Şimdi Ara

Prison Break (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Evladı Osmanlı

quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

Keşke dediğin gibi finalinde hapisten kurtulsa ama öyle olmuyor uzatıyorlarda uzatıyorlar spoiler vermiyim izleyince anlarsın, şahsen dizi 1. sezonda bitse max 2 sezon olsa en iyi dizilerden diyebilirdim ama bana göre ilk sezondan hadi 2. sezondan sonrası olsun fıs. Ama 1. sezonu 2 günde bitirebilirsin öyle sürükleyici

1.sezonu izleyip bırakıyımmı napıyım

Hocam izle yine kimisi de her sezonu beğeniyor soluksuz izledim diyor Ben 3. 4. sezondan itibaren zor dayandım yani öyle diyim

• Dizinin en kötü sezonu 4. sezonudur.Bu sezonda bile merak unsuru devam ediyor ve bir sonraki bölümü açma hissi yaratıyor.
    Bence önemli nokta bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. sezon efsane özellikle 6. bölümü izlediğin zaman hak vereceksin. İlk bölümü izlediğin zaman zaten bağımlısı olacaksın özellikle de şu adamın oyunculuğu seni aşırı derecede bağımlı yapabilir;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrazzerstakiKelAdam -- 26 Ekim 2014; 20:00:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

1. sezon efsane özellikle 6. bölümü izlediğin zaman hak vereceksin. İlk bölümü izlediğin zaman zaten bağımlısı olacaksın özellikle de şu adamın oyunculuğu seni aşırı derecede bağımlı yapabilir;
    />

bakalım dediğiniz gibi olacakmı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

Keşke dediğin gibi finalinde hapisten kurtulsa ama öyle olmuyor uzatıyorlarda uzatıyorlar spoiler vermiyim izleyince anlarsın, şahsen dizi 1. sezonda bitse max 2 sezon olsa en iyi dizilerden diyebilirdim ama bana göre ilk sezondan hadi 2. sezondan sonrası olsun fıs. Ama 1. sezonu 2 günde bitirebilirsin öyle sürükleyici

Aynen 1. sezondan aldigim zevki 2. sezonda goremedim simdide 3. sezona basliyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1. sezon efsane özellikle 6. bölümü izlediğin zaman hak vereceksin. İlk bölümü izlediğin zaman zaten bağımlısı olacaksın özellikle de şu adamın oyunculuğu seni aşırı derecede bağımlı yapabilir;
    />

Jon Abruzzi ve Kellermanida unutma onlarda 10 numara oyunculardi

• Jon Abruzzi unutulur mu "Ben sadece Tanrı'nın önünde diz çökerim O'nu da burada göremiyorum."
  • izlemeyenlerin kesinlikle izlemsi gerek dizinin adıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evladı Osmanlı

quote:

Sonu düşündüğün gibi değil.

Jonny sins hocam herkes tavsiye ediyo lost gibi sürükleyici mi ? Sonu BrBa gibi efsane mi ? Başı lost sonu bb gibi olsun tadından yenmez

Bb prison breakin tırnağı olamaz.

• Hayatımda izlediğim ilk yabancı dizi. İlk göz ağrım
  • bu dizinin en büyük özelliği çoğu kişinin ilk göz ağrısı ilk yabancı dizisi olmasıdır her bölümünü dikkatle izlemiş biri olarak sana spoiler vermeden tavsiyelerde bulunacağım eğer vaktin çok bol değilse 2. sezona kadar bitir birde finali izle çünkü 2. sezondan sonraki bölümler çöplük ve vakit kaybı omg tam bir hayal kırıklığı neden diye sorarsan ilk bölümlerde zekice hazırlanmış sahneler ve michaelın zekası ön plandaydı fakat işler 2. sezondan sonraya geldimi yok işte yeğeni yok işte şirket yok cicilia yok bilmem entrika felan yani o kadar özensiz hazırlandığı belli ki izlettirmiyor kendini herkes birşeyler yapıyor sonra bunların hepsini psişik güçleri olan bay scofieldin planıymış gibi gösteriliyor çok saçma açıkçası benim 2. sezondan sonra tek izleme nedenim bagwell di sırf o oyunculuğu biraz daha gözlemlemek için izledim hele sondaki şirket konuşması efsanedir benim için :D

Standby your glasses steady
    And drink to your comrades eyes
    Heres a toast to the dead already
    And hurrah for the next today

• quote:

Orijinalden alıntı: orkuncand

Dizinin en kötü sezonu 4. sezonudur.Bu sezonda bile merak unsuru devam ediyor ve bir sonraki bölümü açma hissi yaratıyor.
    Bence önemli nokta bu

4. sezon aslında bir yere kadar güzeldi ondan sonra herkes birbirini satmaya başladı, Micheal'ın annesini böyle göstermemeleri gerekirdi bence, Onları kurtaran anneleri olmalıydı

• 2.Sezon 11. Bölümdeyim

Abi yok ya ilk sezondaki o heyecan yok spoiler olmasın ilk sezondaki mekandı zaten diziyi muhteşem yapan scofield ı şapka ile görmekten sıkıldım heralde sıkıysa yakala tarzında sürüp bitecek bu dizi..ama ilk sezon benim için efsanedir

Edit : ana konu değilmiş ilk mesajda spoiler yedim ağzın kopsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 10 Kasım 2014; 0:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

2.Sezon 11. Bölümdeyim

Abi yok ya ilk sezondaki o heyecan yok spoiler olmasın ilk sezondaki mekandı zaten diziyi muhteşem yapan scofield ı şapka ile görmekten sıkıldım heralde sıkıysa yakala tarzında sürüp bitecek bu dizi..ama ilk sezon benim için efsanedir

Edit : ana konu değilmiş ilk mesajda spoiler yedim ağzın kopsun

Bence 4. sezon bitene kadar Dizi ile ilgili hic bisey okuma yojsa benim gibi cok spoilere maruz kalirsin :D sen gene izlemeye devam et cok suprizler goreceksin

• Sakin ol sincap

..
  • Spoiler i öğrenin artık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.