Şimdi Ara

Prins Tsı Fsı TFSI Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
17.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mixxi

Passat 2006 2.0lt FSI'lara uygulanabiliyormu bilgisi olan varmı ?

öncelikle merhaba

Öncelikle arcınızın motor kodu nedir motor kodunu bildirseniz daha net cevap verebiliriz iyigünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayotogaz

quote:

öncelikle merhaba

Öncelikle arcınızın motor kodu nedir motor kodunu bildirseniz daha net cevap verebiliriz iyigünler

Arabanın motor kodu : BMY
  • quote:

quote:

quote:

öncelikle merhaba

arcınıza lpg uyumludur PRİNS VSİ-DI sistemi uygulanır net olarak % 30 tasaruf edersiniz arcınızın proformanda düşüş yaşamasınız gönül rahatlıgı ile arcınızı kulanırsınız

daha net bilgi icin bizimle irtibata gecebilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle merhaba

arcınıza lpg uyumludur PRİNS VSİ-DI sistemi uygulanır net olarak % 30 tasaruf edersiniz arcınızın proformanda düşüş yaşamasınız gönül rahatlıgı ile arcınızı kulanırsınız

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim yarın sizi arayacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle merhaba

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim yarın sizi arayacağım.

rice ederim bizim görevimiz sizleri bilgilendirmek saygılar iyi geceler

• Merhabalar,

Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Bluemotion 122ps'lik CAXA motor kodlu araca Prins'in bu araca uygun %100 LPG'li sistemi uygulaması (sadece %100 LPG'li var ise) yaptırmak istiyorum. Ankara'dayım.

Yetkili arkadaşlar, Taksitli ve peşin güncel fiyatını ile tasarruf oranı ile ilgili detaylı bilgiler verebilirse sevinirim.

Saygılar
  • Hayırlı günler arkadaşlar! SKODA YETİ 1.2 TSİ MOTOR %100 lpg dönüşümü mümkün mü? Benzinli ve lpg li yakıt tüketimini mukayese eder misiniz?Performans düşüşü yaşanır mı?Ayrırca ücreti ne kadardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harzan -- 27 Mayıs 2012; 9:32:37 >
  • hayırlı akşamlar!
    1.2 TSI motorlara "direct liqui max" montajı yapılabildiğini ve bu sistemin %40 yakıt tasarrufu sağladığı söyleniyor.Mesela sıralı sistem olsaydı yakıt tasarrufu % kAÇ OLURD?Yani TSI motorlara "direct liqui max" montajı ile sıralı sistemi yakıt açısından karşılaştırır mısınız? Hangisi daha tasarruflu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harzan

hayırlı akşamlar!
    1.2 TSI motorlara "direct liqui max" montajı yapılabildiğini ve bu sistemin %40 yakıt tasarrufu sağladığı söyleniyor.Mesela sıralı sistem olsaydı yakıt tasarrufu % kAÇ OLURD?Yani TSI motorlara "direct liqui max" montajı ile sıralı sistemi yakıt açısından karşılaştırır mısınız? Hangisi daha tasarruflu?

Direct liqui max" yakıt tasarrufu %50-55

Buharla çalışan sistemler de yakıt tasarrufu %30-33
  • merhaba prins yetkililerine bir sorum olacak yeni 1.6 102 ps golf aldım..ancak aracın yakıt tüketimi çok fazla..km de 50 kuruş civarı yakıyor.bi taraftan garantiyi bozdurmak istemiyorum ancak diğer taraftan da ekonomiyi düşünmek zorundayım..yeni bahsettiğiniz yöntemle bu aracımın tahmini 100 km de yakacağı yakıt yada km de kaç kuruş harcayacağı hakkında,bu araca sisteminizin uyumu ya da daha önceki tecrübelerinizde (golf için) aldığınız sonuç,sistemin maliyeti ayrıca ben batman da görev yapıyorum en yakın prins yetkili montaj servisi varmıdır??
    çok soru sordum ancak bilinçsizce taktırmaktan ve sorun yaşayıp keyfimizden olmaktansa soru sormak daha evladır..
    saygılar
    iyi çalışmalar...
  • yok cevap verecek bir prins yetkilisiii???????????????????????
  • mehmet ustam ve tüm forumdaki arkadaşlara selamlar...
    102 ps golf trendline 2012 aracıma prins montajı yaptık
    ustamız sağolsun tlf ile görüştüğümüzde arefe gününden 1 gün önce sabah getirirsem iftara kadar yetiştireceğini söyledi ve montaj bitip ben eve vardığımda ezan okumaya başladı :) öncelikle ilgisine işçiliğine ve gösterdiği özene teşekkür etmek istiyorum..daha da önemlisi bu özeni tüm çalışanlarına da kazandırmaya çalışması ve uyarılarda bulunup montajın her aşamasını takip etmesi önemliydi benim için..şimdi izlenimlerimi paylaşmak istiyorumm;

-çekişte hiçbir problem yaşamadım
    -o rahatsız edici enjektör sesini duymuyorum bile prins kalitesini belli ediyor bence
    -şaşırdığım bir noktada gaz ve benzin geçişleri hissetmeniz neredeyse imkansız(önceki araçlarımda bariz bir geçiş vardı)

karşılaştığım sorunlar;
    -ilk montaj sonrası motor arıza ışığı yanması ancak bu normalmiş ve ustamız ayar yaparken giderdi
    -gaz bitiminde basınçtan kaynaklı geçiş problemi oldu onu da usta halletti
    -bi de full dolumda 45 lt lik tank 30 lt aldı onu ustamla konuştuk tekrar 2-3 dolum sonrası bakacaz son duruma

yani görünen o ki teknik anlamda,prins kit ve işçilik anlamında büyük bir sıkıntım olmadı

sonuçta kul yapısı problem vs.olabilir ancak bence önemli olan ustanın bunları sabırla ve aynı özenle gidermeye ve müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışmasıdır..

yakıt performansına gelince ;tam anlamıyla deneyemedim ancak ilk veriler şöyle
    20 tl lik gaz (2.42tl) 60 km şehiriçi klima genelde açık+kalibrasyon ayarı sarfiyatı
    30 tl lik gaz (2.42tl) şehir içi+şehirdışı 120 km (100km şehir dışı)

şu an da depoyu fulledim şehiriçi yakacam değerleri bildiririm
    tekrar ustama teşekkürler herkese hayırlı yolculuklar ve çalışmalar..

• Prins Direct Liqui Max ile ilgili haberler bekliyoruz.Bugün,yarın derken şimdi kimse bir şey söylemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.