Bildirim
Print Server
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Güzel bir soru? bende de USR5461 var Hiç düşünmemiştim aslında olabilir. Ama port yönlendirme yapmak gerekebilir. -
ben düşündüm ama başka düşünen yok galiba -
bendede usr modem var ama golevez arkadaşımın dediği gibi port yinlendirme ile yazılabilir bence
denemek lazım -
Kullanılabilir diye duymuştum.Port yönlendirme yapılarak olması lazım.Ama tam olarak emin değilim. -
print server'a gerek yok o iş için.
print server yerel ağ için..
yani öylede olurda sadece o iş için gerek yok masrafa..
Hangi Marka ise : mesela; Hp Mesela Kyocera..fark yapmaz tüm markaların KMNET..SPOOLNET gibi network yazılımları var..onunla yapıyosun o işi.
sana bi port veriyor o portu modem'e ip üzerinden işliyosun yazıcı eklede http yazıcısı deyip diger tarafın'ın wan ip ve port yazıcı no yu ekliyosun o kadar.www.whatismyip.com u kullanabilirsin wan ip için.eger modem ayarı yapmayı bilmiyosan önce port yönlendirmeyi ögren.
kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X