Şimdi Ara

print server kurulumu acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir an önce çözmem gereken bir sorunum var sizden yardım talep ediyorum. ofisde bir yazıcımız var (Xerox 3100 MFP/X modeli) bu yazıcıyı direk olarak modeme bağlamak için print server denilen bi aparat varmış bende aldım. TP link marka ve modeli de TL-PS110U ancak ben bunu kuramadım bir türlü beceremedim kurulum kılavızunda ki herşeyi doğru yapıyorum ancak bir türlü çalışmıyor neyi yanlış yapıyor olabilirim sizce? haletmem gerekiyor ancak bilemiyorum. aslında yapıyorum yani çalışıyor ancak modemi kapatıp açınca çalışmıyor. ve sadece printserver'in yanında gelen cd yi kurduğum bilgisayarda çalıştırabildim sadece. sanırım ip de bir hata var veya bu kurulum kılavuzunda yazıcıyı lpt1 bağlanısından çalıştırmam gerektiği söyleniyor ama yazıcı usb o yüzden ben önce lpt1 den denedim oldu ama sonra modemi kapatıp açınca çalışmıyor işte birisi bana bunu adım adım tarif edebilirmi?

• Merhaba,
    Print Server kurmadığım için kesin bir yorum yapamam ama problem cihazın IP'si ile LAN ağınızda kullandığınız IP gurubunun farklı olmasından veya IP çakışmasından kaynaklanabilir mi?
  • sorun modemin kapatılıp açıldığında printserverın yanıt vermemesi ise sanırım print servera sabit ip vermemişsiniz. Print servera sabit Ip vermelisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modem seçimi yardım acil
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.