Şimdi Ara

Priestlerle ilgili bide buna bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben bufferim bu biraz sıktı rezzer olmayı düşnüyorum ve troll partylerinde çok işe yarıyor sleperler ama sleeper ne yapar bilmiyorum niye uyutur ki trolleri zaten troller vurmuyor
    bana çok ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevirinim...

• quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

beyler ben bufferim bu biraz sıktı rezzer olmayı düşnüyorum ve troll partylerinde çok işe yarıyor sleperler ama sleeper ne iş yapar bilmiyorum niye uyutur ki trolleri zaten troller vurmuyor

LvL 57 Ve Rezer OLucaksın Ayıptır Sorması Sen Manyakmısn ? Buffer OL Ve LvL Kas 60 Ol Ondan Sonra DÜşün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come0nßaby.®

quote:

beyler ben bufferim bu biraz sıktı rezzer olmayı düşnüyorum ve troll partylerinde çok işe yarıyor sleperler ama sleeper ne iş yapar bilmiyorum niye uyutur ki trolleri zaten troller vurmuyor

LvL 57 Ve Rezer OLucaksın Ayıptır Sorması Sen Manyakmısn ? Buffer OL Ve LvL Kas 60 Ol Ondan Sonra DÜşün

58 oldum ve sadece sorumun cevabını istiyorum yorum değil ayrıca bufferdim zaten biraz baksan iyi edersin yazıya....
  • buffer heal ol herzaman party bulursun rez ol party bulamassın bende rez heal im lvl 57 ama clan party var sürekli kimse rez almas partysine ya heal yada buff
    ben buff heal derim kolay gelsin sana
  • kas kasabıldıgın kdr sonra para sıkıntn warsa heal ol pot yap sat kendıne para yap bb kagıtları sw tupu fln al sonrada rezzer a donup cz de gez ama once lv lzm 62 ol en azından bufferınla
  • 60 OL 57 YE KADAR TALİSMANA VER TORMENTE AÇ.SONRA HEALE VER HEP 1920 HEAL AÇILCAK 60 DA DA.
    CZ DE MANYAK İŞ YAPARSIN.
  • quote:

İnsanların ne sorduğunu okumadan cevap yazmayı ne çok seviyoruz. Tipik bir Türk hastalığı. Herneyse arkadaşım, yaratıkları uyutma skili saldıracaksan işe yaramaz, saldırdığın anda onlar da sana saldırır, uyanır yani. Diyelim ki birini rezleyeceksin ve adam troll lerin arasında yatıyor. Yaratığın res yaparken sana saldırmaması için uyutursun onları. Bu işe yarar. Umarım soruna cevap olmuştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: stalkerx

quote:

İnsanların ne sorduğunu okumadan cevap yazmayı ne çok seviyoruz. Tipik bir Türk hastalığı. Herneyse arkadaşım, yaratıkları uyutma skili saldıracaksan işe yaramaz, saldırdığın anda onlar da sana saldırır, uyanır yani. Diyelim ki birini rezleyeceksin ve adam troll lerin arasında yatıyor. Yaratığın res yaparken sana saldırmaması için uyutursun onları. Bu işe yarar. Umarım soruna cevap olmuştur.

çok saol en iyi cevabı sen verdin hiç kimse benim ne sorduğumu anlamadı sen anladın ama yarın yani ben slep skillini biliyorum trollde ne işe yara onu diyorum
    artık anlayın bee
    sleeperlar trollde neden uyutur???

• ben bufferlıktan sonra resser ve healer oldum 2sini de hiç sevmedim.şimdi pot satıyorumki skill sıfırlatayım. exp için en iyisi bufferlık !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 5 Temmuz 2006; 17:26:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

ben bufferlıktan sonra resser ve healer oldum 2sini de hiç sevmedim.şimdi pot satıyorumki skill sıfırlatayım. exp için en iyisi bufferlık !

arkadaşım siz topici okumuyor musunuz ???
    ben hangisi iyi demiyorum lütfen biraz ilk msj a bakında msj atın
    ben bufferdim rezz oldum sleeperlığın trollde tam anlamıyla ne iş yaptığını öğrenmek isityorum ve kimse bunun cevabını vermedi.....
  • quote:

iyi oku sen bufferım diosun ve resser olmayı düşünüyorum diyosun..bu arada sleeper da bi işe yaramıyo sadece adam kaldırmak için önünde canavar felan varsa onu uyutup adamı kaldırırsın..
  • battle priest sen sakın 62 olmadan rez olmaya kalkma

normal priestim 60 da sonra lvl kasmıcam np kascam diosan 60 ol

rez heal yap sağlam bi warior yap bas buff akıtlarını o da bassın sora takıl peşine gelenn torment parasite warior u healle o kessin ... (zevkli olur bence)

AMA SAKIN 60 OLMADAN REZ OLMAAA HEAL VEYA BUFF DEVAM ET

BATLE PRİEST SEN BUFF DVM ET HEAL A DÖNME

İNT PRİEST SEN FARKETMES BUFF VEYA HEAL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.