Şimdi Ara

priest ırıs nerde (FT giriş?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • priest ırıs ı bulamadım :) temple girecemde yardımcı olurmusunuz bi ss ile gösterip

Server:Ares Irk:Human Job:Rogue Lvl:81Clan:Human NP:240k

• adı veronica oldu.Anvili geç sağa,aşağıya doğru bir merdiven var.Ordan in 25 mt. bir yol geç.Sağlı sollu bayraklı.Ilerde arena gibi bi yerde veronica var.
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • tşk ler
    Daha Fazla Göster
  • heppayı biliyosudur inn altında ordan saga dogru git baya bi git solda bi aralık war ordan içeri sız karşına veronica diye bi güzel bayan war ordan

Kutu kırdırma npc si olan moşira yı bul yerini bilmiyosan mapi aç 'M' harfiyle ve sol üstte npcs&mobs dan moirayı seçince yerini gösterir okla

Bulduktan sonra moiranın yanındaki yoldan direk gitceksin merdiveni çıkıcaksın tam ordata npc yi görceksin :)

taa nereye almışlar kızcazı m ye basıyorum ordada yok
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.