Şimdi Ara

Prins Tsı Fsı TFSI Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
17.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eepassat

1.4TSİ passsat fiyat nedir

PRİNS VSI-DI sistemi 3.150 tl nakit 3.350tl 10 taksitli fiyatıdır

yakında uygulanacak olan Prins Direct Liqui Max sisteminin fiatı henüz ipragaz tarafından açıklanmamıştır .
  • golf 1.4 tsi motorlara sıvı sistem uygulanacakmı ve yada bu arclara şu an takılan sistem varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural85

golf 1.4 tsi motorlara sıvı sistem uygulanacakmı ve yada bu arclara şu an takılan sistem varmı

sorunuza prins dönüşümü kiti hakkındaki başlık altından cvp verdim aynı soruyu 3 farlı yere yazmışsınız ,bi yerden takip eder ve iletişim kurarsanız daha hızlı bi şekilde sorularınıza cvp alma şansınız olur .

iyi günler diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozd87

Bu tiguan 1.4 tsi 122 hb bluemotion 2012 ye de takilabiliyormu.. gerci 2 sene sonra taktiririm ama fikir olsun

Manavgat Hakan bey'in 1.4 tsi Tiguan'ınına montaj yaptık ,

tel :05323539494,

saygılarımızla,
  • 1.4 tsi Tiguan için diğer bir referans,Cevdet bey, 05378264111,

saygılarımızla,
  • prins-tr de hiç 1.6 fsi jetta fotoğrafı yok, onu geçtim jetta nın adı bile geçmiyor. Sonuçlar başarısız mı?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_13650398/mpage_57//tm.htm#58118077 Passat 1.6 BLF ve Jetta Resinleri Muvcutdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinsson-Wolf -- 26 Şubat 2012; 13:43:54 >
  • Slm.. Siz forumlarda yani prinsçiler dünyada ilk tsi montaj diyorsunuz ama emer gaz diye bir firma italyan sanırım bu montajlara çoktan başlamış ..

http://emerotogaz.com/Uygulamalarimiz.asp

Anlamadığım için yazayım dedim .. Benim araca da takmışlar ix35 1.6 gdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

Slm.. Siz forumlarda yani prinsçiler dünyada ilk tsi montaj diyorsunuz ama emer gaz diye bir firma italyan sanırım bu montajlara çoktan başlamış ..

sayın mybestfriend'im ,

emer'i test için montaj yaptırıp bizlerle paylaşırsanız seviniriz,

saygılarımızla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

prins-tr de hiç 1.6 fsi jetta fotoğrafı yok, onu geçtim jetta nın adı bile geçmiyor. Sonuçlar başarısız mı?

Prins'e ve bize olan lginize teşekkürler,

Passat 1.6 BLF montajları yaptık,resimlerini paylaşbiliriz,

Jetta'da BLF montajı yapmadık bildiğimiz Jetta'da BLF kod'lu motor yok,

Passat BLF için arayabileceğiniz Hamdi Şenturan'ın numarası 0 533 719 29 84,

jetta 1.4 tsi montajları yaptık resimleri mevcut,

Jetta 1.4 tsi montajı yaptıran Ahmet Bey'in cep tel'i 0 532 542 88 49,

saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRINS ANKARA -- 26 Şubat 2012; 18:53:42 >
  • Teşekkürler deseniz ya yine jetta ya yapılacak bir şey yok? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRINS ANKARA

quote:

Slm.. Siz forumlarda yani prinsçiler dünyada ilk tsi montaj diyorsunuz ama emer gaz diye bir firma italyan sanırım bu montajlara çoktan başlamış ..

sayın mybestfriend'im ,

saygılarımızla,

Siz taktırın test için prinsle kıyaslarsınız :)

Ben size taktıracağım demedim ki..Böyle bir sistem varmış forumda biri ix35 e taktırmış..Bu işin ustaları olarak size sorayım dedim..Bu sistemler arabaya zarar veriyor diye duymuştum..Hem lpg hem de benzinle birlikte çalışıyormuş..

