Şimdi Ara

priest 70 lvl skilli ile ilgili....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 71 lvl İNT priestim var,60heal 60 aura verdim 4 skill point boşta. 80+ kasıcam , bundan sonra master ı 10 mu yapsam aura 70 mi , toplamda ne olması lazım.
    bide emc de 70 lvl skili die bi gorev acıldı . bu hangi skilli açıyor. diğer verdiği 2 gorev sonucu cıkacak olan Stamp of intelligence ve nonstrum of wisdom itemlerini isitiyor, bunları yapmadan pazarda itemleri alsak da 70 lvl skili acılır mı?
    EDİT:MASTER 10 KALANI AURA OLUCAK BU KONUDA DAHA FAZLA YORUMA GEREK YOK. TEK SORUM KALDI BU 70 SKİLL GOREVİNDEN HANGİ SKİLL AÇILACAK NASIL BİR ÖZELLİĞİ VAR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryphos -- 16 Temmuz 2011; 12:07:55 >

• forumda doğru düzgün priest oynayan yok anlaşılan kimse cevap yazmamış
    ben yazıyım Party Ac ve Party buff açılana kadar aura ya ver 350 AC /2500 BUFF falan açma pkda pek bir işe yaramıyor xp kasmak içinde değmez heal i 60 ta bırak master 10 la 83 te falanda maliceyi açarsın
  • 10 master kalanı auraya vericem. oeki bu 70 skili nasıl oluyor?
  • hocam bende aynı durumdaydım da eğlenmek istiyorum diyosan. 60 buff 45heal 12master ver bide malice aç. 1500/300/1920 açık olucak. bide helis vurabiliyo olucaksın. ki bence helis mükemmel bişey
  • konuyu düzenledim sadece 70 skili ile ilgili bilgi istiyorum.
  • Heal 70: 20 saniye içinde partye 3k restore atıyor.
    Buff 70:2k buff.
    Db 70: Toplu olarak (torrement gibi) wolf silip %20 atak kırıyor.

Daha fazlası için :http://www.kingofknight.com/skills.php?class=Priest
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.