Şimdi Ara

Press any key to boot from USB an operating system' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski HDD'im bozulduğu için yeni HDD aldım. Format atarken, yanlışlıkla bilgisayarı kapattım. Tekrar atmayı denerken karşıma bu hata çıktı."Press any key to boot from USB an operating system" nasıl sorunu çözebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Format için flashı seçiyorum. ve karşıma bu geliyor. Nasıl düzelteceğim ?

Press any key to boot from USB an operating system" sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir1517 -- 11 Nisan 2017; 18:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Press any key boot from USB yazdıktan sonra bi tuşa basıyosun öyle değil mi?
    Basmıyosan HDD'deki sistemden açmaya çalışır orda da sistem dosyaları hatalı olduğu için o hatayı verir
    Eğer basıyosan ve o hatayı alıyosan USB'ye yazdırdığın kurulum imajı değil de başka bi imajı ya da yazdırdığın programı değiştirmeni tavsiye ederim.Benim kullandıığım yazdırma programı Rufus gayet başarılı ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadığım bi program.Eğer elinde bi bilgisayar ya da kurulum DVD'si yoksa yapabiliceğin pek bişey yok.Elinde eski de olsa bir sistem DVD si varsa onla sistemi kur bu XP'de olabilir.Ondan sonra USB'ye istediğin işletim sistemi yazdır tekrar format at.
    (Kurulum imajı genelde iso uzantılı olur.Bu sendeki kurulum imajı bootable olmayabilir.Bootable bir kurulum imajı yazdırman gerek.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimibiss -- 11 Nisan 2017; 21:52:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.