|
Prens Selman’dan pkk’ya destek (3. sayfa)







-
-
şu aralar Kürt kamuoyu olarak pkk ye fazla yükleniyoruz. tc nin Başur ve Rojava operasyonlarına bahane olduğu ve Rojava da birlik çalışmalarını sabote etmeye çalıştığı için aşırı tepki gösterdik. Ayrıca Başur'un Akre kentindeki gösterileri körüklediği için cezalandırdık. pkk nin artık terörizm den tamamiyle temizlenmesi için her yaştan ve her guruptan Kürtler olarak baskı yapıyoruz. Pkk eninde sonunda Kürt halkının önünde diz çökecek, bu haberler ile süreci uzatmak istiyorlar o kadar. Bu haber bize bir mesaj aslında, biz de buna karşılık Rojava da Fransızlar ile yeni bir anlaşma imzaladık. Bu anlaşmaya göre işid ailelerinden kalan bazı çocuklar kamplardan alınarak Fransa ya teslim edildi. Bu açıdan Rojava gün geçtikçe pkk nin baskısından sıyrılıp resmiyetini pekiştirmeye devam ediyor.
Notlar: biz, cezalandırdık: bir Kürt olarak oluşan kamuoyunun bir parçası olduğum için bu kelimeleri kullandım. Fiziksel olarak her iki parçaya da gitmedim hiç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X