Şimdi Ara

Prezervatif kullanıldığı halde kadının hamile kalması mümkün mu ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
42.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen teoride öyle sanıyorsun ama pratikte ak parti hükümeti insanların yoluna taş koyuyor. aç ekşide oku. bu kürtaj muhabbeti geçenlerde yine konu oldu, bakan müezzinoğlu 10 haftaya kadar yasal dedi.

Habertürkwww.haberturk.com
    Kürtaj, SGK kapsamından çıkarılabilir mi?
    http://www.haberturk.com/polemik/haber/929189-kurtaj-sgk-kapsamindan-cikarilabilir-mi

bu arada sen bi kendi üslubunu düzelt, şu hıyarto tutumundan vazgeç. Sen ne kadar ters yaparsan ben de o kadar yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 25 Mart 2014; 1:14:02 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_R

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

2 hafta önce ilişkiye girmişler ve kız hamile?

anladığım doğru ise başka sebebler arardım

sorma musa benim de kafa oraya takıldı

2 haftaya çıkmaz dostum kız baskasına vermiş arkadasına atıyor suçu bir defa adeti geçmesi lazım ve 2 haftalık cocuk gebelik testi ile görünmez kan testi ile bile gorulmez en az 3 haftalık olması lazım ki. diyelimki bu kız hamile nerden anladı 2 haftada gebelik testi ile çıkmaz kan testi ile belki.oda cok dusuk ihtimal ayrıca daha önceleride ilişkiye giriyomuymus yoksa ilk indemi hamile olmus daha onceleri de ilişkiye giriyorsa olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1. ilişki sırasında takmayıp boşalmaya yakın takmıştır. kendisi sadece orgazm olurken meni geldiğini zannetiği için ilişki sırasında gelen menileri hesap etmemiştir.

2. kız arkadaşı başkasıyle birlikte olmuştur.

3. düşük bir ihtimal de olsa prezervatif yırtık çıkmıştır. (öyle olsa bile çıkarttığında farkeder)

4. başka ihtimal yok..

Orijinalden alıntı: Rindaman

kürtajı da kaldırdılar, hatta çocuk öleceğine tecavüze uğrayan annesi felan ölsün diyorlar. Akp mantığı hülooooğğ.

önce destekeldim bu yasayı sonra senin gbileri görünce pişman oldum

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Herkes başına gelene kadar konuşuyo bi kız arkadaşınız hamile kalsın nasıl aldırıcaz diye ortalıkta gezesiniz

kendi kızı hamile kalsa bu kadar soguk kanlı olabilirmi acaba insanlar saygılar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmetSigaraVer

quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

quote:

Orijinalden alıntı: İsmetSigaraVer

Arkdaşının çocuğu 7-8 sene sonra foruma üye olur.

Hocam aldiracaklar paralari yok ogrenciler. 20 yaşında evlat sahibi olmak zor olsa gerek

Ohh be ailem oku diye bana para verecek ben gidecem elin kızıyla yatıcam sonra bir şekilde hamile bırakıcam çocuğu aldıracam var mı böyle dünya?Doğacak çocuk günah keçisi mi?Arkadaşın kusura bakmasın da o çocuğu aldırırsa gram adam değil madem bir bok yedin sonuna kadar arkasında duracaksın yok iyi gelecek vadedemem,sokaklarda kalır fln. deyip bahaneler üretip kendi lüksünü kısmamak için cinayet işlemesin.

tebrik ediyorum bu sözünüzden dolayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Merhaba sorunuzla ilgili olarak şöyle düşünüyorum. Eğer prezervatif yırtık değilse ya da ilişki sırasında yırtılmamışsa hamile kalma ihtimali yoktur. http://www.kurtajfiyat.net/blog/ buradan çok daha fazla bilgi alabilirsiniz. Bu sitede ücretsiz danışma hattını kullanarak asistanlardan direk bilgi de alabiliyorsunuz.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.