dvd arşiv yapıorum... ve bu dvd lerimi canon pixma ıp 1500 model püskürtmeli printer kullanarak coverlarımı basıyorum...
ama hep normal kalite ( saman kağıdı , fotokopi kağıdıda denebilir ince ve ucuz olanlar iyi değil işte ) A4 kağıdı kullanıyordum... bu kağıt kalitesiz baskı verdiği gibi fazla boyada emiyo... bayaa bi araştırmama rağmen kuşe kağıt bulamadım... ( hep diyolarki abi kuşe kağıt yok ama photo paper verelim diyolar )
geçenlerde biraz daha kalın olan normal A4 kağıdı aldım... ama ondanda istediğim gibi verim alamadım.. (gitti 15 ytl )
kuşe kağıt aldığınız yer veya marka hakkında nerden ve hangi fiyata aldıysanız bilgilendirirseniz sevinirim ...
Not: Hazır elim değmişken bir de adilik yapayım: İlgi ve alaka aynı anlamda. Biri daha eski sözcük yalnızca!
Yazıcınızdan kuşe kağıtta performans alabilirmisiniz bilemiyorum ama birçok kırtasiyede kuşe kağıtlar satılmaktadır, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama kopyalama merkezleri yani büyük fotokopicilerde de de bulabilirsiniz, xerox marka ürünleri tavsiye ederim. Ankara için söyleyecek olursak; karanfil sokakta bulununan büyük copy center larda bulabilirsiniz, ayrıca kolej yolundaki zeki kırtasiye de de bulunur, İstanbul içinde tahminim beşiktaş tarafında büyük copy center lar var. Türkiye genelinde faaliyette olan NT Mağazalarında da bulabilirsiniz. iyi çalışmalar
cevaplarınız için teşekkürler.. istanbuldayım... NT ye bakmıştım yok dediler... zaman bulursam gold a ve vatana bakmayı düşünüyorum..
aslında bide printeri kuşe kağıttaki performansı görebilmek için örnek olarak önce birer tane alabilsem iyi olucak aslında... neyse saolun tekrar..
Arkadaşlar Bimeks Teknoportta aradağınız her türlü kağıt çeşidini ve sarf malzemeyi bulabilirsiniz.. reklam amaçlı değil bende aylardır şefaf lazer kağıdı arıyordum.. teknoportta 50 den fazla çeşit var.. aklınızda bulunsun..