Şimdi Ara

Priest ve Destroyer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Destroyer bir priest silahımıdır ? Misal 70 lik bir hacker takınca attack 300 oluyor 10X flamenberge takınca 100 oluyor destroyer alacam ama destroyer bir priest silahımıdır yoksa değilmidir ?

• quote:

Orjinalden alıntı: akortsuzgitar

Arkadaşlar Destroyer bir priest silahımıdır ? Misal 70 lik bir hacker takınca attack 300 oluyor 10X flamenberge takınca 100 oluyor destroyer alacam ama destroyer bir priest silahımıdır yoksa değilmidir ?

Master açmadan once degildir.Master actıktan sonra silahıdır
  • priestler masterden önce sword kullanmazlar attack düşer maul türü seyler ii dir
  • 42 prieste kullanılır dedi biri an itibariyle edanada 26M e almış bulundum zarardamıyım şimdi ?
  • quote:

Arkadaşlar Destroyer bir priest silahımıdır ? Misal 70 lik bir hacker takınca attack 300 oluyor 10X flamenberge takınca 100 oluyor destroyer alacam ama destroyer bir priest silahımıdır yoksa değilmidir ?

full str ( paper ) misin ?
  • master ol sonra destryouer ve benzeri swod takabilirisin :)
  • quote:

42 prieste kullanılır dedi biri an itibariyle edanada 26M e almış bulundum zarardamıyım şimdi ?

+1 destroyer mı aldın 26m a ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deniz1905

quote:

full str ( paper ) misin ?

evet
  • eğer priest attack ise prıest breaker kullanmalıdırbu şart bikeremisal ben lwl 53 attack 1120 ama destroyer +7 kullanınca attack 300 oluoama master olunca tabiki ms alıcam
  • valla destroyerler +8 hariç para etmio artık görevden çıkıo 46-50 görevinden sürekli çıkarabilirsin bi daha destroyera para verme
  • quote:

quote:

42 prieste kullanılır dedi biri an itibariyle edanada 26M e almış bulundum zarardamıyım şimdi ?

hayır +7 aldım zarardamıyım ?

(Edit : 30M e tezgaha koydum inşallah alan bir mal çıkar benim gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 7 Eylül 2006; 20:59:15 >
  • quote:

quote:

quote:

hayır +7 aldım zarardamıyım ?

(Edit : 30M e tezgaha koydum inşallah alan bir mal çıkar benim gibi)

ne kadar a aldin ? bendede var destroyer +7 kaca satarim ?
  • Gene an itibariyle aldığımı mallık olduğunu sizden öğrendim 30M e koydum anında gitti :)
  • fazla diil ama kendin hiç parasız yapabilirsin hatta yap yap sat para kazan +5 verio sürekli görevde sürekli yap + bas sonra onlara görev kolay mesela 30 kere gidersen göreve 30 destroyer +5 verir sende bunlara + bas +7 +8 yap sat
  • ben fire drakenin ilk günlerinde +7sini 100me satmıştım.üstüne 100m koyup large +7 aldım
  • önceden pahalıydı şimdi birden düştü çünkü herkes gidio göreve alıo alıo çıkıo 5 dk bile sürmüo görev bi ğünde 20 tane +5 yapıolar
  • Peki lvl 57 roguem var cleaver +5 görevi varmış o göreve nasıl tekrar tekrar gidebilirim birisi insanlar için olanı anlatabilirmi ?
  • party kuruosun içine lwl 46-50 arası bi adam alıosun mage ranger fark etmez o adam tüm partyi içeri sokuo canavarlarıda kesiosun chitin DD çıkıo onlarda çok ğüzel ve görevi her bitirişinde alıosun clever +5 rangerlar için +5 destroyer priest ve wariorlar için
  • İyide Görev nerede nasıl oluyor nereden alınıyor ?
  • quote:

İyide Görev nerede nasıl oluyor nereden alınıyor ?

51 görevini teslim ettiğimiz adam varya ona git orda party kurarlar seni alırlar yada sen kur partyde 46-50 arası olacak o içeri girdirio görev almana gerek yok 46-50 lwl olan adam tüm partyi içeri sokuo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.