Şimdi Ara

Priest hakkında detaylı bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar...Daha önceleri çok kez Priest healing'i veya Discipline Priest ile ilgili soruların sorulduğu veya yorumların yapıldığı başlıklar görmüştüm DH'de. Bende belki sorulan sorulara karşılık olabilir ve belki yardımcı olabilirim diye ilk blog çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim. Elimden gelenin en iyisini yapmak ve sizlerin beğenisine sunmayı amaçlıyorum. Sizlerin de göstereceğiniz ilgi ve alaka ile daha da iyi şeyler ortaya koyabileceğimi düşünüyorum. Yapıcı eleştiriler ve yorumlarla zaman içerisinde blog sayfam daha da olgunlaşacaktır.

Uzun yıllardır Discipline Priest oynayan birisi olarak, sayfamı Discipline Priest oynayanlara/oynamayı düşünenlere kendi bilgim ve tecrübem dahilinde ışık tutması amacıyla kendi class'ım üzerine yoğunlaşarak oluşturdum. Bununla birlikte yeni gelecek olacan genişleme paketi ile ilgili genel ve önemli haberler de yer alacak zaman içinde.

Ayrıca, Türkiye'nin en iyi guildleri arasında yer alan Denovo Guild'inde da oynayan birisi olarak Heroic boss fight'larımızdan video görüntüleri de ekleyip sayfamı zenginleştirmeyi düşünüyorum.

Umarım blog çalışmam ilginizi çeker ve beğenirsiniz. Priest oynamıyor olsanız bile yinede şöyle bir göz atın isterim sayfama :)

Yorumlarınızı bekliyorum elbette...

http://gilraenssecret.blogspot.com/

• Başarılar.
  • e hadi ilke yapıcı eleştriyi ben yapim bloğunda sağ tarafta bir anket var "Priest oynarken hangi ırkı tercih ediyorsunuz?" diye burada neden human yok belki ben human priest oynamayı tercih ediyorumdur.
  • Türkiye'den oynayan oyuncuların bir çoğunda ingilizce bilmemesinden veya az bilmesinden ötürü karakterleri ile ilgili önemli bilgileri yeterince takip edememeleri veya öğrenemeleri gibi bir durum söz konusu oluyor. Umarım bu ve benzeri sitelerin sayısı Türkiye'de artar. WoW da çok kalabalık bir oyuncu kitlesine sahip bir ülke olarak, oyuncuların başkalarına da yardımcı olabilmek için çaba içine girdiklerini görmek sevindirici.

Shaman ve zaman zaman druid oynayan birisi olarak, bu class'lar içinde blog görmeyi isterdim açıkcası :)

Ellerine sağlık, gerçekten çok ama çok güzel site olmuş...Umarım hevesin geçmeden sık sık yeni bilgilerle siteni süslersin, bizde takipçisi oluruz artık :p

Güzel düşünülmüş, güzel dizayn edilmiş. Video kısmını yakında doldurursun umarım.

Tebrikler...

• Guild Denovo da adin neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: port_fire

e hadi ilke yapıcı eleştriyi ben yapim bloğunda sağ tarafta bir anket var "Priest oynarken hangi ırkı tercih ediyorsunuz?" diye burada neden human yok belki ben human priest oynamayı tercih ediyorumdur.

Biliyorum öyle bi hata olmuştu başka bi kere. Listeyi yaparken human'ı unuttum, sonrada oylar gelmeye başladıktan sonra bir daha değiştirmeme izin vermedi :(

Neyse bende en azından uyarınızı da dikkate alarak daha genişletilmiş ve eklenti paketine yönelik bir anket çalışması hazırladım :)

Bu arada sayfamda armory linkim var, ordan zaten nickimi ve guildimi normalde görebilirsiniz.

Ama ben yinede söyleyeyim, Denovo guildinden Gilraén; Disc Priest.

Nazik yorumlarınız ve eleştirileriniz için teşekkür ederim. Umarım zamanla sayfam daha da güzel ve ilgi çekici hale gelecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Hakkında Bilgi
    5 ay önce açıldı
    kia pride hakkında bilgi lazım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben niye hatirlayamadim yahu ?
  • Kullandığın addonlardan oyuna bakışın dahil herşeyimiz aynı.
    Beraber raid yapmak isterdim senle lk 25 hc felan.
    Blog dandik tasarım olarak çok düzenlenmesi lazım de ben onlara değil içeriğe baktım yazdıkların gerçekten bilmeyen arkadaşlar için çok güzel bilgiler olmuş.
    Sadece sana 2 sorum olacak.
    1- F7 de hangi macron var? pain görüyorm ama ? F7 çok uzak geldi eğer pain ise.
    2- Guildin çok iyi Val anyr kasmayı düşündün mü? veya başkasında mı var yada kullanmıyor musun varda.

Orijinalden alıntı: ©oolermaste®

Kullandığın addonlardan oyuna bakışın dahil herşeyimiz aynı.
    Beraber raid yapmak isterdim senle lk 25 hc felan.
    Blog dandik tasarım olarak çok düzenlenmesi lazım de ben onlara değil içeriğe baktım yazdıkların gerçekten bilmeyen arkadaşlar için çok güzel bilgiler olmuş.
    Sadece sana 2 sorum olacak.
    1- F7 de hangi macron var? pain görüyorm ama ? F7 çok uzak geldi eğer pain ise.
    2- Guildin çok iyi Val anyr kasmayı düşündün mü? veya başkasında mı var yada kullanmıyor musun varda.

Blog yapma konusunda yeni olduğum için eksikler olması doğal bence. Eğer şunlar da olsa daha iyi olurdu dediğiniz şeyler varsa, elimden geldiği kadar yapmayı isterim. O yüzden eksik gördüğünüz şeyler, ya da örnek gösterebileceğiniz güzel dediğiniz blog'lar varsa incelemek isterim.

1-F7 yazıyor doğru, pain sup. macrosu doğru. Klavyeden uzanması da zor olurdu haklısın. Ancak a4 tech'in gaming mouse'unu kullanıyorum, üzerinde fazladan 6 tuş olan modelinden :) Ancak oyun default olarak o kadar mouse tuşunu algılayamıyor gördüğüm kadarı ile. Bende mecburen mouse'un kendi editör programından mouse tuşlarını klavyeden F tuşlarına denk gelecek şekilde ayarladım. Bu nedenle keybing atadığımda mouse button 6 gibi bişey deilde F7 çıkıyor. Böyle bir kaç macro tuşum daha var

2-Her healer'in gönlüne yatar o legendary :) Ama guildim çoooook zamandır Ulduar yada ToC gibi raidler yapmıyor. Ben 8 aydır denovo'dayım, geldiğimden beri hiç Ulduar 25 yapıldığını görmedim. Eski guildim de ise officer'lardan pek fırsat düşmüyordu :) Ama Denovo'da 2 paladin healer'ımızda var Val anyr.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.