Şimdi Ara

(Beta Sürümü Yayınlandı) Prince of Persia Trilogy Türkçe Yama [PC] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
30
Cevap
3
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bitirip geldim. 8 saat sürmüş. Geçemediğim kısmın etkisiyle biraz fazla yükseldiğimi kabul ediyorum, bendeki eksikliklerden biri de bu, öfkeye kapılıp manasızca gömebiliyorum oyunları. Dediğiniz gibi tek sıkıntı kamera açısı aslında ama o bile zamanı için devrimsel esasında Ps2 için çıkan büyük çaplı oyunları, söz gelimi God of War oyunlarını falan düşünürsek. Sabit kamera yapmayıp esneklik sağlamaları şahane. Elbette çokça sapıtıyor ve günümüz için kalas kalıyor ancak bu oyunu başlı başına kötü yapmıyor. Yukarıda iddia ettiğimin aksine oyun geçen 23 yılda -dile kolay- gayet de güzel yaşlanmış aslında. Çatışmalarda sürekli olarak nereden hasar geleceğini kestirmeye çalışırken diken üstü biçimde sakin kalarak oynamaya çalışmak bile -ne zaman ki öfkeye kapılıp paldır küldür saldırsam ölüyorken kendimi dizginleyip devam ettiğimde gayet rahat geçebiliyordum dövüşleri- günümüz oyunlarında dahi ender rastlanır bir gerçekçilik sunuyor. Oyunun müzikleri ile abartı ve masalsı oryantalist tonu da oyuna artı yazan kısımlar. Çocukluk nostaljisi ile bugün dahi hatırınızda kalan bölümleri oynarken, bir kısım bölümü ise gördükçe hatırlarken hüzünlenmemek elde değil.

Warrior Within evet aşırı uzundu diye hatırlıyorum ben de. Bir de o geçmiş ve günümüzde mekik dokutan teması epey bir bayıyordu. Bitirmek için saatler harcadığımı hatırlıyorum. The Two Thrones ise akşamları okuldan geldiğimde 3-4 saatte, belki çoğu zaman daha da kısa sürede speedrun yapmaya çalıştığım bir oyuna dönüşmüştü benim için. Final dövüşü halen aklımda. O oyunun yeri bende biraz da bu yüzden ayrı sanırım.

• Eline emeğine sağlık. İlk iki oyunu yama ile bitirdim harika olmuş. Tek sıkıntı Dahaka konuşurken çıkan yazılar ters 

Teşekkür ederim. Onu kasıtlı olarak ters yapmıştım konuşması da tersten diye fakat yamanın tam sürümüne kadar yazıları tersten yazmak yerine o kısımlara direkt efekt ekleme planımız var, daha güzel bir deneyim sağlayacağız böylece.

• Konuşma olmasına rağmen alt yazı çıkmama hatası düzeltildi.

• Konuşmalar kesilince alt yazıların da anında kaybolması sağlandı.

• Arayüz metinlerine Türkçe karakterler eklendi.

• Warrior Within'de Dahaka'nın tersten söylediği sözlerin alt yazılarına efekt eklendi.

• The Two Thrones'un testi bitti ve üç oyunun da ses-alt yazı senkronizasyonları büyük ölçüde iyileştirildi.

• Yamanın açılış ekranındaki bekleme süresi kısaltıldı.

Güncel sürümü kullanmak için yamayı zaten kullanıyorsanız tekrar indirip yeniden yüklemeniz gerekmektedir ve Türkçe fontların eklenmesiyle yamanın kurulumu için depolama alanınızda en az 1,60 GB boş alan olması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 29 Eylül 2026; 22:12:5 >

Bu Allah'ın cezası Kaileena'yı nasıl dövüyoruz bir de? Bir vuruşta canımın yüzde yirmisini falan götürüyor, kombo tutturursa tekte alıyor. Savunma da yapılmıyor savuşturulamaz saldırısı var. Akşam akşam sinire kestim.

@Zebercet Aynı soruyu ben de kendime sordum açıkçası "ben çocukken bu oyundan nasıl hiç sıkılmadan bitirmişim" diye. :D Onunla dövüşürken en iyi taktik bence karşı saldırı yapılabilecek saldırılarına karşı saldırı yapmak, diğer saldırılarından da ondan uzaklaşmak. Saldırı yerine savunma ağırlıklı oynayarak geçilebiliyor yani böylece. Space ile üstüne zıplayıp saldırmak ve R tuşuna bir kez basıp bırakarak zamanı yavaşlatmak da özellikle çok kullanışlı olabiliyor.

Yok gerçekten kanser. Random bir npc bile epey uğraştırıyor ki yeri geliyor üç beş tane atıyor üzerine oyun. Şu seri hareket eden kadın düşmanlar falan çıldırtıyor özellikle. Ölmek de bilmiyorlar defalarca vur ha vur. Ve buna karşılık çok fazla hasar alıyorsun. En kolay modda oynadığım halde ilerlemekte zorlanıyorum. Bitse de rahatlasam tasa oldu içime. Kaileena final bossudur diye düşünüyordum ki beş altı saatlik içerik varmış sonrasında.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.