Arkadaşlar Konya'dayım şu Anda , Heryerde Aradım ßuLamadım , Konya'da Olupta ßuLan , ßiLen ßiLgilendireßilirmi?
Şimdiden TeşekkürLer
malesef konyada bulamazsın.(belki karaborsası vardır onu bilemem:D)game cardları ithal eden tek tekfirma aral ithalat.o da bildigim kadarıyla sadece istanbul istocta.bende arıorum ama aral 3 aydır gelmesini beklioruz dio.gelsin hemmen alcam istoc hemen yanımızda ztn
Açıkçası Aral'a pek güvenmiyorum. Beni çoğu kez dumur ettiler resmen.
İstanbul'da olsaydın bulabileceğin yeri söylerdim. Konya konusunda bir bilgim yok. Bilgisayarcılara bir bak derim. Bazıları sipariş ediyor yurtdışından.
abi satanlar var bu forumda araştır bulusun olamzsa bana pm at ben aldığım kişinin msn nini veririm sana
istanbul da avrupa yakasında aral dan baska satan yer varmı?bi d forumda satanlar kaca satıo.cok komisyon alıolarmı
quote:
Orjinalden alıntı: Melindor
İstanbul'da olsaydın bulabileceğin yeri söylerdim. Konya konusunda bir bilgim yok. Bilgisayarcılara bir bak derim. Bazıları sipariş ediyor yurtdışından.
İstanbul'da nerede bulunacağını biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
gittigidiyor.com da vardi. game card diye aratin çıkıyor. ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. bir de çok kazık gibi geldi bana. 2 aylık game card 65 milyon diyor orada arattigimda. normalde 2 aylıgı kredi kartiyla 40 milyon ediyor zaten.
bence prepaid game card alacaginiza garanti bankasindan bir hesap açın. internet şubesini de bankadan açtırın. sonra garanti bankasindaki hesabiniza para yatirin. sonra gelin evinize, internet şubesinden sanal kartlar diye bir bölüm var. sanal kart açın aninda açılıyor beklemek yok. sana sanal bir kredi karti numarasi verir. sen bu kredi karti numarasina hesabindan para yatirirsin ve kredisi yatirdigin kadar olur. hesabindaki parayi sanal karta aktar. oradan oyuna ödeme yapabilirsin bu kart numarasiyla. ayrica bu yontemle kredi kartim çalınır derdin yok. bankaya gitmen, hesap açtırman ve bu işlemleri yapip ödemeyi gerçekleştirmen en fazla 2 saatini alacak. ve her ay gider para yatir bankadaki hesabina oradan ödeme yap ;) kolay gelsin. prepaid game card ile ugrasmayin arkadaslar onlar çok pahali.
Prepaid Card isteyenlere yardımcı olabilirim. Forumdan birçok arkadaşa da sağlıyorum. İmzamdan Referanslara ve fiyatlara da ulaşabilirsiniz. PM attığınız takdirde detaylı yardımcı da olurum.
abi şu bcyi ben alsam olmazmı? bi irtibata geçelim senle msnimi atıorm sana pmden
quote:
Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN
abi şu bcyi ben alsam olmazmı? bi irtibata geçelim senle msnimi atıorm sana pmden
MSN Ekledim, Kubilay kardeşime Rezerve :)
Sadece bilgisayar oyunlıar üzerine yeni açılan online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz 10 dk içinde e-mail adresinize yolluyorlar.
yassıbalık arkadaşımıza özel mesaj ile bildirdim. Ama diğer arkadaşlarıda bilgilendirmekte fayda var. Kadıköy'de ki Tılsım adlı dükkandan gamecard temin edebilirsiniz.
chatlak-cafe@hotmail.com
2 aylık 60 ytl.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme