Arkadaşlar ekran görüntüsü almak için fastone capture programı kullanıyorum. ama oda trial 1 ayda sürümü bitiyor. ancak prnt screen tuşu olan bilgisayarlarda bu tuşu kullanarak ekran görüntüsü alınabiliyormuş. Bilen var mı nasıl yapcam. ben o tuşa bastığımda pc hiç bir tepki vermiyor.
print screen tuşuna basın ve daha sonra başlat-donatılar-paint açın sağ tık yapıştır ( ctrl+v ) yapın daha sonrasında resmi kaydedin ekran görüntüsünü almış bulunuyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: RaZoR_03
print screen tuşuna basın ve daha sonra başlat-donatılar-paint açın sağ tık yapıştır ( ctrl+v ) yapın daha sonrasında resmi kaydedin ekran görüntüsünü almış bulunuyorsunuz
aynen
alt bilgi olarakta açık olan bir pencerenin ekran görüntüsünü almak ve etraftakileri almamak istiyorsunuz. penceredeyken Alt Gr+Print Screen yapın sonra painte yapıştırın. sadece o pencereyi göreceksiniz. benim çok işime yarıyor.
Alt Gr + Print Screen ' i bilmiyordum teşekkürler
alternatif olarak picasa da kullanabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: exa.baronet
quote:
Orijinalden alıntı: RaZoR_03
aynen
alt bilgi olarakta açık olan bir pencerenin ekran görüntüsünü almak ve etraftakileri almamak istiyorsunuz. penceredeyken Alt Gr+Print Screen yapın sonra painte yapıştırın. sadece o pencereyi göreceksiniz. benim çok işime yarıyor.
Bak alt gr yi bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.
razor ve exa.baronet teşekkürederim arkadaşlar. Sayenizde birşeyler öğreniyoruz.