı, ama sanmıyorum öyleyse çok ayıp etmiş olurlar

süperdi bu bölüm walla. üst düzeydeki adamların neler yapacağını görüyoruz bu bölümde. Kellerman'ın ne kadar zeki olduğu ortaya çıkıyo. Ve şok haber.

Biri ölüyor. izleyin ve görün
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.