• quote:

quote:

quote:

sayın mybestfriend'im ,

saygılarımızla,

Ben size taktıracağım demedim ki..Böyle bir sistem varmış forumda biri ix35 e taktırmış..Bu işin ustaları olarak size sorayım dedim..Bu sistemler arabaya zarar veriyor diye duymuştum..Hem lpg hem de benzinle birlikte çalışıyormuş..

sayın mybestfriend'im emer dönüşümünü yaptığı sıvı sistem değil şuan hali hazırda iki senden fazladır yapılan buhar fazlı bir sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

quote:

quote:

quote:

sayın mybestfriend'im ,

saygılarımızla,

sayın mybestfriend'im emer dönüşümünü yaptığı sıvı sistem değil şuan hali hazırda iki senden fazladır yapılan buhar fazlı bir sistem

Tşk ler..

• quote:

quote:

quote:

sayın mybestfriend'im ,

saygılarımızla,

Sayın Mybestfriend'im,

kusura bakmayın ancak buralardaki yorumlara bir anadolu halk deyişi çok uygun,

"ağzı olan konuşuyor..."

saygılarımızla,

• AUDI A4 2.0 TFSI (BGB Motor)
    Ufuk bey,Turkuaz Otogaz da yapılmıştır demeyi unutmuş
     Prins Tsı Fsı TFSI Kulübü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

prins-tr de hiç 1.6 fsi jetta fotoğrafı yok, onu geçtim jetta nın adı bile geçmiyor. Sonuçlar başarısız mı?

Prins'e ve bize olan lginize teşekkürler,

Passat 1.6 BLF montajları yaptık,resimlerini paylaşbiliriz,

Jetta'da BLF montajı yapmadık bildiğimiz Jetta'da BLF kod'lu motor yok,

Passat BLF için arayabileceğiniz Hamdi Şenturan'ın numarası 0 533 719 29 84,
    ....

Yanlız bunu öğrendikten sonra ruhsatıma baktım yanlış bir bilgi var arabam 2008 jetta ve motorkodu BLF..... olarak başlıyor. Şimdi benim motorkoduma lpg uygulaması yapılabilecek mi?

• O sistemi biliyorum sevgili dostum sıralı dönüşümlü olarak 3 LPG + 1 benzin çalışıyor ve benzin enjektörlerinin devamlı ıslak kalması sağlanarak kuruması engelleniyor, bunda bir sakınca yok ancak servis şefinden aldığım bilgi zamanla iticilerin düzenini bozup piston kafalarına gömülmesine sebep oluyor dedi, yani zamanla sübaplar pistonlara vurmaya başlıyormuş, bence bu konuda dikkatli olun motorun çalışmasında sonradan çıkan sesler gibi bi tuhaflık sezdiğiniz de hemen kontrol ettirin, eğer ustanın dediği gibiyse başınıza büyük dert açar...

Valla ben hala çekiniyorum bizim Ustabaşı'nın söylediklerinden sonra, zira daha önceleri de duymuştum şu sübapların piston kafasına vurma olayını, eğer öle bişi olursa 3 - 5 kuruşla kurtaramazsın, düşünemiyorum çıkaracağı masrafı, hele bi de kapak felan da giderse yandı gülüm keten helva, temiz bi 10 kaadı var...

Recep Ustamhttp://forum.donanimhaber.com/m_56367807/mpage_3/key_/tm.htm forum sayfasında coşkun abimiz italyada montaj yapan bir ustanın bizim araçlara gdi fsi tsi gibi takılacak lpg sistemlerinin sorun çıkartacağını söylüyor..
    Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum..Eskiden de direkt enjeksiyonlu araçlara lpg takılıyordu ama herkes belli bir km den sonra arabada sorunlar çıkacagını söylüyordu..Bizi aydınlatırsan sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozd87

Bu tiguan 1.4 tsi 122 hb bluemotion 2012 ye de takilabiliyormu.. gerci 2 sene sonra taktiririm ama fikir olsun

montaj resimlerini facebook sayfamızdan görüntüleyebilirsiniz.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.292821254061303.80165.223090701034359&type=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Lpg Kayseri -- 5 Mart 2012; 18:17:26 >
  • ya bu tsi'lara lpg konusu amma efsane oldu beyler. Benim 2012 jettam var 1.4tsi buna lpg takılabiliyor mu? ama safkan lpg olacak öyle biraz benzin biraz lpg tüketen değil. evet cevabı verenler resmi web sitesi ürün linki verirse sevinirim. e tabi bir de fiyat.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.