Şimdi Ara

Prince of Persia Warrior Within Hata !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar benim oyunda şöyle bir hata var. Oyunu bir kere oynadım sonra kapattım bilgisayarı. Ertesi gün geldim bilgisayarı açtım oyunda kaldığım yerden devam ediyodum tam bir vidyo araya giriyodu şöyle bir hata vermeye başladı :

RESİM İÇİN TIKLA

Oyun orjinal. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

EDİT : Yalnız şöyle bişi var aynı yeri önceden oynamıştım geçemediğim için kapatmıştım. Bugün deniyim diye açtım tam vidyo girdiği yerde oyun kapanıyo ve bu hatayı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_kill -- 8 Ekim 2007; 21:48:56 >

• adamım aynen bendede genelde oluyor mesela biraz önce oynarken oldu ALLAH'tan kaydetmiştimde tekrar giripte oynadım yükleme hatası olabilirmi biri bu soruyu cevaplayabviirmi bu arada adamdım hangi bölümdesin
  • ya şu siyahlı bir kadın varya gemidekinden sonraki ilk karşılaşmamızda hani kırmızı elbiseli bir kadını düşürmeye çalışıo ordaydı sonra kapadım açtım tam vidyo girerken hatayı veriyo uyuz oldum evet cevaplarınızı bekliyorum yardım edinn!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_kill -- 9 Ekim 2007; 18:47:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    prince of persia sıralaması?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.