Şimdi Ara

Prins Sıvı sistem arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 10 Mart 2017 tarihinde Hundai Tucson 1.6 T-GDI 4x4 aracıma 8.000 Tl karşılığın da Prins Sıvı Sistem Lpg taktırdım , taktırdıktan 1 hafta sonra araç çalışmadı lpg takan ustayı aradım akü başlasını söküp tekrar takmamı söyledi , işlemi uyguladım ve aracım çalıştı. Araçta 7-8 saniyeye varan marş geçikmesi ve garip bir ses de dahil olmak üzere çalışmama problemi devam etmektedir , Lpg taktırdığım Kayseri TAŞKINLAR Lpg ve Prins Kayseri Bölge distribütörü ölçümler yaptı ve aracın motor enjektör arızası olduğunu söylediler . Bu arızanın da nadir görüldüğü iletildi bana ve enjektörlerin değişimi için Hundai servisine yönlendirildim. Servise gittim ve gerekli ölçümler yapıldı , araçta arıza olmadığı söylendi 1,5 aydır uğraşıyorum ama LPG cilerin ve İpragazın umrunda değil , ipragaza 15 kez şikayet talebinde bulundum geri dönüş olmadı . Arkadaşlar başına böyle bir iş gelen oldumu ve ne yapmam gerekli.







  • Yokmudur bilgisi olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı günler
    size çetinsayotogazda Abdullah ustayı arayıp dataylı bilgi yardım abilirsiniz
    tel.05324888991
  • Tucson tgdı aracıma 2017 kasım ayında prınce sıvı sistem lpg takıldı. Sizin bahsettiğiniz sorunları bende yaşıyorum aracım çalışırken rolantiye giremiyor ve marştan dinamosundan ses geliyor. Ve zaman zaman uzun marşta çalışıyor. Lpgyi taktırdığım yere defalarca gittim ve güncelleme yapıp gönderildi. Başka bir prınce servisini gittiğimde bana aracın enjektörleri arızalı denildi. Siz sorunlarınızı çözebildiniz mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bkaya06 -- 14 Mart 2018; 22:10:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıvı sistem kullanan biri olarak bu hatayı bende yaşadım enjektörlerin kaçırdığı doğrudur gazda oluşan yüksek basınca karşı enjektörler bir direnç göteremiyor ve enjektör işemesi diye tabir edilen durum ortaya çıkıyor benzinde kullanıldığında basınç daha az olduğundan ve benzininde yoğunluğunu hesaba katarsak enjektörlerdeki bu hata tolere edilebiliyor sonuçta servis enjektörlerde hata yok diyor tek çare kendi imkanlarınızla 4 adet enjektör alıp değişimini yapmak neticede bu ucuz bir malzeme değil ama yapacak başka birşey yok
  • Bkaya06 B kullanıcısına yanıt
    Sorunlarınıza çare buldunuzmu bilmiyorum ancak enjektör arızası olması yüksek ihtimal tespitide zor değil iyi bir gazcı ya da servis tespitini yapabilir.
  • merhaba,
    size ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama bizim montaj yapacağımız sıfır tucson normal bir sürücünün hissedemeyeceği kadar az silkeleme yapıyordu. biz bunu montaj yapmadan önce tespit ettik . müşterimiz bir kaç kere hyundai servisine gittikten sonra servis enjektörün birinde arıza olduğunu buldu ve aracı düzelttiler.
    iyi günler
    makina mühendisi
    mehmet baki altıntaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.