Şimdi Ara

Print And Play Oyunların Türkçeye Çevrilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi PnP olarak geçen ve yazdırıp kestikten sonra oynadığımız oyunları Türkçeye çevirmeye başlıyorum. Şimdi bana bu konuyu neden açtın ki bize ne diğebilirsiniz. Öncelikle bu tür oyunlar arıyordum ve 1-2 tane buldum. Fakat bu oyunların ingilizce olması kötü oldu. Dedim ki madem çevireceğim her oynadığımızda çevirmektense şimdi çevireyim herkes anlasın dedim ve işe koyuldum. Sonra dedim ulan millet de yararlansın hazır yapıyorken. Sonra 2 saniyelik düşünmeden sonra bu tür işler için en ideal ortam olan donanım haber foruma yazmaya karar verdim. Şu anda üzerinde çalıştığım oyun SpyFaux ya da diğer adıyla SpyFall adlı oyunun PnP versiyonu. Şuanda 28 resim dosyasından 3 tanesi hazır. Oyunun çevirisi bitince buradan ücretsiz bir şekilde yayınlayacağım. Ama sizden tek ricam var bu süreç zarfında güzel bir PnP oyunu bulmanız. Böyle çevirilere devam etmeyi düşünüyorum.
    Elbette spyfaux çevirisi kolay ama uzun süren bir kart oyunu. Oyunu kısaca anlatmak gerekirse, mekanlar var ve aynı mekanda 9 a kadar oyuncu var (benim tavsiyem en fazla 1 ile max 6 kişiyle oynayın) ve 1 kişi casus. Casus mekan hakkında hiçbir şey bilmiyor. Herkes birbirine sorular soruyor ve casus kendini ele vermemeye çalışıyor. Oyun sürerken oylama ileri sürebilirsiniz.Fakat sıkıntı sizin agresif hareketinize bakarak diğer oyuncuların size karşı oylama başlatabilecek olması. Oyunun amacı casus dışındakilerin casusu bularak öldürmesi, Casusunsa mekanı doğru bilmesi. TAKİPTE KALIN!!!!

• TAKIPT KALINNN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda haçlı ordusu diye bir mekan var. Bu mekanı direk olarak çevireyim mi yoksa türkçe versiyona özel olarak daha değişik mi yapayım. 3. seçenek ise oyundan kaldırmak? (ama aramızda kalsın 3. seçeneğe hakkım olduğunu düşünmüyorum.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.