Şimdi Ara

Prins Düşük devirde tekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 1ay önce 2013 model Ford C-max trend aracıma prins silverline lpg taktırdım. takıldığından beri 1500 devir ile 2500 devir arasında tekleme yapıyor. daha önce ayarla düzelir denilmişti, fakat düzelmedi. buji, bobin ve buji kabloları kontrol edildi fakat yine düzelmedi. hatta araba benzindeyken bu sorun olmuyor sadece lpg de yapıyor. önerisi olan arkadaşlar varmı? nasıl bir yol izlemeliyim?



  • Merhaba

    Genelde gözden kaçabiliyor prins'in parametrelerini kontrol ettirir misiniz? örneğin yanlış devir parametresi seçimi yanlış devir okumasına ve bozuk çalışmasına sebeb olacak. ilk önce bütün parametrelere tek tek kontrol edin baştan, sonrasında yolda ayar yapılır prins'e çıkın güzel bir ayar yapın, sorunuzuz düzelir.

    Aracınıza 63cc enjektörlü silverline kit takıldı demi???
  • OnurKarabıyık O kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle teşekkür ederim ilginize.

    dün tekrar lpg takılan yere, bu sefer enjektörler değiştirildi( enjektörler 52 cc miş) beyin değiştirildi fakat sorun yine düzelmedi. en son regülatör basıncı artırıldı. sorun düzeldi görünüyor sadece 2200 devirde çok nadir hafi bir tekleme oluyor. sanırım ince bir ayar daha yapılması gerekiyor.
  • rhymes R kullanıcısına yanıt
  • Prins cok maliyetli bir lpg ve kimse (kendi muhendisleri ustalari) dahil sorun cozemiyorlar . Sadece bilgisayara bağlıyor guncelliyorlar. Muhtemelen sorunu cozemeyeceklerdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.