Şimdi Ara

Prince Of Persia:The Sands Of Time?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS2 versiyonunda duvarda yürüme kombinasyonu nedir?Yardım acil lazım.

• nasıl yani?
  • controllers dan bak değiştirmiştir birisi belki. tek tuş bi kombinasyon yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

nasıl yani?

Bir hareketi var.Oynayanlar bilir kısa bir süre duvardan güç alarak duvarda bir 2-3 saniye yürüyor.%2 lik kısım bitince havuza benzer bir yer çıkıyor ya.Orayı soruyorum.
  • duvara doğru zorederken tuşları dene tek tek. pc de oynadığım için ps2 de pek oynamadım elimde olmasına rağmen. unuttum yani tuşu ama tek tuş la yürülüyordu. r1 i dene aklımda öyle kalmış sanki. yukarı doğru yürümek zaten kolay, yan yürümek için duvara doğru çapraz giderken o tuşa basacaksın ama tuş hangisi. hatırlayan biri gelir söyler şimdi.
    ilginçtir en iyi konsol oyunu seçilmişdi zamanında ama ben pc de oynamayı tercih etmişdim :) sende pc yi tercih et bence daha iyi grafikler için.
  • Teşekkürler.Tek ilgili sen oldun.Bölümü geçtim sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli değil iyi eğlenceler. oyun bi harika. ingilizceyi biraz bilince insan konusunun ne kadar güzel olduğuna vakıf oluyor. bunu bitirince kesinlikle pop ww yi de oyna o çok daha müthiş.
  • Teşekkürler.Bayağı sardı.Gece 00.00-04.00 arası kalkamadım başından zaten.

Edit:Gereksiz kelime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 19 Ağustos 2008; 14:05:35 >
  • Tekrar başlıycam gaza geldim bak şimdi, ne oyundu ya:)
  • bende 2 hafta önce aldım dvd sini bayadır ps2 de soluksuz oyun oynamıyodum eski oyun olmasına rağmen beni bağladı ama dvd takılıyo yüzde 20 lerde bi yerde o yüzden devam edemedim oynamayanların oynamasını tavsiye ederim
  • Şu an onu oynuyosan daha sonra warriror within ve the two thronesi de oyna
  • Evet şu an Sands Of Time ' ı oynuyorum kesinlikle diğer ikisini de alacağım.Ya bir sorum daha var :Heykelin tepesinde bir kama var onu almak için R1 + X kombinasyonu var.Onu beceremiyorum.Yapabilen anlatabilir mi?Duvardan duvara zıplamak için.
  • duvarda yukarı doğru yürüyorsun takla açmadan önce hemen zıplıyorsun sonra diğer duvara çarparken tekrar zıplıyorsun. bunu sürekli tekrar ederek iki duvar arasında yukarılara doğru tırmanabiliyorsun. hatırladığım kadarıyla o yerde böyle bişey gerekiyordu.
    zamanın kılıcını (o kamayı) alınca artık özgürsün zamanı istediğin gibi geri alarak düşmekten kalkmaktan çekinmiyorsun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: multeci

duvarda yukarı doğru yürüyorsun takla açmadan önce hemen zıplıyorsun sonra diğer duvara çarparken tekrar zıplıyorsun. bunu sürekli tekrar ederek iki duvar arasında yukarılara doğru tırmanabiliyorsun. hatırladığım kadarıyla o yerde böyle bişey gerekiyordu.
    zamanın kılıcını (o kamayı) alınca artık özgürsün zamanı istediğin gibi geri alarak düşmekten kalkmaktan çekinmiyorsun :)

ya o bir yere kadar gidiyor tam son kısımda kalıyo düşüyo ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.