Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • warriour withindeki gibi o kadar beklemiyosun daha kısa load süresi.
  • berkant bayram şu 5. upgrade nerde tam olarak birde öyle bitiriyim dedim
    bakalım farklı bir kılıç çıkacakmı bölümün ismini vede nerde olduğunu anlatırmısın bekliyorum
  • aga sen takıl yaa ne istiyosunki söle belki biz cvplayabiliriz
  • middle towerda bir platformun üzerine çıkıyosun göz işareti çıkıyo tepe kameradan bakıyosun.alt tarfataki baoşlukta.life yuvarlağının 1 tam dönmesi lazımdı galiba oyunda ben 1 tane kaçırdım yanılmıyorsam.
  • sağol middle ı altüst ederim şimdi
  • Herkese geldi bana halen gelmedi ve sanırım gelmeyecekte bu gidişle tımarhaneye gidecem
  • quote:

Herkese geldi bana halen gelmedi ve sanırım gelmeyecekte bu gidişle tımarhaneye gidecem
    ne gelmedi kardes neyden yakınıyon sen
  • daha oynuyamak nasip olmadı malüm harclık bitti de
  • off ya herhale bende bir tane bonus almayı unutmuşum berkant dediğini aldım fakat durum resimdeki gibi sendede aynımı bu life uzunluğu değil kılıç kürdan bile çıkmadı

Prince Of Persia: The Two Thrones
  • evet selbal aynen bendede böyle life uzunluğu içime oturdu valla acaba nerdekini atladık bir daha baştan oynamakta gözümde büyüyo
  • nihayet oyunu bende oynamaya başladım hemde cd romlarla uğraşmadan
    beyler life upgradelerden birincisi nerde? umarım kaçırmamışımdır yerini
  • oynanam ya en azından şimdilik oynanam ama gıcık oldum yani nereyi atladıkki gerçi tamamlasakta değişen birşey olmicak herhalde sadece muhteşem bir kılıç verir oyunun sonu değişmesinde
  • kane msn ni aç
  • ok anlasildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kane -- 8 Aralık 2005, 20:00:55 >
  • YAWWWW ne zaman cıktıda oynuyorsunuz yawww daha buralara gelmedi :(...........
  • iki ss ekliyim dedim katkımız olsun

• feriox aga bana nasıl yaptgnı pm den bi anlatsana bende diger arrkadaslaraa aktarim bende bi yöntem var ve çalıstrbldk arkadasta amöa yapamayan arkadaslar var belki snn yöntemle yaparız o yuzden hadi cvbnı beklym.pm at bana
  • ya soru sordum arada gümledi bu oyunda güç gelişimi olayı varmı varsa ilk güç gelişimi hangi bölümde karambole oynuyorum valla hani vezirle karşılaştığımız demo varya ordan öncesinde güç gelişimi varmıı?
    resimdeki yerden öncemi sooonramı başlıyor gelişim

• ordan sonra başlıyo güç gelişimleri yerlerini hatırlamak zor biraz ama ben 4 tane life upgrade aldım galiba oyunda 5 tane varmış.1 tanesini atladım.etrafına iyi bak gizli yerlerde bazıları.bazıları ise açık hatta kendi gösteriyo.
  • ordan sonra derken nereyi kast ettin?? resimdeki yerdir umarım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.