Şimdi Ara

Prince Of Persia (Warrior Within) takıldım (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
15.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi yardımcı olun ya oyundan çıkmıyorumda kyıt etmiyor save yeri yok kaldım böyle
  • Farenin sağ tuşuna ve klavyedeki o an kullandığın yön tuşuna (WASD bölgesi de olur) basılı tutarak duvardan yukarı doğru yürü. Tam düşecekken space tuşuna basarak karşıya atla. Karşıya ulaştığında tekrar space tuşuna bas. Bunu yukarı çıkıncaya kadar tekrarla ve parmaklarını farenin sağ tuşundan ve klavyenin yön tuşunden çekme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 21 Kasım 2009; 20:29:46 >
  • yok be hocam deminden beri yapyorm böyle olmuyor
  • Hiç POP oynayan birini izledin mi?
  • Herkeze İyi Günler Dilkerim İlk OLarak.Ben Prince of Persi 2 w.w 'i Daha Önce Başa Bi Pc de Oynayıp Bitirmiştim.Şimdi Oynadığım Pc de Aşırı Derecede Hızlı Oynatıyo Oyunu Saniyede 5-10 Arası Atak Yapıyo Düşünün Artık Hızını Oyunu Oynamama Etkisi Pek Yok Ama Boss'lar Çok Zorluyo Bi Yardım Edermisiniz
  • Tekrar kurmayı denedin mi?
  • 9 tane değil mi, büyü gelişimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 tane olması lazım. Zaten kum saatinin oradan bakabilirsin hepsini alıp almadığına.
  • arkadaşlar ben son life upgrade i almadan mumya oldum diğer 8 ini almıştım mumya olarakta oraya tekrar dönüp alabilme şansım olucakmı yani oyunu hala iyi sonla bitirebilirmiyim
  • Oyun boyunca 9. life upgrade'i 2 defa alma şansımız oluyor.
    1. şans: Maskeyi almadan önce, ancak maskeyi almaya gitmişken mezarlığı, hapishaneyi, kütüphaneyi, mekanik kuleyi geçip merkez salona ulaştığımız zaman.
    2. şans: Maskeyi aldıktan sonra bayağı bir yer dolanıp, en son mekanik kuleyi geçip merkez salonda maskeden kurtulduğumuz zaman (bundan sonrası oyunun sonu oluyor).
  • saolasın kardeşim senin sayende maskeyi almadan önceki kayıttan başlamaktan kurtuldum
  • bir sorum daha olucak

dahakayı öldüremiyorum
    yeşil bi lıght sword vardı secret weapons lardan videolarda izledim hep dahakayı o silahla öldürmüşler almıştım silahı ama kendiliğinden yok oldu acaba o silah olmadan dahakayı öldürmem imkansızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sap123

bir sorum daha olucak

dahakayı öldüremiyorum
    yeşil bi lıght sword vardı secret weapons lardan videolarda izledim hep dahakayı o silahla öldürmüşler almıştım silahı ama kendiliğinden yok oldu acaba o silah olmadan dahakayı öldürmem imkansızmı

Fark etmez tek silahlada öldürürsün
  • Öyle çok kombo yapmana da gerek yok. Dümdüz karnına karnına vur. Tüm toplar dolu gidersen zorlanmadan kesersin.
  • tamam kardeşlerim ağzını burnunu kıdım onun
  • ya haddimi aşıyorum çok fazla soru soruyorum ama bi pop hayranı olarak halimi anlayın

prince of persia t2t yükledim türkçe yamasınıda kurdum ama dil ayarlarını bulamıyorum çünkü yazılar bi dil gib değil çok karışık

dil ayarlarını nası yapıcam yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sap123

ya haddimi aşıyorum çok fazla soru soruyorum ama bi pop hayranı olarak halimi anlayın

prince of persia t2t yükledim türkçe yamasınıda kurdum ama dil ayarlarını bulamıyorum çünkü yazılar bi dil gib değil çok karışık

dil ayarlarını nası yapıcam yardımcı olurmusunuz

dil ayarı yok, menüden altyazı açıyorsun diye biliyorum
  • kardeşim sildim başka bi yerden yükledim bu sefer de

prince of persia the two thrones to install application you must have administrator privileges on your computer

oyunu yükledikten sonra açınca bu sorunla karşılaşıyorum

lütfen yardım edin arkadaşlar
  • oyunu yönetici olarak çalıştır. (Bu arada 6 yıllık konu ne zamanlardı beee)
  • olmadı sildim başka yükleidm olmuyo oyunu bi oynayamadım gitti

konu aktife benziyo hala prince of persia yla ilgili konuşmak isteyen varsa konuşalım

mesela aklıma takılan biişey var trailer da ki videolar oyunun genelde oynamadığımız yerleri var

http://www.youtube.com/watch?v=sKmwySxzG0k

örnek....

bide ben bazı trailer ları bulamıyorum youtube de bile yok :(

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.